ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο - Ανακοινώσεις από όσους στηρίζουν Ε.Ε και ΝΑΤΟ που καταδικάζει απερίφραστα τον ΦΑΣΙΣΜΟ τον οποίο υπηρετούσε

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο - Ανακοινώσεις από όσους στηρίζουν Ε.Ε και ΝΑΤΟ που καταδικάζει απερίφραστα τον ΦΑΣΙΣΜΟ τον οποίο υπηρετούσε


Η Ηρώ Κωνσταντοπούλου ήταν Επονίτισσα άρα άδικα προσπαθούν να καπηλευθούν την δολοφονία της από τους κατακτητές Γερμανούς όσοι δεν είναι κομμουνιστές.

Η ΕΠΟΝ εάν δεν το γνωρίζουν πάλευε για λαϊκή κυριαρχία και ήταν η νεολαία στην ουσία του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

Η Ηρώ Κωνσταντοπούλου λοιπόν μάχονταν για να μας κάνει Σοβιετία και φυσικά είναι λογικό να τιμάτε μόνο από όσους πιστεύουν στον κόκκινο φασισμό και όχι φυσικά από ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Το ό,τι ξεχνάει ο Αραμπατζής να δηλώσει στην ανακοίνωσή του πως είναι Επονίτισσα τον κάνει πιο υποκριτή αφού προφανώς όλοι γνωρίζουν που ανήκε η 17χρονη. Η ΕΠΟΝ τέθηκε εκτός Νόμου το 1947 για την αντεθνική δράση της και επομένως ουδείς έστω πατριώτης δεν νοείται να αποδίδει τιμές σε κάποια που πολέμησε για να μας απαλλάξει από τον ΜΑΥΡΟ φασισμό και να μας πάει στον ΚΟΚΚΙΝΟ.

Διαβάστε την ΚΑΤΙΟΥΣΑ του ΚΚΕ για να δείτε γιατί ακριβώς πάλευε αφού προφανώς και για την Ηρώ Κωνσταντοπούλου εάν ζούσε θα ήσασταν Γερμανοτσολιάδες ! 

Και για εμάς τα ίδια θα έλεγε αφού για αυτήν οι πραγματικοί ήρωες όπως ο Ναπολέοντας Ζέρβας ήταν μαζί με τους Εγγλέζους και τους Αμερικανούς το απόλυτο κακό και όχι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ σύντροφοί της που ήθελαν να στερήσουν από όλους εμάς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Το ό,τι εκτελέστηκε από τους Γερμανούς την "έσωσε" από τα χέρια των πραγματικών ηρώων που έδωσαν το αίμα τους στον Γράμμο και το Βίτσι για να είμαστε εμείς ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Άρα αφήστε την Ηρώ Κωνσταντοπούλου και μην καπελώνετε την ΘΥΣΙΑ της για τελείως λάθος Ιδέες. Εάν ζούσε θα έκανε εμετό πάνω σας ή θα σας έφτυνε στα μούτρα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: