ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : "Ψεκασμένοι" και οι κομμουνιστές σε δελτίο τύπου τους μπερδεύουν την Ηλιούπολη με την Πόλη!

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

"Ψεκασμένοι" και οι κομμουνιστές σε δελτίο τύπου τους μπερδεύουν την Ηλιούπολη με την Πόλη!


Ακολουθώντας το ατόπημα της παράταξης του Γαβριήλ Αραμπατζή που σε δικά του δελτία τύπου αναφέρει την Ηλιούπολη ως "Πόλη" με "π' κεφαλαίο παραπέμποντας τον αναγνώστη στην Κωνσταντινούπολη με έκπληξη διαβάσαμε και σε ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης το παρακάτω:



Στην συνέχεια του δελτίου τύπου ο συντάκτης ακολουθεί την σωστή γραφή με "π" μικρό και βέβαια μέσα στα άλλα που αναφέρει η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης είναι και αυτό που είναι αιχμή για τον δικό μας αγώνα για το κλείσιμο της δομής "Μουσείο Εθνικής Αντίστασης" όπου μέσα στα εκθέματά του μας παρουσιάζει την συμμετοχή του δοτού δημάρχου της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα στην ΕΠΟΝ Λευκάδας για να μην έχει κανείς αμφιβολίες για την θεωρία των δύο άκρων που ανέπτυξε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πολλάκις φορές και που επιβεβαιώνεται με τις αγαστές σχέσεις που έχουν οι κεντροδεξιοί της πόλης μας με τους κομμουνιστές.

Για το θέμα των καθαριστριών των σχολείων και των Νηπιαγωγείων της πόλης το δελτίο τύπου της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" αναφέρει πως έχουμε 36 λιγότερες από άλλους δήμους με λιγότερα σχολεία αλλά όχι τον ακριβή αριθμό των εργαζομένων και βέβαια ζητάει την πλήρη απασχόληση τους ξεχνώντας να αναφέρει πως πολλές από αυτές πληρώνονται από χρήματα της Ε.Ε ΕΣΠΑ και θα βρεθούν χωρίς δουλειά εάν δεν γίνει χρηστή διοίκηση των 40 εκ ευρώ που παίρνει ως κρατική επιχορήγηση ο δήμος μας. Τα ΕΣΠΑ δυστυχώς σταματούν και ως βαλκάνιοι αναμένουμε να γίνει αυτό για να αναζητήσουμε έπειτα λύσεις. Αλλά πως θα ζήσουν οι οικογένειες των καθαριστριών στο μεσοδιάστημα; Πόσες από αυτές θα προσλάβει ο ιδιώτης που θα καθαρίζει στο μέλλον τους χώρους; Γιατί τους τάζουν πράγματα που δεν μπορούν να υλοποιηθούν όσο η χώρα μας είναι σε εποπτεία;

Σε αυτό που έχουν ΔΙΚΙΟ είναι στο παρακάτω και φυσικά υπάρχει οικονομική αδυναμία της κυβέρνησης που παραδέχθηκε μέσω της ΕΛΣΤΑΤ ύφεση 15% και αναμένουμε τα στοιχεία από Αμερικανικούς οίκους αξιολόγησης για να δούμε την πραγματική καταστροφή της οικονομίας μας λόγω της πανδημίας.


Τέλος συγχαίρουμε την δημοτική παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" που ανέδειξε το παρακάτω θέμα προλαβαίνοντας το δικό μας ρεπορτάζ αφού η καταγγελία του συνδημότη μας έγινε και σε εμάς γνωστή εξοργίζοντάς με για τον πλημμελή έλεγχο που ασκεί η δημοτική αστυνομία

Εδώ έχουμε μια περίπτωση που ενεργοί πράγματι πολίτες ανέδειξαν ένα θέμα , πήγαν στην αστυνομία και αναμένουμε τι πρόστιμα θα επιβληθούν στους παραβάτες αφού ο αθέμιτος αυτός ανταγωνισμός ( στερούνται άδειας που έχουν εξασφαλίσει άλλοι επιχειρηματίες) δεν συνάδει με οργανωμένα κράτη αλλά με Σοβιετίες.

Βέβαια το ψάχνουμε το θέμα γιατί ο τρόπος εξασφάλισης της άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου είναι τόσο περίπλοκος που αφήνει σε "δημοτικούς υπαλλήλους" περιθώριο για "παρερμηνείες".

Τέλος επειδή δεν τους παίζουμε και συχνά έχουν τόσα ΜΜΕ που κοινοποιούν τις απόψεις τους και τις ακραίες θέσεις τους να τους βάλουμε και την τετράδα που έχουν εξασφαλίσει ως δημοτική παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο που πάει οργανωμένη εκεί για "ρήξη" με τον "κακό" κατά αυτούς καπιταλισμό και μαζί με την παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή είναι οι πιο φασαριόζικες στα δημοτικά συμβούλια. Βέβαια και εκεί όπως και στην παράταξη του κ. Αραμπατζή μιλάει μόνο η επικεφαλής κ. Τασία Τσατσούλη που όπως έχουμε γράψει πολλάκις φορές για όσους θεωρούν τον αείμνηστο Δημήτρη Κιντή καλό δήμαρχο ας την ψηφίσουν . Χειρότερη δεν θα είναι καλύτερη δέκα φορές θα αποδειχθεί για όσους αρέσκονται ακόμα στους ΜΥΘΟΥΣ της κομμουνιστικής αριστεράς και τους "αγώνες" της σε κάθε καλό που πάει να γίνει σε αυτή την πόλη.

Για όσους θέλουν να διαβάσουν το δελτίο τύπου όλο χωρίς τον δικό μας "ενοχλητικό" σχολιασμό ας πάνε στο ιστολόγιο της δημοτικής παράταξης κάνοντας κλικ εδώ , γιατί προφανώς και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα το τι εσείς επιλέγετε απλώς κάνουμε τον δικό μας αγώνα.

Έναν αγώνα κατά και των δύο ΦΑΣΙΣΜΩΝ και φυσικά για εμάς είναι τίτλος τιμής πως κάνουμε αντικομμουνιστικό αγώνα και όχι μομφή. Αφού κάθε δημοκράτης οφείλει να πράττει ό,τι κάνουμε εδώ και 7 χρόνια σε αυτό εδώ το ιστολόγιο.

ΥΓ: Είμαστε σίγουροι πως από λάθος έχουν γράψει την πόλη με "π" κεφαλαίο άρα προβοκατόρικος ο τίτλος μας αλλά όχι όσα αναφέρονται σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Άλλωστε ακόμα και οι κομμουνιστές και σε δελτία τύπου τους κυρίως αυτοί έχουν πολλάκις φορές καταδείξει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και αυτό μας αρέσει.

Άλλωστε είναι ξεκάθαροι πως θέλουν "λαϊκές δημοκρατίες' και αναμένουν την κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσουν έναν νέο εμφύλιο αφού όπως καλά και οι ίδιοι γνωρίζουν σε συνθήκες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και δη Αστικής (άλλωστε άλλη μορφή Δημοκρατίας για εμάς δεν υπάρχει)  δεν έχουν πολλές πιθανότητες να μας πείσουν!

Το επόμενο διάστημα θα είναι στα "πάνω" τους αφού για ΚΥΤ , και νέο Προεδρικό Διάταγμα για τον Υμηττό έχουν μαζί τους ως "ουρά" και τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις που εάν συνεχίσουν έτσι το 2023 θα δούνε και ΜΙΑ πραγματική ΔΕΞΙΑ απέναντί τους!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: