ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Διαύγεια αποκαλύπτει το διαχρονικό δούλεμα που μας κάνουν

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Η Διαύγεια αποκαλύπτει το διαχρονικό δούλεμα που μας κάνουν



Η αξιόλογη εταιρεία φύλαξης ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ. & ΣΙΑ Ε.Ε   Ι.Ε.Π.Υ.Α έλαβε από τον ΠΑΟΔΗΛ το παραπάνω ποσό για Φύλαξη πολιτιστικών και αθλητικών εγκαταστάσεων.



Δεν ξέρουμε εάν οι δημοτικοί μας σύμβουλοι γνωρίζουν ποιες ακριβώς είναι αυτές και ποιες ακριβώς ώρες της φυλάει.

Γιατί οι φθορές που καλούμαστε να πληρώσουμε είναι μεγάλες και είχαμε την εντύπωση (λανθασμένη με βάση το παραπάνω τιμολόγιο) πως όλα ήταν "ξέφραγο αμπέλι" στον δήμο μας που διαθέτει όμως και πληρώνει και μόνιμους δημοτικούς υπαλλήλους ως φύλακες! 

Θα παρακαλούσαμε να ρωτήσει κάποιος δημοτικός σύμβουλος ποιους ακριβώς χώρους και πότε φυλάει η συγκεκριμένη εταιρεία και ελπίζουμε να μην είναι αθλητικοί αφού τα ιδιωτικά σωματεία που τους χρησιμοποιούν και δίνουν μικρά τιμήματα για να προωθήσουν τον αθλητισμό στην πόλη άνετα θα μπορούσαν να συμβάλλουν σε αυτό το κόστος που πάει στις πλάτες μας. 

Πληρώνουμε μόνιμους υπαλλήλους ως φύλακες , πληρώνουμε ιδιώτη να μας φυλάει και τελικά ΦΥΛΑΞΗ δεν έχουμε και κάθε τρεις και λίγο παραπονούμαστε για φθορές σε ΔΗΜΟΤΙΚΑ κτίρια.

Δεν βγαίνει έτσι και κυρίως ο νέος Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ θα πρέπει να δώσει στοιχεία και να κάνει ΣΩΣΤΗ διαχείριση των 600 και δημοτικών υπαλλήλων που έως το τέλος του 2023 θα έχουν φτάσει τους 800 και που θα πληρωθούν βέβαια από τους δικούς μας φόρους αφού οι δήμοι δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να έχουν τα δικά τους έσοδα.



Απλώς παραχωρούν ΔΟΜΕΣ τζάμπα όπως η περίπτωση με αίθουσα που παραχωρήθηκε για Yoga με μηνιαίο τίμημα μόλις 60 ευρώ και που τα στοιχεία του ιδιώτη δεν δόθηκαν ως προσωπικά ΔΕΔΟΜΕΝΑ, πράγμα που φυσικά δεν ΙΣΧΥΕΙ  αφού ο πολίτης πρέπει να γνωρίζει σε ποιες τσέπες πάνε τα χρήματά του. 

Γιατί τζάμπα τα μαθήματα yoga δεν θα είναι επομένως ποιος με 60 ευρώ μηνιαίο μίσθωμα βρήκε χώρο με τη δικαιολογία πως ο δήμος δεν έχει ανάλογο πρόγραμμα. Λες και έχει κανένα άλλο αφού τα ιδιωτικά σωματεία δεν πρέπει να αποτελούν μέλη της Σοβιετίας του εάν θέλουν να επιτύχουν διακρίσεις και να μας δώσουν χαρές.

Απορώ πως γυμναστήρια της πόλης που παρέχουν παρεμφερείς υπηρεσίες δεν έχουν αντιδράσει για αυτόν τον αθέμιτο ανταγωνισμό . Γιατί έστω για και αυτές τις ημέρες που παραχωρείται το τίμημα είναι η απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ.

Ας το έδιναν ΤΖΑΜΠΑ θα ήταν τουλάχιστον λιγότερο ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: