ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ο Κώστας Σεφτελής απαντάει για το νερό που συνεχίζει να εκτοξεύεται μην πιάσει το βουνό φωτιά

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Κώστας Σεφτελής απαντάει για το νερό που συνεχίζει να εκτοξεύεται μην πιάσει το βουνό φωτιά



Στο θέμα που ανέδειξε η συνδημότισσά μας Σοφία Αθανασάτου και αναπαρήγαγε η σελίδα μας απάντησε μέσω facebook o Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σεφτελής. 

Συγκεκριμένα γράφει: 

Το σύστημα των εκτοξευτήρων του νερού ενεργοποιείται με αυτόματο σύστημα.
Μέχρι πριν λίγες ώρες ήταν απαραίτητο να λειτουργεί σύμφωνα με τον προγραμματισμό του για την ασφάλεια της δασικής έκτασης.


Ενημερώθηκε ο Σ.Π.Α.Υ., που εποπτεύει τη λειτουργία του συστήματος, να το απενεργοποιήσει, διαδικασία που ήδη την είχε ξεκινήσει από άλλα σημεία του βουνού.


Σημειώνω πως αυτό έχει συμβεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν και αντιλαμβανόμαστε όλοι πως είναι απόλυτα κατανοητό, για τις περιπτώσεις που έχουμε απότομη εναλλαγή του καιρού.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Άρα ξεκάθαρα η ευθύνη είναι στον ΣΠΑΥ και στον Γιάννη Κωνσταντάτο που τον μόνο που τον ενδιαφέρουν είναι οι συμβάσεις σαν την χθεσινή και φυσικά τα κινεζικά led που θα βάλει  στο δήμο του αυτά που ισχυρίζονταν πως ήταν ΤΖΑΜΠΑ αλλά θα στοιχίσουν τελικά πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ. 

Άρα για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως έχουμε δήμαρχο μη σπάταλο και Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών που ενημέρωσε τον ΣΠΑΥ και το πρόβλημα θα λυθεί. 

Λέγαμε και εμείς αυτοί φτιάχνουν τις παλιές καρέκλες για να κάνουν οικονομία και δεν τους "πονάει" το νερό που χύνεται τζάμπα ( το πληρώνουμε εμείς) στο βουνό; 

Άρα η κόκκινη κάρτα πάει στον Γιάννη Κωνσταντάτο που κάποιοι τον θεωρούν και καλό δήμαρχο προφανώς επειδή δεν στο δήμο του. 

Για το διαδημοτικό νεκροταφείο τα έχουμε πει τον Κωνσταντάτο τον ενοχλούν τα τσιμέντα του αλλά όχι του δικού του νεκροταφείου που είναι μέσα στη Β' ζώνη του Υμηττού. Το 2023 σίγουρα δεν θα έχει την στήριξη της ΝΔ αφού κάνει ό,τι μπορεί για να μην γίνει ποτέ η επένδυση στο Ελληνικό αφού ζητάει να φύγει και το ΚΥΤ από τον Υμηττό. 

Καλύτερα για τον δήμο μας να μην γίνει η επένδυση αυτή αφού άλλωστε δεν ενδιαφέρει τους ίδιους που θα είναι και οι πλέον ωφελημένοι. Άστους άλλα 10 χρόνια να περιμένουν αφού μας πάνε κόντρα και στο να δημιουργήσουμε χώρο ταφής για τους νεκρούς μας. Άλλωστε ακόμα και η ΝΔ φαίνεται να έχει ξεχάσει την εμβληματική επένδυση θα την θυμηθεί πάλι παραμονές εκλογών! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: