ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Θλιβερές εικόνες για όσους δεν έχουν πεζοδρόμιο να διαβούν και αναγκάζονται να κατέβουν στο δρόμο με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Θλιβερές εικόνες για όσους δεν έχουν πεζοδρόμιο να διαβούν και αναγκάζονται να κατέβουν στο δρόμο με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας

 


Στην Λεωφόρο  Ελευθερίου Βενιζέλου 99 ( Κατεχάκη) η εικόνα ήταν και θα παραμείνει αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες αφού προφανέστατα και όχι μόνο  δεν υπάρχει πολιτική βούληση , αλλά η διοίκηση του δήμου μας στοχοποίησε μόλις 7 επιχειρήσεις supermarkets της πόλης,  και άφησε τους υπόλοιπους να ενεργούν κατά το δοκούν! 


Η εικόνα είναι αυτή που βλέπετε, αφού οι επιχειρήσεις έχουν εξασφαλίσει νόμιμα φανταζόμαστε το μισό πεζοδρόμιο, και στο υπόλοιπο έχουμε σταθμευμένα αυτοκίνητα , μηχανάκια κ.ο.κ 

Δημότες μας αναγκάζονται να κατεβαίνουν σε μια λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας και βέβαια προφανέστατα για τα ΑμεΑ δεν ενδιαφέρεται ουδείς! 

Με το ζόρι γλιτώνουν από τα αυτοκίνητα οι όσοι δεν έχουν κινητικά προβλήματα φανταστείτε τι τραβάνε όσοι είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο και κάνουν το "λάθος" να ακολουθήσουν το πεζοδρόμιο το οποίο και να είχε πλακάκι όδευσης τυφλών έχει πλέον καταληφθεί! 



Και έχει καταληφθεί με τον "ΝΟΜΟ" που υπηρετούν ανεπίδεκτοι μαθήσεως "σερίφηδες",  που απέχουν πάρα πολύ ακόμα από το να χαρακτηριστούν από εμάς πραγματικοί αστυνομικοί , γιατί οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ  δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται υπερωρίες, και  φυσικά διακινδυνεύουν κάθε μέρα την ζωή τους έξω στους δρόμους. 

Καθημερινά σχεδόν δέχονται λεκτικές επιθέσεις από πολίτες αλλά δεν το κάνουν θέμα στα social media  ,και έχουν ήρωες νεκρούς για τους οποίους η Πολιτεία οφείλει να κάνει περισσότερα. 

ΥΓ: Το περιπολικό της δημοτικής αστυνομίας που πάρκαρε στην οδό Θέμιδος στον χώρο που εκμισθώνει ο δήμος μας από ιδιώτη για γραφεία της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ χωρίς ταμπέλα λες και είναι "γιάφκα" και φυσικά για ΚΥΨΕΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ,   δεν το βλέπουμε αλλά δεν ανησυχούμε.

Θα ανησυχήσουν όσοι σας  "πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες" , και θεωρούν όλες και όλους εσάς πως συμμερίζεστε τον τάχα "πόνο" τους για το "καλό" της πόλης. 

Μείνετε συντονισμένοι πιο αργά νέο ρεπορτάζ ... για όσα ΟΛΟΙ οι άλλοι θεωρούν πως μπορούν να σας κρύψουν. Όσο για τους "τυφλούς" ή όσους θεωρούν εμάς υπερβολικούς ή δεν ξέρουμε τι φοβόμαστε πως για ακόμη μια φορά θα πέσουν από τα "ροζ συννεφάκια" τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: