ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σημερινές εικόνες από τον "νόμο & τάξη" που δημιούργησαν οι επιλεκτικές πινακίδες της διοίκησης για τις ώρες φορτοεκφόρτωσης

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Σημερινές εικόνες από τον "νόμο & τάξη" που δημιούργησαν οι επιλεκτικές πινακίδες της διοίκησης για τις ώρες φορτοεκφόρτωσης



Μπορεί το δημοτικό - δημόσιο χρήμα να ρέει άφθονο για στολές και εθνόσημα αλλά ελλείψει προσωπικού και πραγματικής νοοτροπίας σερίφη ( θα το εξηγήσουμε σε άλλη ανάρτηση γιατί πολλοί συμπολίτες μας θεωρούν πως για να επιτευχθεί Law & Order είναι κάτι απλό) η εικόνα είναι αυτή και ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ προς το καλύτερο παρά τις κορώνες και τις εθελοντικές δράσεις ορισμένων. 

Δεν είναι θέμα καν νοοτροπίας αλλά κοινής λογικής, αφού οι διοικούντες με τις πινακίδες που τοποθέτησαν επιλεκτικά έξω από 7 επιχειρήσεις supermarkets  το μόνο που πέτυχαν ήταν να βρουν  απλώς ΔΩΡΕΑΝ πάρκιν σε όσους αργόσχολους, θέλουν να πάνε την βόλτα τους ή να πιουν τον καφέ τους, και άφησαν  επιχειρηματίες να μην μπορούν να δουλέψουν ή σε κάθε περίπτωση να τους δημιουργηθεί ΑΘΕΜΙΤΟΣ ανταγωνισμός εις βάρος τους. 

Οι υπόλοιπες επιχειρήσεις είναι αόρατες για τους δημοτικούς μας αστυνομικούς που κινούνται βάσει καταγγελιών συνδημοτών μας και μάλλον δεν έχουν ΕΙΚΟΝΑ ακόμα και εάν κυκλοφορούν όπως ισχυρίζονται "όλη" μέρα μέσα στην πόλη.. 

Για να είμαστε ξεκάθαροι για την ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ δεν φταίνε σε καμία ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οι ίδιοι αλλά όσοι τους βάζουν να εφαρμόσουν παντελώς ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ πολιτικές που έχουν δημιουργήσει ήδη ΧΑΟΣ , έτσι ώστε κάποιοι να αναπολούν ακόμα την περίοδο της διοίκησης Βασίλη Βαλασόπουλου ή ακόμα καλύτερα για εμάς την περίοδο 2013-2015 που με αφορμή την χρεοκοπία η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου πήρε την ιστορική για εμάς απόφαση να καταργήσει την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (θα την επανάφεραν σε άλλη σύγχρονη μορφή πιο κοντά στην ΕΛ.ΑΣ) και βέβαια περιόρισαν και τις σπατάλες στην ΕΡΤ ρίχνονται το πολυσυζητημένο "μαύρο" και φτιάχνοντας μια κρατική τηλεόραση αντάξια των δυτικών κοινωνιών. Την ΝΕΡΙΤ που θα λείψει σε πολλούς πέρα από τους βολεμένους του σιναφιού μας! 


Ευχαριστούμε τον φίλο και αναγνώστη του ιστολογίου μας για τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σήμερα περί τις 11 ώρα το πρωί και όπως βλέπετε δείχνουν και την πλήρη αποτυχία των μέτρων για τα οποία επαίρεται ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας που δεν έχει αντιληφθεί ή δεν θέλει να κατανοήσει πως ΟΥΔΕΙΣ σερίφης δέχεται να εφαρμόσει τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ και τον ΑΘΕΜΙΤΟ ανταγωνισμό και εάν το πράττει προφανέστατα και δεν είναι σερίφης! 

Η διοίκηση κατσαπλιάδων σύντομα θα κληθεί να λογοδοτήσει για τις άδικες αποφάσεις που λαμβάνει και βέβαια στις κάλπες του 2023 θα κάνει "μάγκα" τον οιοδήποτε περάσει στον δεύτερο γύρο ακόμα και εάν αυτός είναι π.χ η κα Τσατσούλη! 

Τα κάθετα παρκαρισμένα που τάχα απαγορεύονται  εάν δεν υπάρχει ειδική διαγράμμιση και άδεια του δήμου είναι για την περιοχή της Αγίας Μαρίνας ο κανόνας και όχι η ΕΞΑΙΡΕΣΗ και η εικόνα δεν αλλάζει έστω και εάν η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και οι ΚΥΨΕΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ απέκτησαν δικούς τους χώρους εις βάρος του πορτοφολιού ΟΛΩΝ μας. 

Για τα ενοίκια που πληρώνουμε στον ιδιώτη εμάς βασικά δεν μας νοιάζει αφού εσείς επιλέξατε το 2019 να πάτε από έναν μέτριο δήμαρχο σε έναν ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ που θα εξανεμίσει μαζί με τους "μαθητευόμενους" μάγους τους όχι μόνο τα πλεονάσματα που έγιναν ελέω Τρόϊκας αλλά θα διχάσει όλη την πόλη αφήνοντας δομές του να λειτουργούν με δύο μέτρα και δύο σταθμά. 

Οι εικόνες από την κεντρική πλατεία της πόλης μας σήμερα ήταν ΤΡΑΓΙΚΕΣ και βέβαια η σούβλα στο πεζοδρόμιο είναι το "μικρότερο" κακό σε όσα έχει αποτυπώσει η δική μας κάμερα! 

Ας περπατήσει ο δήμαρχος από το δημαρχείο έως την κεντρική πλατεία της πόλης για να καταλάβει πως όχι μόνο τα ΑμεΑ δεν σέβονται αλλά ήρθαν και στο δημοτικό συμβούλιο να μας διαφημίσουν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ως κάτι. 

Το δικό μας θέμα ήταν και παραμένει πως αυτό το απόλυτο τίποτα το πληρώνουμε περισσότερο από όσο όμοροι δήμοι μας όπως αυτός του Αλίμου και αυτό θα αποδειχθεί και με τα στοιχεία που ευγενικά μας παραχώρησε ο γενικός γραμματέας του διπλανού μας δήμου και τον ευχαριστούμε για αυτό. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: