ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό... ( 23/6/2023)

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό... ( 23/6/2023)



  •  Όσοι αποχώρησαν πρόσφατα από την διοίκηση εκτός που άρχισαν θα πρέπει να δικαιολογήσουν σε όσους αφελείς τους ψήφισαν το 2019 για το που θα "καταλήξουν". Εμείς δεν πιστέψαμε ποτέ την "επανάσταση" του ΕΝΑΚ και μια ματιά στα ψηφοδέλτιά τους του 2010 και του 2014 θα σας έπειθε και εσάς. Σε κάθε περίπτωση δεν αναμένει κανείς από το ΕΝΑΚ τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το να παραμένει "συμπλήρωμα" που για εμάς δημιουργεί πρόβλημα αφού για αυτό εδώ το ιστολόγιο τα στελέχη τους δεν είναι ικανά για θέσεις ευθύνης. Ευχόμαστε στον μοναδικό υποστηρικτή τους τον ακροδεξιό ιερέα της Αγίας Μαρίνας να τους "φωτίσει" ώστε να κάνουν την καλύτερη επιλογή για αυτούς που θα τους οδηγήσει ξανά σε θέσεις ευθύνης! Σε κάθε περίπτωση πάντως για εμάς είναι πιο συμπαθής ακόμα και ο Συριζαίος κος Στασινόπουλος παρά όσοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Καλούμε μάλιστα την διοίκηση του δήμου  να μην συνεχίζει να "λουφάρει" όσους με "διαβατήριο" την συμμετοχή τους στο ΕΝΑΚ βρέθηκαν να εργάζονται στο δήμο μας. Έτσι και αλλιώς η παρούσα διοίκηση θα πληρώσει σε ψήφους αυτές τις επιλογές της. Ας έβαζαν περισσότερους από τους "Συνεργούς με την Ηλιούπολη" καλύτερο αποτέλεσμα θα είχαμε και δεν θα διαβάζαμε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως ο κος Στασινόπουλος δεν ξέρει μαθηματικά! Αστειότητες που δεν πιστεύει έτσι και αλλιώς κανείς και προέρχονται από πρώην "συντρόφους" του που αποδείχτηκαν με πολλές καπιταλιστικές συνήθειες αφού εδώ και καιρό δεν μας "αποκαλύπτουν" τι τελικά πρόδωσε ο κος Στασινόπουλος , ούτε μπορούν να σας εξηγήσουν γιατί η μεγάλη πλειοψηφία των πρώην υποψηφίων της δημοτικής παράταξης "Συνεργοί με την Ηλιούπολη" τον στηρίζουν. Με δεδομένο πως στον δήμο μας ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πήρε 20% και το ΠΑΣΟΚ 8,5% εμείς δεν θα εκπλαγούμε εάν ο κος Στασινόπουλος καταφέρει και συγκεντρώσει περισσότερους ψήφους από τον αποχωρήσαντα τρεις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές πρώην Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Πούλο. 


  • Ανεβάζει στροφές ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος και με ΔΕΔΟΜΕΝΟ πλέον πως δεν θα δεχθεί  άλλα "χτυπήματα" από site με ηγετική θέση στην ενημέρωση του Νότιου Τομέα.  Άλλωστε πάγια δική μας θέση ήταν και παραμένει πως ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΣ ό,τι έχεις αδιαφορώντας πλήρως για τον νόμο Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα που καλύπτει απατεώνες. Από το 2020 έως και σήμερα 12 δημοσιογράφοι και τα μέσα στους έχουν ΑΘΩΩΘΕΙ για δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων για παλιές υποθέσεις που αφορούσαν ακόμα και δημοσιοποιήσεις προ δεκαετίας! Άρα όπως σας έχουμε γράψει δεκάδες φορές τα "χτυπήματα" δεν μετράνε όταν οι πολλοί έχουν ήδη επιλέξει. Να θυμίσουμε π.χ πως στις βουλευτικές εκλογές έπαιξαν σχεδόν παντού  αρνητικά  για την κυβέρνηση Τέμπη, εγκλεισμός λόγο της πανδημίας , περιπτώσεις καραμπινάτης διαφθοράς , παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ των πάντων από πολιτικούς αρχηγούς έως αρχηγό ΓΕΕΘΑ αλλά η ΝΔ οδεύει σε μια ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ που ούτε εμείς που την ψηφίζουμε πιστεύαμε. Αυτό συνέβη επειδή απέναντι σε Τσίπρα και Ανδρουλάκη ο νυν πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνονταν ως  ΓΙΓΑΝΤΑΣ. Δεν είμαστε που το πιστεύουν αλλά σε κάθε περίπτωση του αναγνωρίζουμε την εξυπνάδα του να διαλύει τους άλλους και να παίρνει ψήφους από παντού! Άρα εμείς ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ οι "Ψυρρόπουλοι" φωτογραφίζονται με τα λάθος πρόσωπα δίνοντας ΛΑΘΟΣ μήνυμα και οι δημότες έχουν ήδη επιλέξει. 


  • Είχαμε τονίσει πολύ πριν πως η στρατηγική της αντιπολίτευσης να θέλει να παρουσιάσει τον νυν δήμαρχο ως ΑΝΙΚΑΝΟ ήταν και εξακολουθεί να είναι παντελώς ΛΑΘΟΣ. Δεν πέτυχαν να τον παρουσιάσουν ως και τον ΑΠΟΛΥΤΟ Αρχιερέα της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ όπως παρουσιάζουν Πασόκοι και ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το ΜΗΝΥΜΑ που έδωσαν πως εμείς μπορούμε καλύτερα δεν έχει αγκαλιάσει μια τοπική κοινωνία που το 2019 με την ίδια λογική έβγαλε δήμαρχο. Δεξιοί και Αριστεροί στήριξαν στον δεύτερο γύρο τον κ. Χατζηδάκη και ανέμεναν πράγματα που έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσαν να συμβούν. Τώρα εάν εξακολουθούν και πιστεύουν πως με την ίδια αποτυχημένη συνταγή κρατισμού ο δήμος θα πάει καλύτερα και βγάλουν κάποιον άλλο θα το ξέρουμε σε τρεις μήνες( εμείς θεωρούμε πως το ξέρουμε και θα το γράψουμε 1 ώρα πριν κλείσουν οι δημοτικές  κάλπες της 8ης Οκτωβρίου) . Στους δύο μήνες που απομένουν έως τις κάλπες ελπίδα δεύτερου γύρου έχουν δημοτικές παρατάξεις που είναι ήδη στο δημοτικό συμβούλιο το "θαύμα" του 2019 δεν θα επαναληφθεί! 


  • Βγήκε ο κος Μανιάτης με τον κ. Αραμπατζή να κατηγορήσουν την διοίκηση για το κόψιμο δένδρων! Δεν κατανοεί ο πρώτος πως δεν θα δει ξανά δημοτικό συμβούλιο και ο δεύτερος πως θα είναι μονοψήφιος. Οι εποχές άλλαξαν και οι 'ψευτοκοικολόγοι" και οι "αλληλέγγυοι" δεν πουλάνε είναι εποχές πολιτικής ορθότητας και ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ακόμα και οι γεωπόνοι των κρατικών ελληνικών πανεπιστημίων κατανοούν πως οι μ@λ@κίες που έλεγαν στο παρελθόν ίσως τους στοιχίσουν. Παλιά ήταν εύκολη η επιλογή που είχαν έλεγαν δεν κόβουμε ούτε ένα φύλλο και η ΣΟΒΙΕΤΙΑ τους ΑΠΟΘΕΩΝΕ! 

  • Πιστεύαμε και πιστεύουμε πως αναγνώστες για εμάς είναι όσοι επιλέγουν να μπαίνουν κατευθείαν στο ιστολόγιο μας και όχι όσοι περιμένουν να φτάσει αυτή στην κεντρική τους σελίδα στο facebook επειδή είναι εγγεγραμμένοι σε κάποια από τις ομάδες μας στα social media ή σε όσες ακόμα μας φιλοξενούν. Σε κάθε περίπτωση κυρίως περνάμε στα social media αναρτήσεις που προβάλλουν κάποιο αφού εμείς θεωρούσαμε και θεωρούμε πως δεν έχουμε ανάγκη προβολής μετά από 10 χρόνια παρουσίας στον τοπικό τύπο της πόλης μας! Οι νέοι αναγνώστες μας άλλωστε είναι σε ικανοποιητικά για τοπικό ΜΜΕ επίπεδα και εμείς δεν κρύψαμε ποτέ πως εκτιμούμε όσους μας ακολουθούν χωρίς διακοπές για μια δεκαετία! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: