ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για να δούμε ποιους 80 θα ανακοινώσει σε μία εβδομάδα η παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" ως υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της ;

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Για να δούμε ποιους 80 θα ανακοινώσει σε μία εβδομάδα η παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" ως υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της ;


 Την Κυριακή 2 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους ( "Δημήτρης Κιντής" Γαρδίκη & Σμόλικα") θα ανακοινώσει ο δήμαρχος της πόλης μας κος Γιώργος Χατζηδάκης 80 συνδημότισσες και συνδημότες μας που έχουν αποφασίσει να συμπορευτούν ΜΑΖΙ του στην ευρεία αυτοδιοικητική συμμαχία που στήθηκε για τις δημοτικές κάλπες του Οκτωβρίου. 

Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουμε δει μια σειρά συνδημοτών μας που στις εθνικές εκλογές ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και ΝΔ να φωτογραφίζονται μαζί με τον κ. Χατζηδάκη και να σας καλούν να τον υπερψηφίσετε για να του δοθεί ακόμα μία δημαρχιακή θητεία. 

Ανάμεσα σε αυτούς και ο νυν δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος κος Σταύρος Γεωργάκης τον οποίο το ΕΝΑΚ είχε προτείνει το "μακρινό" 2019 για να μπει στο ψηφοδέλτιο της κοινής τους τότε συμμαχίας. 




Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Σταύρου Γεωργάκη πριν δύο μέρες ο νυν δήμαρχος εξασφάλισε την ΣΤΗΡΙΞΗ του "μακροβιότερου" δημάρχου της πόλης μας κ. Θεόδωρου Γεωργάκη (16 χρόνια δήμαρχος) κόβοντας επαφή με τις ακροδεξιές κορώνες του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου που δείχνει πλέον να μην έχει καμία επιρροή στην οικογένεια Γεωργάκη που τόσο έχει βοηθήσει τις ενορίες της πόλης μας. Η δική σθεναρή στάση οδήγησε και στη δημιουργία της Ενορίας Αγίου Τιμοθέου και Αγίας Μαύρας που για γκρέμισμα πήγαινε και αυτή με τον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή να πρωτοστατεί για την κατεδάφισή της παράνομης τότε εκκλησίας που μεταφέρθηκε από την οικία του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Μουλατσιώτη ( ένα λυόμενο ήταν αρχικώς) στο σημείο που βρίσκεται σήμερα ο μεγαλοπρεπής ναός. 

Έτσι θα πορευτούμε και προς τις κάλπες του Οκτωβρίου και για να ανατραπεί η νυν διοίκηση θα χρειαστεί ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς αστερίσκους οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης να πείσουν στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που απομένει έως τις κάλπες πως στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών πρέπει να καταψηφιστεί η νυν διοίκηση. 

Για να συμβεί αυτό θα έπρεπε σε θέματα που ανακύπτουν για την πόλη μας να εμφανίζουν ενναλακτική εφαρμόσιμη και να μην ξεφτιλίζονται όπως συνέβη πρόσφατα με τις δημοτικές παρατάξεις "Μαχόμενη Ηλιούπολη" και "Η πόλη που θέλω" που θέλοντας να παίξουν τους "οικολόγους" βγήκαν να υπερθεματίσουν για την παραμονή επικίνδυνων δένδρων σε νησίδες της πόλης μας. 

Η ανακοίνωση των υπηρεσιακών ( της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας για να μην ξεχνιόμαστε) τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα και μάλιστα τους βάλαμε και την σχετική δήλωση του νυν πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη πως είναι επιβεβλημένη η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ επικίνδυνων για πυρκαγιά δέντρων μέσα από τον αστικό ιστό. 

Με ΚΑΘΑΡΕΣ κουβέντες η ΝΔ πέτυχε να συντρίψει τους πολιτικούς της αντιπάλους που εμμένουν σε ιδεοληψίες αυτή είναι η συνταγή και για την πόλη μας και όχι να συμφωνούμε με "ψεκασμένους" που ζητάνε την απομάκρυνση του ΚΥΤ Υμηττού ή τώρα τελευταία να γκρεμιστεί η παράνομη επέκταση του Προφήτη Ηλία μη βλέποντας πως οι πολλοί δεν ενδιαφέρονται για αυτό ενώ υπάρχουν και αρκετοί που καλοβλέπουν την δημιουργία ακόμα μιας ενορίας για την πόλη μας!

Οι ανοησίες της διοίκησης Βαλασόπουλου στέρησαν από τον δήμο μας μια επιχείρηση που ήταν δίπλα στο ξωκλήσι και θα συνεισέφερε σημαντικά οικονομικά οφέλη για τον δήμο μας τώρα κάποιοι θέλουν να παραμείνει η πόλη μας με τις υπάρχουσες ενορίες την στιγμή που υπερθεματίζουν για την δημιουργία νέων τοπικών επιχειρήσεων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη. 

Αδυνατούν να κατανοήσουν πως ανάπτυξη χωρίς τσιμέντα δεν υπάρχει και ίσως δεν έχουν αντιληφθεί πως το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού που έφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη προβλέπει πολλά νέα τσιμέντα στον Υμηττό που θα βοηθήσουν και στην προστασία του εναπομείναντος δάσους. 

Γιατί όπου υπάρχει επαγγελματική δραστηριότητα το δάσος προστατεύεται , όπου υπάρχουν εκτάσεις χωρίς την επιτήρηση ιδιώτη που έχει όφελος από την παραμονή του φυσικού περιβάλλοντος ως πόλο έλξης για την επιχείρηση του έχουμε εικόνες εγκατάλειψης και αργά ή γρήγορα καμένα και νέα δένδρα. 

Για όσους έχουν λοιπόν ακόμα αυταπάτες πως το περιβάλλον θα "σωθεί" από εθελοντικές ομάδες και "οικολόγους" με οικίες πάνω σε πρώην δάσος να τους ενημερώσουμε πως ο κος Κωνσταντάτος που τόσο μας διαφημίζουν για τα κινέζικα led του διατηρεί ένα από τα δύο νεκροταφεία του δήμου του μέσα στη Β'΄ Ζώνη Υμηττού , η Γλυφάδα επίσης έχει Κοιμητήριο μέσα σε δάσος αλλά εμείς εδώ προσπαθούμε παράνομα να επεκτείνουμε το υπάρχον ενώ το νέο προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό μας έχει έτοιμη ΛΥΣΗ αφού προβλέπει ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ δίπλα στο ΚΥΤ Υμηττού! 

Δεν θέλουμε να εξυπηρετήσουμε τους δημότες του Αλίμου να το δεχθούμε και εμείς αλλά το νεκροταφείο για να εξυπηρετήσει και τις επόμενες γενιές θα πρέπει να δημιουργηθεί σε αυτό τον χώρο. 

Δεν μας ενοχλούν το Γκαράζ του δήμου σε παρόμοιο χώρο που μετατρέπεται σε ανοιχτή χωματερή , δεν μας ενοχλεί το καταφύγιο ζώων που επίσης είναι σε ανάλογη περιοχή αλλά δεν θέλουμε Κοιμητήριο σε αυτή την περιοχή προστατεύοντας δένδρα που έτσι και αλλιώς έχουν αποψιλωθεί εδώ και τέσσερις δεκαετίες. 

Φωνάζουν για το ΚΥΤ Υμηττού και το Κοιμητήριο όσοι έχουν χτίσει δίπλα του πολυτελείς κατοικίες λες και δεν κατανοούν οι συνδημότες μας πως το κάνουν για να πάρουν μεγαλύτερη αξία οι κατοικίες τους που κατασκευάστηκαν τουλάχιστον μια δεκαετία μετά δίπλα στο ΚΥΤ Υμηττού που προϋπήρχε. 

Όπως πέτυχαν με τους "αγώνες" τους ΟΛΗ Η ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία να καταλήξει στα χέρια της ΕΤΑΔ που αργά αλλά σίγουρα θα αναγκαστεί να την ξεπουλάει ή να την ενοικιάζει λόγω του δυσβάστακτου δημόσιου χρέους της χώρας μας έτσι θα πετύχουν με τους "αγώνες" τους όλα αυτά που έκλεψαν από τους κληρονόμους Νάστου να πουληθούν ή να ενοικιαστούν σε άλλους ΙΔΙΩΤΕΣ που θα θησαυρίζουν εξαιτίας όσων τάχα είναι υπέρ του λαού. 

Με την "ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" βγάζουν ζεστό χρήμα πρόεδροι αθλητικών σωματείων , ιδιώτες που παραμένουν για δεκαετίες σε καταστήματα που παλιότερα δούλευε ο ίδιος ο δήμος μας ( π.χ δημοτικό αναψυκτήριο "Δημήτρης Κιντής") αλλά συνεχίζουν να σας βάζουν μπροστά και να σας ξεσηκώνουν για να γεμίζετε τις τσέπες άλλων και να αδειάζετε τις δικές σας. 

Εδώ και 10 χρόνια όσοι μας παρακολουθούν έχουν μάθει για τα ευτελή μισθώματα με τα οποία ο δήμος μας ενοικιάζει την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , τώρα νομικοί που "φτιάχτηκαν" από αυτήν και πολιτικοί που έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω της σας καλούν σε νέους αγώνες ώστε να δοθεί τμήμα αυτής στον δήμο μας προς "αξιοποίηση"! 

Οι ίδιοι προμηθευτές που κάποιες παρατάξεις θεωρούν λογικό να είναι ΜΟΝΟ από τον δήμο μας παίρνουν χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο και συντηρούνται από τη ΣΟΒΙΕΤΙΑ και εσείς παλεύετε για να διατηρήσουν τα κέρδη τους όσοι έτσι και αλλιώς δεν έχουν επενδύσει ώστε ότι ενοικιάζουν με ευτελή τιμήματα να πάρει τουλάχιστον ελκυστική μορφή ώστε να φιλοξενεί περισσότερους επισκέπτες. 

Σε πέντε χρόνια όπου σίγουρα θα λειτουργεί καζίνο στο δήμο Ελληνικού και θα έχει και ένα υπερσύγχρονο Mall και η "κουτσή Μαρία" θα πίνει το καφεδάκι της εκεί και εμείς απλώς θα βλέπουμε τα αυτοκίνητα να περνούν από την πόλη μας με προορισμό τον όμορο δήμο μας. 

Το ίδιο θα συμβεί και με την Πυρκάλ και εμείς εδώ θα έχουμε τις χελώνες και τα βατράχια στο Ρέμα της Πικροδάφνης και την ησυχία μας ανάπτυξη και νέες δουλειές δεν θα έχουμε , όσοι έχουν ακίνητα θα τα ενοικιάζουν σε όσους δεν θα έχουν να πληρώσουν ακριβά γιατί όπως διαβάζετε ήδη η επένδυση Ελληνικό έχει εκτινάξει τις τιμές των ακινήτων στα ύψη. 

"Φούσκα" είναι που θα σκάσει και όσοι δίνουν χιλιάδες ευρώ για ένα τ.μ σίγουρα στο μέλλον εάν χρειαστεί να πουλήσουν το ακίνητό τους δεν θα πιάσουν ούτε την μισή τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: