ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο "Θεός" να μας "φωτίσει" να ψηφίσουμε "σωστά" για να γλιτώσουμε από την "χούντα" Μητσοτάκη! - Τραγικό να θεωρούν κάποιοι πως με τέτοιες απόψεις μπορεί η πόλη μας να γίνει "Φωτεινή" και να δικαιολογούνται πως αφού το "μαγαζί" είναι στην Αγία Μαρίνα δεν μπορούσαμε να φέρουμε κάποιον άλλο για τον αγιασμό!

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Ο "Θεός" να μας "φωτίσει" να ψηφίσουμε "σωστά" για να γλιτώσουμε από την "χούντα" Μητσοτάκη! - Τραγικό να θεωρούν κάποιοι πως με τέτοιες απόψεις μπορεί η πόλη μας να γίνει "Φωτεινή" και να δικαιολογούνται πως αφού το "μαγαζί" είναι στην Αγία Μαρίνα δεν μπορούσαμε να φέρουμε κάποιον άλλο για τον αγιασμό!

 


Τον αγιασμό στα εγκαίνια  του πολιτικού γραφείου της "Φωτεινής πόλης" έκανε ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιούπολης. 

Το μάθατε από εμάς αφού το πληρέστατο ρεπορτάζ του ilioupolinews.gr "ξέχασε" να τον αναφέρει. Για εμάς ορθώς έπραξε αφού ο "Άγιος" έχει πολλάκις φορές απασχολήσει αρνητικά δημοσιεύματα  όσων ακόμα έχουν το θάρρος και γράφουν ΑΛΗΘΕΙΕΣ. 

Ως δικαιολογία μόνο μπορούμε να εκλάβουμε πως επειδή το πολιτικό γραφείο είναι στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας ο αγιασμός έπρεπε να γίνει από τον Αρχιμανδρίτη υβριστή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και ψευτοπατριώτη. 

Ας μην έκαναν αγιασμό των γραφείων τους εάν δεν γίνονταν αλλιώς . Η δημοτική παράταξη που ανέβασε σήμερα φωτογραφίες από την εκδήλωση της Κυριακής με τα εγκαίνια των γραφείων της είχε 5-6 φωτογραφίες του Αρχιμανδρίτη την ώρα που τελεί τον αγιασμό. 

Έκανε και εάν σύντομο χαιρετισμό τον οποίο και θα ανεβάσουμε εάν βέβαια ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σχετικό υλικό μαζί με την ομιλία του κ. Δημήτρη Ευαγγέλου. 

Παρόντες στα εγκαίνια και στον αγιασμό ήταν και οι "αφορισμένοι" π.χ ο κος Μαρίνος Μπασούρης που είχαν υπογράψει σκληρό κείμενο κατά του Αρχιμανδρίτη όταν έδινε το show του για την συμφωνία των Πρεσπών. 

Μια συμφωνία που δεσμεύτηκε πως θα ακυρώσει μόνο το ακροδεξιό μόρφωμα "Σπαρτιάτες" εάν και εφόσον οι πολλοί του δώσουν θέσεις ευθύνης. 

Η άποψή μας για την συμφωνία είναι γνωστή όπως και για τα συλλαλητήρια ψευτοπατριωτισμού στα οποία συμμετείχαν ένας πρώην πρωθυπουργός καθώς και πολλοί υπουργοί της ΝΔ ( τότε ήταν ακόμη βουλευτές της) . 

Δεν θα επανέλθουμε έχουμε γράψει συγκεκριμένα πράγματα και η συμφωνία μετράει ήδη τέσσερα χρόνια χωρίς να έχει δημιουργηθεί η μεγάλη "Μακεδονία" και κυρίως χωρίς να έχει απειληθεί η εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας από το γειτονικό κράτος. 

Σε κάθε περίπτωση οι "Μακεδονομάχοι" ντύθηκαν "Άγιοι Παϊσιοι" και "Σπαρτιάτες" και σε αυτή την εκλογική διαδικασία προσδοκώντας να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη πουλώντας πατριδοκαπηλία. 

Για εμάς δεν είναι δικαιολογία πως αυτός είναι στην ΕΝΟΡΙΑ της Αγίας Μαρίνης αυτών φέρνουμε δείχνει ατολμία στο να συγκρουστούν με όσους εκφέρουν απαξιωτικό λόγο για το πολιτικό μας σύστημα. 

Στο μεταξύ ο Αρχιμανδρίτης συνεχίσει τον υπέρ "Πίστεως" αγώνα του κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προηγούμενων με διασκεδαστικά ομολογουμένως ποσταρίσματα 





Αφού το αναθέτει στο "Θεό" να τον πληροφορήσουμε πως όπως τάχα ήταν θέλημα "Θεού" η Πόλη να τουρκέψει και την έχουν ακόμα οι Τούρκοι τόσο άσπλαχνος είναι ο "Θεός" του μάλλον είναι και με τον Μητσοτάκη γιατί ουδείς ούτε φυσικά εμείς περιμέναμε αυτό το 40% . 

Και είναι προσωπικοί ψηφοφόροι του τάχα διώκτη του Χριστιανισμού κατά τον Αρχιμανδρίτη αφού προέρχονται και από πολίτες που ουδέποτε στο παρελθόν είχαν ψηφίσει Νέα Δημοκρατία! 

Αυτά και να βάλει ο "Θεός" το χέρι του έως την Κυριακή να κοπεί η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ του Μητσοτάκη! Κινδυνεύουν τα μεροκάματα των πατριδοκάπηλων γιατί η Ελλάδα στρατιωτικά είναι πιο ισχυρή από όσο ήταν τα τελευταία τουλάχιστον 50 χρόνια. 

Γαβριήλ Αραμπατζή φώναξε τον και εσύ για τον αγιασμό των εγκαινίων του γραφείου σου και πρόσεχε Τάσο μην ανοίξεις στην Αγία Μαρίνα πολιτικό γραφείο και πέσεις στην ανάγκη σου . Ό,τι γράψαμε για τους άλλους θα γράψουμε και για σένα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: