ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Σπαρτιάτες": Όταν η υποψήφια του κόμματος Δομινίκη έψαχνε γαμπρό... χορηγό και εμφανιζόταν σε GNTM και X-Factor [Βίντεο]

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

"Σπαρτιάτες": Όταν η υποψήφια του κόμματος Δομινίκη έψαχνε γαμπρό... χορηγό και εμφανιζόταν σε GNTM και X-Factor [Βίντεο]



Το κόμμα "Σπαρτιάτες" θα στηρίξει, κατά δήλωσή του, ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά το νέο μπλόκο από τον Άρειο Πάγο να κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές 2023 της 25ης Ιουνίου.
"Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.




Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία", αναφέρει η σχετική δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη.

Πρόκειται για ένα κόμμα μικρογραφία της Χρυσής Αυγής, με ακροδεξιά, υπερσυντηρητική και υπερεθνιστική ρητορική. Μάλιστα, μετρά και υποψηφίους από τη... showbiz.

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, σύμφωνα με δηλώσεις της, είναι υποφήφια με το νέο αγαπημένο κόμμα του Κασιδιάρη. Πρόκειται για την κοπέλα που έγινε γνωστή από το πέρασμά της από ριάλιτι και talent show, ακόμα και από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Στην εκπομπή του Open "Αννίτα Κοίτα", είχε εμφανιστεί ως ελεύθερη κοπέλα που ψάχνει γαμπρό... χορηγό, με λεφτά, πιστωτικές κάρτες και κότερο. "Θέλω να απομακρύνω από τη ζωή μου όσους δεν έχουν χρήματα", είπε.


Η Δομινίκη Παπαδοπούλου δηλώνει... πολυτάλαντη, αφού πέρα από μοντέλο, ηθοποιός και γυμνάστρια, είναι και τραγουδίστρια. Έτσι το 2019 συμμετείχε στο X Factor, με το τραγούδι "Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο", όμως τότε με ομόφωνη απόφαση των κριτών δεν προχώρησε παρακάτω στον διαγωνισμό τραγουδιού.


Όμως δεν το έβαλε κάτω, αφού στη συνέχεια δήλωσε συμμετοχή στο GNTM, όπου πέρασε οντισιόν ξεδιπλώνοντας παράλληλα και το... ταλέντο της στην υποκριτική, ερμηνεύοντας... Κλυταιμνήστρα.
Την υποψηφιότητά της την ανακοίνωσε χθες με μια ανάρτηση που έκανε στη σελίδα της στο instagram γράφοντας το εξής μήνυμα: "Η Λευκάδα στηρίζει Δομινίκη Παπαδοπούλου και όλη η Ελλάδα Σπαρτιάτες".

Δείτε και το βίντεο με την υποψήφια  των μπολσεβίκων με μαύρες μπλούζες του Ηλία Κασιδιάρη! Αυτούς που σας έλεγαν στις προηγούμενες εκλογές να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά δήλωναν και Εθνικιστές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: