ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στην καλύτερη καφετέρια της πόλης βρέθηκε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Στην καλύτερη καφετέρια της πόλης βρέθηκε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας


Με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης η Κοινωνική Καφετέρια "Sun City" εξακολουθεί και είναι ο πιο in προορισμός για τους χιλιάδες "φιλάνθρωπους" της πόλης μας. 

Επειδή όμως δεν προβάλλεται από τις σελίδες στο facebook των "φιλάνθρωπων" είπε να την διαφημίσει ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας.

Έτσι έγραψε τα παρακάτω για να παρακινήσει τους χιλιάδες φιλάνθρωπους της πόλης μας να την επισκεφτούν . Εμείς που μένουμε πολύ κοντά στην Κοινωνική αυτή καφετέρια δεν βλέπουμε τις περισσότερες μέρες κόσμο μέσα σε αυτήν. 

Ούτε εμείς πηγαίνουμε αλλά τουλάχιστον δεν βγαίνουμε να διαφημίσουμε και την φιλανθρωπία μας ούτε ήμασταν ποτέ σε θέσεις ευθύνης για να κουβαλάμε τα λαχανικά των "Κασιδιάρηδων" στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο! 

Διαβάστε την ανάρτηση λοιπόν του Αντιδημάρχου και ετοιμαστείτε να παρελάσουν από εκεί προεκλογικά οι επικεφαλής των περισσοτέρων δημοτικών παρατάξεων. 

Η επιχείρηση έχει την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης ( το πως μεταφράζεται αυτό ας το αναζητήσουν οι 41 δημοτικοί μας σύμβουλοι) και παίζουμε το θέμα και την Κοινωνική Καφετέρια επειδή είδαμε από τις αναρτήσεις σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης πόσο αλληλέγγυοι και φιλάνθρωποι είσαστε οι περισσότεροι με αφορμή το ναυάγιο ανοιχτά της Πήλου. 

Μόνο η Queen της ομάδας "Οι Ηλιουπολίτισσες" δεν βγήκε ακόμα για να σας γράψει πως ευτυχώς που πνίγηκαν κάποια "πιθήκια" Βέβαια σε μια πόλη που δεν καταδικάζει κανείς ΤΙΠΟΤΑ και όλοι μαζί εμάς που αποκαλύπτουμε τι πραγματικά πιστεύουν διαφορετική εικόνα δεν θα δούμε. 




Εάν η επιχείρηση στείρωνε γάτες και σκύλους σίγουρα θα ήταν περισσότερο γνωστή. Προτιμάει να παρέχει άλλο έργο και τις επόμενες μέρες θα παρελάσουν από εκεί όσοι έτσι και αλλιώς δεν έχουν πάρει ξεκάθαρη ΘΕΣΗ για το ποιος οφείλει να ασκεί κοινωνική πολιτική! 

ΥΓ: Περιμένουμε να διαβάσουμε τις δακρύβρεκτες ανακοινώσεις των συνδημοτών μας για το ναυάγιο της Πήλου αλλά μάλλον φτιάχνουν μαλλί και νύχι δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με "παρίες". 


Μόνο η Τσακογιάννη βγήκε να στοχοποιήσει τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ που όντως φταίει. Γιατί όλοι αυτοί οι δυστυχισμένοι άνθρωποι  φεύγουν από τις πατρίδες τους όπου ΟΛΕΣ δεν έχουν καπιταλισμό , επειδή υπάρχουν τύπισσες σαν την κα Τσακογιάννη να ανεμίζουν σε δυτικά κράτη σφυροδρέπανα!

Κράτη που πολεμούν τον δυτικό τρόπο ζωής τις αρχές και τις αξίες μας αλλά καταφεύγουν σε αυτόν για να απολαύσουν ΟΛΑ όσα αυτός προσφέρει. 

Για να σταματήσει λοιπόν όλο αυτό , αρκεί και ΜΟΝΟ ο καπιταλισμός και ο δυτικός τρόπος ζωής να επικρατήσει ΠΑΝΤΟΥ! Τέλειος δεν είναι,  αλλά παρέχει την δυνατότητα ακόμα και σε λαμόγια να επιβιώνουν πουλώντας "αλληλεγγύη" Γιατί τα αυταρχικά καθεστώτα με τα σφυροδρέπανα και στις σβάστικες χαρίζουν τα ίδια "πλουσιοπάροχα" στους υπηκόους τους ΠΕΙΝΑ -ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και κυρίως ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! 


Την δίκαιη κατανομή του πλούτου προφανώς και δεν την έκαναν πουθενά όπου επικράτησαν τα σφυροδρέπανα.  Εκεί υπήρχε ένα 5% κολλητοί του καθεστώτος και όλοι οι άλλοι πεινούσαν. 

Όχι αυτός δεν είναι ο καπιταλισμός ... καπιταλισμός είναι πως ο δυτικός κόσμος δέχεται και φιλοξενεί εκατομμύρια μετανάστες και πρόσφυγες από εκεί που ο ίδιος είναι θέμα χρόνου να επικρατήσει. 

Ποια τα δικαιώματα όλων αυτών σε κράτη μη δυτικά; Κανένα ούτε καν το "υποκριτικό" τριήμερο πένθος δεν θα είχαν στα κράτη - παρίες τους αφού εκεί ο ΘΑΝΑΤΟΣ και η ΠΕΙΝΑ είναι η κανονικότητα. 

Ντροπή της ανθρωπότητας εξακολουθούν και είναι τα κράτη - παρίες που θεωρούν λογικό να μάχονται τον δυτικό κόσμο αλλά να αναζητούν την θαλπωρή και την αλληλεγγύη του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: