ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Τάσος Ευσταθίου: Κάλεσμα κοινής πορείας

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Τάσος Ευσταθίου: Κάλεσμα κοινής πορείας


Με το τέλος της διαδικασίας των Εθνικών εκλογών, όπου η χώρα μετά από δύο μήνες απέκτησε κυβέρνηση, ανοίγει πλέον και ο δρόμος των Δημοτικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Οκτωβρίου.
Και σε αυτές τις εκλογές, οι πολίτες θα επιλέξουν τη δημοτική αρχή πού θα οδηγήσει επιτέλους την πόλη μας ΜΠΡΟΣΤΑ.
 
Η Ηλιούπολη θα πρέπει γίνει μία πόλη έξυπνη, καθαρή, φωτισμένη, κοινωνικά δίκαιη, με περιβαλλοντικό αποτύπωμα, με λίγα λόγια μια πόλη ασφαλής που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες πόλεις.
 
Η θέλησή μας να βγάλουμε την πόλη από τη μιζέρια και να προχωρήσουμε στον ανασχεδιασμό και στην αναγέννησή της, είναι ο πρώτος & κύριος στόχος μας. Για τον λόγο αυτό βρισκόμαστε τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον δημότη και υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντά του.

Καλούμε τους πολίτες σε μία συναινετική πορεία προς τα μπρος, καλούμε & όλους όσους διάλεξαν μια διαφορετική πορεία το 2019, είτε βρισκόμενοι στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο, να έρθουν & να βοηθήσουν για να βγάλουμε μαζί την πόλη μας από την μιζέρια, τη στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση & να την κάνουμε μια πόλη πρότυπο, όπως της αξίζει.


Είναι πλέον η ώρα, η Ηλιούπολη να αποκτήσει μία δημοτική αρχή που θα έχει μοναδικό στόχο της το πώς θα είναι χρήσιμη στους πολίτες. Μια δημοτική αρχή που να εργάζεται με σχέδιο, όραμα και οργάνωση.
 
Οποιοσδήποτε επιπλέον διαχωρισμός-διαίρεση, εξυπηρετεί προσωπικές στρατηγικές & φιλοδοξίες και έχει μοναδικό σκοπό το πως θα διατηρήσει τη σημερινή δημοτική αρχή του Γιώργου Χατζηδάκη, μια δημοτική αρχή «συναλλαγής».
 
Οι πολίτες, οι κάτοικοι αυτής της πόλης είναι αποφασισμένοι να δώσουν τέλος σε αυτή την κουρασμένη διοίκηση που ουσιαστικά είναι η ίδια που διοικεί εδώ και 13 χρόνια.
Η Ηλιούπολη πρέπει να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ & θα πάει!


Τάσος Ευσταθίου 
Επικεφαλής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 
Υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης 


Δεν υπάρχουν σχόλια: