ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Είδαμε το ΠΑΛΙΟ ( στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος ως Αντιδήμαρχος) είδαμε και το νέο ( Γιώργος Χατζηδάκης) πάμε για το ΔΕΞΙΟ αφού οι συκοφαντίες του 2010 κατέρρευσαν!

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Είδαμε το ΠΑΛΙΟ ( στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος ως Αντιδήμαρχος) είδαμε και το νέο ( Γιώργος Χατζηδάκης) πάμε για το ΔΕΞΙΟ αφού οι συκοφαντίες του 2010 κατέρρευσαν!


 "Κάποτε κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές" λέει ο κος Ψυρρόπουλος στο πεντάλεπτο βίντεο που ανέβηκε πριν από μερικές ώρες  στο κανάλι της παράταξης στο youtube. 

Χρονικά δεν το προσδιόρισε , εμείς πάντως δεν το θυμόμαστε που γεννηθήκαμε σε αυτή την πόλη. Εκτός και εννοεί την περίοδο της δικτατορίας που ήμασταν αρκετά μικροί και δεν την ζήσαμε για να τον επιβεβαιώσουμε!  Βέβαια εάν χρειάζεται να αναβιώσουμε "εθνοσωτηρίους" για να έχουμε ανοιχτά πόρτες και παράθυρα καλά είμαστε κλειδωμένοι! 

Για την περίοδο πάντως που ήταν ο ίδιος Αντιδήμαρχος (προς το τέλος της διοίκησης Βαλασόπουλου)  αυτό δεν συνέβαινε. Άσε που η εγκληματικότητα δεν μπορεί να παταχθεί από δημοτικές παρατάξεις που διαχρονικά δεν έχουν βγάλει μισή ανακοίνωση υπέρ της χρησιμότητας υπηρεσιών του κράτους που προλαμβάνουν δυσάρεστες καταστάσεις , ενώ μέλη της παράταξής του υπεραμύνονται κατά της τοποθέτησης καμερών σε κοινόχρηστους χώρους θεωρώντας μάλλον λογικό πως η αστυνομία θα μπορέσει να πιάσει τους ενόχους εάν και εφόσον πέσει πάνω τους! 

Για το θέμα της εγκληματικότητας έφτασαν έως τον υπουργό μας αναφέρει ο κος Ψυρρόπουλος αφού και οι ίδιοι αντιλαμβάνονται πως το θέμα δεν είναι για προεκλογική σπέκουλα από όσους επί 9 χρόνια βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης και κρίθηκαν το 2019 από την πλειοψηφία των δημοτών μας που δεν τους ήθελαν. 

Χαρήκαμε που ακούσαμε στο βίντεο -όχι πως το πιστέψαμε κιόλας -πως τον κ. Ψυρρόπουλο δεν τον ενδιαφέρει πλέον να έχει  καρέκλα. Και χαρήκαμε  γιατί εμείς θυμόμαστε πως κάποτε πληρώναμε ως δημότες τρεις καρέκλες που φιλοξενούσαν τον ίδιο και δύο  συγγενικά του πρόσωπα που πληρώνονταν και τα τρία από τον δήμο μας! Πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους όπως τις προσφέρει και το 90% των δημοτικών μας υπαλλήλων εκθέτοντας την εκάστοτε διοίκηση. Βέβαια αυτά δεν τα λένε οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις χωρίς να έχουν ούτε έναν μισθό μέσα στον δήμο, θα τα πει αυτή του Ψυρρόπουλου; 

Τουλάχιστον ο κος Χατζηδάκης δεν μας κουβάλησε και το σόι μαζί και εάν ξέρουν κάτι διαφορετικό από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ας μην το αφήνουν για πιο μετά αφού προεκλογικά δεν θα έχουν χρόνο ούτε για να απαντούν για τα της διοίκησης στην οποία συμμετείχαν. 

Δεν μας έφερε ο κος Χατζηδάκης όλους αυτούς τους προμηθευτές στον δήμο μας . Ήρθαν και παρέμειναν από την διοίκηση Βαλασόπουλου που είχε τόσο ισχυρή πασοκική ιδεολογία που της έφυγαν οι περισσότεροι όταν χάθηκε η καρέκλα! 

Έμεινε ο Ψυρρόπουλος που δεν την θέλει και μπράβο του αλλά εάν δεν διαφοροποιηθεί και από το "παλιό" το δικό τους γρήγορα θα αντιληφθεί πως η μεγάλη προσπάθεια που όντως κάνει και του αναγνωρίζουμε θα πάει χαμένη. 

Π.χ είναι νέα πρόταση για την πόλη μας ο κος Γιαννάκης; Έχει θέση σε μια κατά τα άλλα δημοκρατική παράταξη πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που ανέβασε στο facebook τα "πουλιά της χούντας"; 

Η δική του παράταξη δεν ήταν αυτή που μας γνώρισε τον δεινό σκακιστή Γιώργο Χατζηδάκη ; Μήπως στον ίδιο πολιτικό χώρο δεν ανήκουν και οι δύο; 

Το πάνω από χρώματα και κόμματα δεν ωφελεί σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση την παράταξη παρά μόνο του νυν δημάρχου. 

Το έχουμε τονίσει και σε άλλους που δεν θέλουν να προβάλλουν την πολιτική τους καταγωγή το γράφουμε και στον ίδιο που με 1-2 προσθήκες κεντροδεξιών υποψηφίων δεν μπορεί να καλύψει τις 15 που θα φιγουράρουν στο ψηφοδέλτιο του κ. Γιώργου Χατζηδάκη και θα οδηγήσουν ένα 10% τουλάχιστον των Νεοδημοκρατών της πόλης μας να τον ψηφίσουν ιδίως εάν όπως διαφαίνεται τελικά ΔΕΝ ΔΟΘΕΙ χρίσμα. 

Ο κος Βαλασόπουλος βγήκε το 2010 με το χρίσμα του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ και με όσους δεν γούσταραν χρίσματα (ΕΝΑΚ ) να εγκαταλείπουν. 

Σήμερα το ΠΑ.ΣΟ.Κ της πόλης στο 8,5% ή στο 9.5% που ίσως πάει στις δεύτερες κάλπες δεν μπορεί να επιβάλλει δήμαρχο. 

Έτσι όσο ψαρεύουν οι ίδιοι και ο κος Ευαγγέλου στα θολά νερά ενός κόμματος σφραγίδας ο νυν δήμαρχος αποσπά ψηφοφόρους από παντού αφού είναι ΔΙΟΙΚΗΣΗ και μπορεί. 

Τα γράφουμε εδώ , τα έχουμε πει και προσωπικά στους κεντροδεξιούς με τους οποίους συνομιλούμε και βέβαια εχθρικοί εμείς απέναντι σε μια παράταξη που ΨΗΦΙΣΑΜΕ στο δεύτερο γύρο σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις 2014 και 2019 δεν μπορεί να είμαστε. 

Γνωστοί φίλοι αλλά και συγγενικά μας πρόσωπα θα στηρίξουν σε αυτές τις δημοτικές εκλογές την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" και βέβαια εάν χρειαστεί θα το πράξουμε και εμείς εάν αυτοί βρεθεί απέναντι στην νυν διοίκηση στον δεύτερο γύρο. 

Επομένως για να μην πάει χαμένος όλος αυτός ο αγώνας και το τρέξιμο των ανθρώπων που τον περιβάλλουν με την Αγάπη τους θα πρέπει να ασκεί κριτική και σε πράγματα που οι ίδιοι δεν έκαναν και κυρίως να προτείνει ΛΥΣΕΙΣ . 

Άμα ακούει τους δημοτικούς υπαλλήλους που σε ποσοστό άνω του 60% θα ψηφίσουν την νυν διοίκηση γιατί δεν θέλουν τίποτα να αλλάξει θα βρεθεί στις κάλπες του Οκτωβρίου προ εκπλήξεων. 

Γιατί για αυτό και το 12% και το 16% αλλά ακόμα και το 20% ήττα θα είναι έχει να υπερασπιστεί ένα 32% της δικής τους "διαπλοκής" που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος μόλις άλλαξε η ροή του χρήματος. 

Ας εντείνουν λοιπόν τις προσπάθειές τους γιατί το μοναδικό δώρο προς αυτή την παράταξη θα είναι η προσχώρηση στη "Φωτεινή πόλη" του ΕΝΑΚ  εάν δεν συμβεί αυτό δύσκολα ο κος Ψυρρόπουλος θα κατορθώσει να μαζέψει περισσότερους ψήφους από τον κ. Ευαγγέλου. 

Εάν συμβεί αυτός ή ο κος Ευσταθίου θα είναι στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών χωρίς αυτό να εξασφαλίζει δημαρχία σε κανέναν από τους δύο. 

Γιατί για να χάσει αυτές τις εκλογές ο κος Χατζηδάκης πρέπει να κάνει περισσότερα λάθη από όσα έχει κάνει έως σήμερα, κάτι που δεν θεωρούμε πως θα συμβεί. 

Το κλίμα που βλέπουν κάποιοι αρνητικό το έβλεπαν και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά ο ένας κρητικός ΝΙΚΗΣΕ και μένει να επιβεβαιωθεί εάν θα νικήσει και ο δεύτερος όσο εμείς αναζητούμε από όλες τις δημοτικές παρατάξεις της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ διαφορετικές λύσεις για τα προβλήματά μας. 

Με την "ΔΙΑΠΛΟΚΗ" κακώς βάζουμε και τα εισαγωγικά αφού εμάς δεν μας πιάνουν ούτε οι κοριοί της ΕΥΠ να είναι ήδη στο πλευρό του νυν δημάρχου όσοι θεωρούν πως θα βγουν νικητές χωρίς να "λερώσουν τα χέρια" τους απλώς έχουν αυταπάτες! 

Τέλος για να μην έχει και ο ίδιος καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες ως ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ σίγουρα δεν αξίζουν καλύτερη διοίκηση από την σημερινή! 

ΥΓ: Το 2019 που πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας δεν φανταζόμασταν ΠΟΤΕ πως όσοι αναδείχτηκαν αλλά δεν εκλέχτηκαν δημοτικοί σύμβουλοι από τον πρώην δήμαρχο θα πήγαιναν να ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο Γιώργο Χατζηδάκη. Όπως δεν διανοηθήκαμε και ποτέ πως όσες "φτιάχτηκαν" από τη διοίκηση Βαλασόπουλου θα έκαναν σήμερα εκδηλώσεις με την διοίκηση του δήμου μας. Ακόμα δεν κατανοούμε πως είναι δυνατόν να αγκαλιάζονται με τον κ. Ψυρρόπουλο επιλογές του κ. Βαλασόπουλου που τον έστειλαν σπίτι του και αναρωτιόμαστε εάν κατανοεί ο ίδιος πόσο ζημιά του κάνουν ιδίως εάν θέλει να διεκδικήσει και ΔΕΞΙΕΣ ψήφους. Σε κάθε περίπτωση εμείς ό,τι καλό κάνουν ή προτείνουν θα το γράφουμε ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν είμαστε για να παίζουμε από Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης έως "Κασιδιάρηδες" για δήθεν σφαιρική "ενημέρωση" των αναγνωστών μας. Εμείς εδώ μόνο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ μπορούμε να παίξουμε ΘΕΤΙΚΑ από τα "αριστερά" και τίποτα παραπάνω! 

Τους "κλέβουμε" και το βίντεο για να κάνουμε κανένα κλικ Κυριακάτικα εάν και τέτοιοι δεν είμαστε ! Μπορεί να είμαστε "χειρότεροι" αλλά δεν μας πολυενδιαφέρουν οι άσχετες επισκέψεις! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: