ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όταν ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Βασίλης Βαλασόπουλος φωτογραφίζονταν με τον σημερινό επικεφαλής των "Σπαρτιατών" κ. Βασίλη Στίγκα!

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όταν ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Βασίλης Βαλασόπουλος φωτογραφίζονταν με τον σημερινό επικεφαλής των "Σπαρτιατών" κ. Βασίλη Στίγκα!


Μία με τις "Οι Ηλιουπολίτισσες" μία με τους "Σπαρτιάτες" ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης πάντα βοηθούσε "δίκτυα αλληλεγγύης" που εξυπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς. 

Η φωτογραφία είναι του 2016 δύο χρόνια δηλαδή μετά από όταν ο κος Βασίλης Στίγκας κατέβηκε ως  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" που πάντα έλκονταν από όσους μετέτρεπαν την αλληλεγγύη σε μεροκάματα. 



Την περίοδο εκείνη είχε ήδη ξεκινήσει να κάνει διαδικτυακές ραδιοφωνικές εκπομπές με απόψεις που αυτός θεωρεί πατριωτικές ή ακόμη και εθνικιστικές αλλά εμείς απλώς πατριδοκάπηλες. 

Συνεργάστηκε με τον δικηγόρο κ. Βασίλη Καπερνάρο και το απόκομμά του "ΡΙΖΕΣ" μετά την αποχώρησή του από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη! 

Συμμετείχε σε δράσεις αλληλεγγύης για την πόλη μας αλλά αυτά σε άλλη ανάρτηση .... 




Όχι μόνο τον ήξεραν κάποιες που τώρα κάνουν πως "πέφτουν από τα σύννεφα" αλλά......




Δεν υπάρχουν σχόλια: