ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό .............

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό .............



  • Η επόμενη διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης θα είναι είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε ΝΔ ας το αντιληφθεί το 8,5% του ΠΑΣΟΚ της πόλης και ας πάρει τον κ. ΠΟΥΛΟ! 

  • Δεν πιστεύουμε στις ανεξάρτητες υποψηφιότητες στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και με κυβέρνηση της ΝΔ εάν και ο επόμενος δήμαρχος είναι ΠΑ.ΣΟ.Κ ή ΣΥΡΙΖΑ τα χρηματικά ποσά που θα δοθούν από το κράτος προς τον δήμο μας θα είναι τα απολύτως αναγκαία. Εάν δει κανείς πόσα παραπάνω χρήματα πέτυχε ο ΔΕΞΙΟΣ δήμαρχος Ζωγράφου κος Θώδας για τον δήμο του θα κατανοήσει γιατί και εδώ πρέπει να εκλεγεί κεντροδεξιός δήμαρχος. 


  • Μετά τις βουλευτικές εκλογές οι στηρίξεις και τα χρίσματα σε δήμους της Αττικής από τα μεγάλα κόμματα. Και μέσα στα μεγάλα δεν συμπεριλαμβάνετε το ΠΑΣΟΚ του 11% άρα για εδώ μην αναμένει και ουδείς κομματικό χρίσμα από αυτόν τον πολιτικό φορέα. Έτσι όπως πάει το πράγμα βέβαια και ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ δεν θα συμπεριλάβουν τον δικό μας δήμο στις στηρίξεις ή στα χρίσματά τους,  θα προτιμήσουν να στηρίξουν ΜΟΝΟ δημάρχους και φυσικά Περιφερειάρχες για να λένε πως ο χάρτης παρέμεινε ΜΠΛΕ ακόμα και εάν κάνα δύο Περιφέρειες παραμείνουν ροζοπράσινες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: