ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άγγελε Κάνδηλα δεν το βλέπεις βρε τυφλέ τον ΦΑΣΙΣΜΟ στην πόλη - Πάρε γυαλιά που να μην είναι ΜΑΥΡΑ! - Πρώην; υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης Χατζηδάκη .....

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Άγγελε Κάνδηλα δεν το βλέπεις βρε τυφλέ τον ΦΑΣΙΣΜΟ στην πόλη - Πάρε γυαλιά που να μην είναι ΜΑΥΡΑ! - Πρώην; υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης Χατζηδάκη .....

 


Ο Φασισμός στην πόλη έχει ποτίσει το "dna" της Φυλής των "ψεκασμένων" με την ΑΝΟΧΗ και ΣΥΝΕΝΟΧΗ όπως θα αποδείξουμε προεκλογικά "ταγών" της πόλης μας. 

Αφού ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν λογική και μας βοηθάνε στο να συλλέγουμε "μαργαριτάρια" από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης μας σας παρουσιάζουμε σήμερα ακόμα μια "Σπαρτιάτισσα" που θεωρεί όπως και πολλοί συνδημότες μας με ομάδες τάχα κοινωνικής αλληλεγγύης που τους αποδίδουν μεροκάματα πως οι δημοσιογράφοι είναι κακοί επειδή αποκαλύπτουν την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους! 

Πάμε λοιπόν να τα πάρουμε από την αρχή από την εκδήλωση αυτού του λαϊκισμού που οδηγεί σε σφυροδρέπανα και σβάστικες ένα 20% του ελληνικού λαού αλλά δυναμώνει και όσους μάχονται υπέρ της Αστικής μας Δημοκρατίας. 

  • Οι δημοσιογράφοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία σας είχαν ενημερώσει για τον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ των μνημονίων. Εσείς ακούγατε τότε άλλους "Κασιδιάρηδες" που το πλήρωσαν στις κάλπες πρόσφατα που σας έλεγαν πως θα τα σχίσουν και θα "ελευθερώσουν" την πατρίδα και μετά σας είπαν πως είχαν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ! Υπέγραψαν και άλλα και στο δημοψήφισμα σας έστειλαν να ψηφίσετε για κάτι που έτσι και εφαρμόζονταν θα ήμασταν ιδίως εμείς που δεν έχουμε τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό πλήρως "τελειωμένοι"¨. Σωθήκαμε από την άτακτη χρεοκοπία επειδή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ παρά τις τεράστιες ευθύνες τους που φτάσαμε έως την χρεοκοπία,  σοβαρεύτηκαν και συμπορεύτηκαν για να δοθεί πρόσκαιρη λύση στο τεράστιο μας πρόβλημα. Γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά μας και δεκάδες μεταρρυθμίσεις δεν έχουν ακόμα γίνει γιατί και μέσα στη ΝΔ υπάρχουν χιλιάδες οπαδοί του κρατισμού και βεβαίως και "Κασιδιάρηδες". 

  • Οι δημοσιογράφοι ανέδειξαν όλα τα σκάνδαλα ή "σκάνδαλα" και από αυτούς έχετε μάθει ό,τι διαφημίζετε ως "δικό" σας στα social media. 

  • Ανέδειξαν όλες τις ανείπωτες εθνικές τραγωδίες ( Μάτι, Τέμπη, κ.ο.κ ) και άσκησαν κριτική απλώς δεν βγήκαν στην πλατεία Συντάγματος να λαϊκίσουν και να κραδαίνουν κρεμάλες! Κάποιοι το έπραξαν και αυτό αφού είδαν πως ο λαϊκισμός πουλάει αλλά σήμερα βλέπουν απαξιωμένα τα ΜΜΕ και τις εφημερίδες τους να κλείνουν. 

  • Σας βοήθησαν να κάνετε τα εμβόλια που ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση για να κυκλοφορούμε και πάλι σε πάρκα και πλατείες. 

  • Παρουσίασαν τα ηχητικά ντοκουμέντα της ΕΥΠ που αποδείκνυαν πως οι "Κασιδιάρηδες" ήταν νταβατζήδες, μπράβοι μαγαζιών και ενίοτε και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ( δολοφονία Παύλου Φύσσα, μεταναστών) 

  • Σας έδειξαν φωτογραφίες σαν την παρακάτω αλλά άμα είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ τι να καταλάβεις; 




Να χαίρεστε τις επιλογές σας κύριε Χατζηδάκη και ευχόμαστε στις 2 Ιουλίου να επιβεβαιωθεί το δικό μας ρεπορτάζ αφού είσαστε πολύ κοντά να βάλετε στο νέο σας ψηφοδέλτιο άνθρωπο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ για ρατσιστική ΒΙΑ !  Να ζητάτε και ΠΟΙΝΙΚΑ μητρώα ιδίως άμα ακούτε πως ο άλλος είναι και "απόστρατος" θα μπλέξετε πάρτε και κανένα τηλέφωνο τον κ. Μιχαλόπουλο από το ΑΤ Ηλιούπολης δήμαρχος της πόλης είσαστε θα είχατε γλιτώσει από πολλά εάν δεν περιμένατε να σκάσει το θέμα για να τρέχετε από πίσω μετά. Εμείς δεν έχουμε θέμα όπως χαζογελάει ο κος Βαλασόπουλος με τον "αλληλέγγυο" Βασίλη Στίγκα (στη φωτογραφία που σας είχαμε χθες)  που το παίζει ο Βασίλης και εθνικιστής αγνοώντας πως αυτή την περίοδο ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ στην Ουκρανία θριαμβεύει  έτσι θα χαζογελάτε και εσείς όχι δίπλα σε "Μουλάδες" αλλά δίπλα σε ποινικούς που θεωρούν πως θα σιωπήσουμε εμείς για να "σώσουν" αυτοί την πόλη μας! 

Η "ανυπότακτη" Ζωή - Μαρία ουδεμία σχέση έχει με τον εθνικισμό δεν έχει διαβάσει ποτέ,  ίσως και να μην γνωρίζει κανέναν από τους θεωρητικούς μιας ιδεολογίας που εδραιώθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα. Ουδείς δημοσιογράφος λοιπόν πενθεί για ένα φαινόμενο λαϊκισμού που οδηγεί σε μορφώματα σαν αυτό του κ. Στίγκα,  που άλλωστε ουδεμία σχέση έχουν με την κοιτίδα του Δυτικού Πολιτισμού δηλαδή την χώρα μας. "Σπαρτιάτες" με τέτοια  περικεφαλαία δεν υπήρξαν θα ήταν προτιμότερο να διαβάζουν και λίγο Ιστορία μπας και κατανοήσουν πως ο Μέγιστος των Ελλήνων δεν έδινε καμία σημασία σε ΑΙΜΑ και ΦΥΛΗ για να φτάσει στα βάθη της Ασίας χωρίς τους Λακεδαιμόνιους που έτσι και αλλιώς υπολείπονταν σε επιτεύγματα από τους Μακεδόνες! Για τους Αθηναίους δεν θα αναφέρουμε κάτι όλος ο δυτικός κόσμος αναγνωρίζει πως ήταν αυτοί που δημιούργησαν το καλύτερο πολίτευμα που τότε στην αρχική του μορφή δεν είχε εξελιχθεί στην σημερινή μας Αστική Δημοκρατία. 



Στενοχωριόμαστε μόνο επειδή έχει καταγωγή από τα Επτάνησα και εμείς εκεί Τουρκοκρατία δεν είχαμε άρα δεν δικαιολογείται να είναι τόσο "ψεκασμένη". Πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας ήμασταν εμείς οι επτανήσιοι τυχεροί που δεν βρεθήκαμε ποτέ κάτω από τον ζυγό της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ της Ανατολής. 

Για την κατάντια φταίει και ένα μικρό ευτυχώς τμήμα των ΜΜΕ ( Μακελειό, Ελεύθερη Ώρα, Alert ) που για να καθοδηγήσει "πρόβατα" και να τα μετατρέψει σε ψήφους τάχα αντισυστημικών ανυπότακτων "έπαιξε" με την πανδημία πουλώντας σανό! 

Άμα θέλει κάποιος να είναι ανυπότακτος όσο αυτό μπορεί να συμβεί σε οργανωμένες κοινωνίες,  μπορεί αντί να το παίζει αντισυστημικός υπηρετώντας το ίδιο το ΣΥΣΤΗΜΑ,  να μην συμμετέχει σε εκλογές. 

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα σε όσους θεωρούν πως είναι εφικτό να ανατραπεί η Αστική μας Δημοκρατία εκ των έσω! 

ΥΓ: Αντί να προβλέπουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θέσεις υπουργών που δεν επιβεβαιώθηκαν για τον κ. Βασίλη Σπανάκη , υφυπουργός έγινε ο άνθρωπος άλλα στελέχη της ΝΔ έγιναν υπουργοί  και δημαρχίες Αραμπατζή (που θα τερματίσει στην πέμπτη θέση  ή έκτη θέση τον Οκτώβριο στις δημοτικές εκλογές )καλό θα ήταν να ασχοληθούν με τον φασισμό που διαχρονικά στηρίζει το τοπικό τους ΜΜΕ.  Γιατί κάθε φορά που γράφουν πως είμαστε κατά φαντασίαν κυνηγοί του κόκκινου και μαύρου φασισμού στην πόλη εμείς που ξέρουμε τι θα έχουμε ΠΡΟΣΕΧΩΣ απλώς γελάμε. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: