ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Δεν μας αφορούσε ποτέ η δημοτική παράταξη "ΗλιουΠόλις - Ανθρώπινη πόλη" που ίδρυσε ο αείμνηστος Κώστας Κονδύλης. Ο γιος του από όσο μαθαίνουμε θα ακολουθήσει την δημοτική παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" του νυν δημάρχου και ο νέος επικεφαλής της κος Θεόδωρος Παπαδάτος δεν είναι καν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! Στελέχη της παράταξης έχουν διαχρονικά έχουν μιλήσει με ιδιαίτερα απαξιωτικό τρόπο για κεντροδεξιά στελέχη της πόλης και τώρα άρχισαν να μιλάνε την ίδια γλώσσα και μεταξύ τους. Στις κάλπες του Οκτωβρίου θα φανεί πως οι περισσότεροι ψηφοφόροι του 2019 εγκατέλειψαν την συγκεκριμένη παράταξη πράγμα που φυσικά και δεν μας αφορά αφού έχει αριστερό πρόσημο. Άρα δεν μπλέκουμε καν στο ποιος έχει δίκιο ή άδικο σε μια αντιπαράθεση που δεν μας αφορά ως τοπικό ΜΜΕ που και το 2014 σταθήκαμε ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο να βρεθεί η συγκεκριμένη παράταξη σε θέση ευθύνης. Δεν θεωρούμε πως θα επαναληφθεί ποτέ στο μέλλον η επιτυχία του 2014 για την παράταξη αυτή που δεν είχε ανάλογη επιτυχία ποτέ στο παρελθόν και τα ποσοστά της δεν της επέτρεπαν είσοδο σε δεύτερο γύρο. Δεν είναι κομμουνιστές δεν έχουν διοικήσει τον δήμο εάν και κάποιοι ΜΟΝΟ θετικά λόγια έχουν για τον Κιντή που φυσικά και δεν είχε καμία ιδεολογική σχέση μαζί τους. Για άλλη ΑΡΙΣΤΕΡΑ παλεύει το ΚΚΕ για άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. 

  • Δυνατές υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων θα ανακοινωθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε κάποιες από αυτές. 

  • Δεν ξέρουμε τι συγγένεια έχει και για αυτό και δεν το αναφέραμε στο θέμα μας. Άλλωστε εμείς σχολιάσαμε κάτι συγκεκριμένο δεν θα πιάναμε όλο το σόι για τις ανοησίες αφού δεν γνωρίζουμε πέρα από όσα μπορούμε να αποδείξουμε! Εμείς δεν κινούμαστε με φήμες έχουμε 100 πράγματα και σας παρουσιάζουμε τα 10 τα οποία μπορούμε και να αποδείξουμε. Με χαρά μας πληροφορηθήκαμε πως μέλος του κόμματος "Έλληνες" δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στην πόλη μας . Τον "έκοψαν" για να γλιτώσουν ή επειδή ο ίδιος δεν επιθυμούσε να συμμετάσχει σε αυτόν τον συνδυασμό και ίσως οδεύει για άλλον! Μακάρι να κατέβει να μην μας πάει και το θέμα χαμένο ! Άλλωστε πάνω από 3000 οι συνδημότες μας που έχουν παρόμοιες απόψεις με αυτόν σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών που αφορούν τον δήμο μας. 

  • Δεν γνωρίζουμε εάν θα είναι υποψήφιοι οι κύριοι Πανταζόπουλος και Πούλος του ΕΝΑΚ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Η δική μας εκτίμηση είναι πως ο πρώτος δεν θα ΕΙΝΑΙ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος έως το τέλος Αυγούστου που θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες θα μάθετε όσοι ενδιαφέρεστε! Άλλωστε πως θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε εμείς; Εδώ δεν γνωρίζουν οι σύντροφοί τους από το ΕΝΑΚ! 

  • Το "νέο" που πρεσβεύει η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεν βρήκε κάτι να απαντήσει σε δύο διαδοχικές αναρτήσεις που την αφορούσαν. Τι να πουν άλλωστε πως "εξαπατήθηκαν" ή πως είναι θεματοφύλακες της Αστικής μας Δημοκρατίας; Εδώ υποψήφιοί τους αναζητούν καθαρότητα  dna και από ό,τι ενημερωθήκαμε από συνεργάτες του πλέον βουλευτή κ. Βασίλη Στίγκα η προσφορά των "Σπαρτιατών" στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας ήταν σημαντική την περίοδο που δήμαρχος ήταν ο κος Βασίλης Βαλασόπουλος ενώ μας είπαν πως όλοι γνώριζαν τις απόψεις του για μια σειρά θέματα για την πόλη μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: