ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όλα τα φλας στραμμένα πάνω του και όχι άδικα! - Ο λιλιπούτειος συνδημότης μας απέκτησε σήμερα το όνομα Θεόδωρος !

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Όλα τα φλας στραμμένα πάνω του και όχι άδικα! - Ο λιλιπούτειος συνδημότης μας απέκτησε σήμερα το όνομα Θεόδωρος !

Βάπτιση το μυστήριο όπου αποτελεί την είσοδο του ανθρώπου στην εκκλησία. Σήμερα ένας νέος συνδημότης μας απέκτησε όνομα σύμφωνα με τις παραδόσεις της Ελλαδικής Εκκλησίας και εμείς είχαμε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε πόσο γεράσαμε! 

Το χαριέστατο αγοράκι που βαπτίστηκε σήμερα είναι το δεύτερο παιδί του ζεύγους των συνδημοτών μας Τάκη Παπαδόπουλου και Καλλιόπης Μπενά και επειδή είμαστε και "συντηρητικοί" εμείς ως ιστολόγιο ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος έκλεψε σήμερα τις εντυπώσεις και τα φλας των φωτογράφων  άρχισαν να αστράφτουν σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Βύρωνα με φίλους και συγγενείς να συμμετέχουν σε ένα ιερό μυστήριο που γίνεται μόνο μια φορά στη ζωή μας. 




Έτσι βγαίνοντας από μια ρουτίνα που δεν έχει για εμάς συνήθως καλές ειδήσεις "ξεφύγαμε" λίγο από μια καθημερινότητα καιρό τώρα δεν μας ενθουσιάζει ούτε μας κάνει περισσότερο αισιόδοξους . 




Σήμερα με τον μικρούλη Θεόδωρο να κοιτάει με απορία όσα διαδραματίζονταν γύρω του,  νιώσαμε πως υπάρχει ελπίδα. Αυτή  είναι ζωγραφισμένη στο βλέμμα απορίας κάθε παιδιού που βαπτίζεται , στα χαμόγελα γονιών , συγγενών και όσων έστω και για λίγα λεπτά μοιράζονται την χαρά αυτή με τους φίλους και τις φίλες τους. 



Ιερέας από τον δήμο μας,  πατέρας και αυτός με την παπαδιά του,  και νονός ο ετεροθαλής αδελφός του μικρούλη Θεόδωρου κ. Γιώργος Παπαζωγονόπουλος ενώ παρούσα όπως ήταν αναμενόμενο η έτερη ετεροθαλής αδελφή του Ζωή Παπαζωγονοπούλου , καθώς και αδελφός του Δημήτρης! 

Το σόι μεγαλώνει και όπως είναι φυσικό ( σε προεκλογική περίοδο βρισκόμαστε άλλωστε) στο γεύμα που παρέθεσε η οικογένεια στον φίλο Σάββα Κοτσαρίδη ( Μπινελίκιας) ο μικρούλης που έτσι και αλλιώς ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις "ξετρέλανε" έναν δήμαρχο και δύο υποψήφιους δημάρχους! 







                   Όλη η οικογένεια Ζωή - Δημήτρης - Τάκης - Γιώργος - Καλλιόπη - Θεόδωρος 














Ο Τάκης Παπαδόπουλος συνομιλεί με τον πατριώτη μας κ. Χρήστο Ιακωβάτο για τις επαγγελματικές φωτογραφίες από το σημερινό μυστήριο με αυτές και επειδή σίγουρα το υλικό θα φτάσει για τουλάχιστον δύο αναρτήσεις μας θα έχετε και εσείς κάτι ευχάριστο να δείτε και να διαβάσετε σε εσάς που προλάβετε και κάνετε ήδη πολλά like με μία μόνο φωτογραφία στο story μου  στο facebook. 

Να ευχηθώ στον μικρό Θεόδωρο να του έρθουν όλα δεξιά στη ζωή του και να είναι τυχερός και υγιής στη ζωή του. Στους γονείς και συγγενείς του να ευχηθώ να είναι πάντα χαρούμενοι και να λάμπουν όπως σήμερα! 

Εντάξει πολιτική είδηση μην περιμένετε εάν και συνομιλήσαμε και με τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη και με τους δύο υποψηφίους δημάρχους καθώς και με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους αλλά αυτά μας φαίνονται "λίγα" για να τα μπλέξουμε σε αυτή μας την ανάρτηση. 

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον "Μπινελίκια" ( Σάββας Κοτσαρίδης ) για την άψογη εξυπηρέτηση από τον ίδιο και το προσωπικό της επιχείρησής του. 


Ας βάλουμε και καμία δεκαριά φωτογραφίες για να σας "μπερδέψουμε" . Στο τραπέζι γνωρίσαμε και νέο υποψήφιο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" από την περιοχή μας κιόλας την Αγία Μαρίνα από την περιοχή που βγάζει δήμαρχο! Αύριο περισσότερα είπαμε η ανάρτηση είναι για τον μικρό Θεόδωρο εάν και θα του πάρει λίγο καιρό ακόμα έως ότου μπορέσει να την διαβάσει ο ίδιος! 










Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: