ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση ο προπονητής Kick boxing για ασέλγεια σε 15χρονη αθλήτρια του

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση ο προπονητής Kick boxing για ασέλγεια σε 15χρονη αθλήτρια του


Στα «μαλακά « έπεσε ο 47χρονος προπονητής Kick boxing που κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την ασέλγεια σε 15χρονη αθλήτρια του αλλά και παιδική πορνογραφία .Δικαστές και ένορκοι τον καταδίκασαν σε 4 χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή ενώ αθωώθηκε για την παιδική πορνογραφία και έτσι ο προπονητής αποφυλακίζεται μετά από ένα χρόνο ακριβώς από την ημέρα που συνελήφθη.

Η καταγγελία από την κοπέλα έγινε στις 9 Μαίου 2022 και υποστήριξε ότι ενώ ήταν σε ηλικία 15 ετών και συγκεκριμένα το 2018 ο προπονητής ασέλγησε πάνω της .Ένα μήνα σχεδόν μετά και συγκεκριμένα στις 23 Ιουνίου συνελήφθη καθώς ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη με την αστυνομία να δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του για το αν υπάρχουν και άλλα θύματα ,κάτι όμως που δεν προέκυψε από την ανάκριση. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών εκμεταλλεύτηκε τη θέση του και το νεαρό της ηλικίας της. Την προσέγγισε ερωτικά και προσπάθησε να συνάψει μαζί της ερωτική σχέση.

Η καταγγελία της είχε προκαλέσει σοκ και κυρίως η περιγραφή της για το πως την πλησίασε ο προπονητής :

««Μια εβδομάδα πριν τα γενέθλιά μου, θα γινόμουν 16, τον Ιούνιο του 2018, ήμασταν οι δυο μας σε μεσημεριανή προπόνηση. Εκείνη τη μέρα κάτι μου είχε συμβεί οικογενειακά και ήμουν χάλια και έκλαιγα. Αυτός με είχε πάρει αγκαλιά και με παρηγορούσε.Καποια στιγμή εκεί που με είχε αγκαλιά, με έπιασε από το πρόσωπο και με φίλησε. Εγώ πάγωσα... Αυτός μου είπε ότι του αρέσω πάρα πολύ, ότι νιώθει κάτι που είναι πρωτόγνωρο για αυτόν και ότι προσπαθεί καιρό να το καταπολεμήσει, αλλά με έχει ερωτευτεί και δεν μπορεί... Άρχισε να με αγγίζει και στο σώμα μου και στα γεννητικά μου όργανα. Στην αρχή πάνω από τα ρούχα και στη συνέχεια από μέσα...»

Αμέσως μετά τη σύλληψή του , οι αρχές κατέσχεσαν ότι υπήρχε στο σπίτι του : ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή , δύο σκληρούς δίσκους, ένα κινητό τηλέφωνο και φορητές μονάδες αποθήκευσης (usb sticks).

Ο προπονητής ήταν ιδιαίτερα γνωστός στα Νότια Προάστια, ενώ είχε λάβει μέρος σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Στο προφίλ του στα socia media υπήρχε πλήθος φωτογραφιών με μικρά παιδιά τα οποία προπονούσε ενώ η είδηση για τη σύλληψή του είχε προκαλέσει σοκ σε γονείς αθλητών.


Ο δικηγόρος του Δημήτρης Αγγελάκος δήλωσε στo Zougla.gr :

“Το δικαστήριο εκτίμησε ορθά το αποδεικτικό υλικό και σωστά απήλλαξε τον κατηγορούμενο από το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας .Ο κατηγορούμενος εμμένει στην αθωότητά του για τη βασική κατηγορία και θα υποστηρίξει το ίδιο και στο Εφετείο .Αυτό που απεδείχθη ήταν ότι δεν υπήρξε καμία πράξη κατάχρησης .»

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: