ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" : Κύριε δήμαρχε... αποτύχατε

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

"Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" : Κύριε δήμαρχε... αποτύχατε


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
19-06-2023
Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο θέσαμε μία σειρά ερωτημάτων για τον τομέα της καθαριότητας, ζητώντας ενημέρωση σε ποια κατάσταση βρίσκονται τα οχήματα και γιατί η πόλη μας έχει οδηγηθεί σε αυτό το απαράδεκτο σημείο.
Αυτό αναφέραμε και στο δελτίο τύπου 13-06-2023

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα ζώντας αυτό που συμβαίνει στο γκαράζ του δήμου, πραγματοποίησαν αποχή από την εργασία τους το πρωί της προηγούμενης Τετάρτης.
 
Στην συγκέντρωση των εργαζομένων παρευρέθηκε ο δήμαρχος και ζήτησε πίστωση χρόνου για να διευθετήσει τα προβλήματα που υπάρχουν.

Οι εργαζόμενοι με την σειρά τους του απάντησαν ότι εδώ και 4 χρόνια δεν έχει ανέβει ποτέ επάνω στην υπηρεσία που βρίσκεται στο γκαράζ για να συζητήσει τα προβλήματα που υπάρχουν στο ευαίσθητο αυτό θέμα της καθαριότητας.

Εμείς αυτό που είπαμε είναι ότι ήρθαμε για να ακούσουμε και ό,τι έχουμε να πούμε θα το πούμε σε ένα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που ζητήσαμε εμείς καθώς και άλλες παρατάξεις.

Το μεγάλο θέμα όμως που ανακύπτει είναι ότι η καθαριότητα της πόλης αφέθηκε στην τύχη της σε αυτή την τετραετία, στηριζόμενη στις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων.

Κύριε δήμαρχε αφήσατε στην τύχη της την καθαριότητα στην πόλη μας επί 4 χρόνια και προσπαθείτε να τρέξετε και να δείξετε ενδιαφέρον τρεις μήνες πριν από τις εκλογές.
Αποτύχατε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: