ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι σχέση μπορεί να έχει ο Ναζί Ηλίας Κασιδιάρης με τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ που πρεσβεύει η Νατοϊκή Τζόρτζια Μελόνι;

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Ναζί Ηλίας Κασιδιάρης με τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ που πρεσβεύει η Νατοϊκή Τζόρτζια Μελόνι;

 


Οι "Κασιδιάρηδες" ήταν και πάλι στη Βουλή ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή". Καθώς ήταν και  στο Ευρωκοινοβούλιο. Οι  ευρωβουλευτές τους ΔΕΝ ανήκαν σε καμία από τις ΟΜΑΔΕΣ όπου έχουν ενταχθεί τα υπόλοιπα εθνικιστικά κόμματα της ΕΥΡΩΠΗΣ. 

Η Λεπέν έχει εκφραστεί πολλάκις φορές κατά του Ναζιστικού μορφώματος,  ενώ η κα Μελόνι είναι ξεκάθαρα υπέρ του ΝΑΤΟ και πιστεύει σε μια Ευρώπη των Εθνών χωρίς να έχει αναφερθεί ποτέ όπως οι εδώ "Κασιδιάρηδες" σε καθαρά  dna , "μπόλια" ενώ η ίδια έχει εμβολιαστεί πέντε φορές! 

Η κα Μελόνι ήταν και παραμένει κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία  , και ως πρωθυπουργός της Ιταλίας σύναψε στρατιωτική συμφωνία με τον πρωθυπουργό της κ. Ζελένσκι,  για στρατιωτική βοήθεια. 

Δεκάδες Ιταλοί μέλη του κόμματός της πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών Εθνικιστών ενώ οι "Κασιδιάρηδες" εξακολουθούν κόντρα στην ιδεολογία την οποία υποτίθεται πως πρεσβεύουν να  τάσσονται στο πλευρό ενός έθνους που δεν είχε ποτέ αναπτύξει ΠΟΤΕ στην Ιστορία του την ιδέα του εθνικισμού , και που ο μοναδικός αρχηγός εθνικιστικού κόμματος στη Ρωσία ο κος Αλεξέι Ναβάλνι είναι ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ! 

Όχι επειδή είχε Τάγματα Εφόδου που δολοφονούσαν όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης αλλά επειδή επιθυμεί την χώρα του κομμάτι του πολιτισμένου ΔΥΤΙΚΟΥ κόσμου και όχι τμήμα μιας βάρβαρης ΑΝΑΤΟΛΗΣ που δεν πιστεύει στα δημοκρατικά ιδεώδη. 

Οι εδώ τάχα εθνικιστές των αποκομμάτων της ρωσόφιλης ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ,  βάλλουν κατά της Δύσης ενώ στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη τα εθνικιστικά κόμματα  τους μεγαλύτερους διαφημιστές στις χώρες τους του ΝΑΤΟ. 

"Εθνικιστές" που να μην είναι φιλοαμερικανοί συναντάς μόνο σε πρώην ανατολικά κράτη και στην χώρα μας , όπου όπως σας είχαμε γράψει και προεκλογικά στα ΔΕΞΙΑ της ΝΔ δεν υπάρχει κανένα κόμμα που να έχει  στις τάξεις του εθνικιστές παρά ΜΟΝΟ πατριδοκάπηλους , "ψεκασμένους" και οπαδούς της ΑΠΟΛΥΤΗΣ βαρβαρότητας της Ανατολής. 

Για εμάς όλοι αυτοί είναι περισσότερο εχθροί μας ακόμα και από τις Αναρχικές Συλλογικότητες αφού η δράση τους είναι επιζήμια όχι απλώς για την χώρα μας αλλά και για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. 

Το μικρό ποσοστό που πήραν τα μορφώματα αυτά δεν μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα αλλά η ένωσή τους με το άλλο άκρο αφού δεν έχουν και τίποτα να χωρίσουν πρέπει να ας έχει όλους σε επιφυλακή! 

Οι σχέσεις των κομμάτων του τάχα εθνικιστικού χώρου της Ελλάδας με τις ΗΠΑ , είναι ανύπαρκτες σε αντίθεση με πολλά εθνικιστικά κόμματα του δυτικού κόσμου όπου το κράτος αυτό αποτελεί την κύρια πηγή χρηματοδότησής τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: