ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στα χέρια της Αστυνομίας συμμορία που έκανε δεκάδες «πληρωμένους» ξυλοδαρμούς πολιτών

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Στα χέρια της Αστυνομίας συμμορία που έκανε δεκάδες «πληρωμένους» ξυλοδαρμούς πολιτών

Ρεπορτάζ
Βασίλης Λαμπρόπουλος

Μεγάλη δικογραφία για την εμπλοκή επτά ατόμων ελληνικής, αλβανικής αλλά κι ιρακινής καταγωγής σε μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών με δραστηριότητα στo κέντρο και στα νότια προάστια της Αττικής όπως στην Αργυρούπολη, την Ηλιούπολη, τον Άγιο Δημήτριο , τον Άλιμο, την Γλυφάδα, το Γαλάτσι, το Παγκράτι και την Ομόνοια, σχημάτισε μετά από έρευνα ενός χρόνου το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.
Τα μέλη του κυκλώματος σε βάρος των οποίων είχε σχηματισθεί δικογραφία και για αιματηρή συμπλοκή με τρείς τραυματίες σε εστιατόριο στην Βούλα τον Ιανουάριο του 2022 , φέρεται να είχαν προχωρήσει σε εγκληματικές επιθέσεις (με άγριους ξυλοδαρμούς , απόπειρες ανθρωποκτονιών κλπ) εναντίον τουλάχιστον 10 ιδιωτών, μετά από παραγγελίες άλλων προσώπων με τους οποίους τα θύματα είχαν οικονομικές διαφορές ή κι άλλες διαμάχες.

Ακόμη πωλούσαν προστασία σε δεκάδες καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Με αναφορές για μία από τις πιο σκληρές συμμορίες που έχουν δράσει στην Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην δικογραφία περιέχονται καταθέσεις των θυμάτων των άγριων επιθέσεων, βιντεοληπτικό υλικό αλλά και δεδομένα παρακολούθησης τηλεφωνικών συνομιλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: