ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έντονή η παρουσία της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης στον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Έντονή η παρουσία της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης στον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ



Όπου πήγαμε αλλά κυρίως και εκεί που δεν πήγαμε εμείς συναντήσαμε προεκλογικά τον αεικίνητο Γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης κ. Γιώργο Παναγιωτακόπουλο.

Ο Γιώργος βγαίνει μπροστά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βάλλεται ήδη από τους πολιτικούς μας αντιπάλους στην πόλη οι οποίοι μην έχοντας επιχειρήματα να τον αντιμετωπίσουν τον συκοφαντούν. 

Πρακτική έτσι και αλλιώς πολύ δημοφιλή σε αυτή την πόλη όπου ουδείς απαντάει σε τίποτα με επιχειρήματα και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι έχουν κάνει την ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ σήμα κατατεθέν τους! 

Σίγουρα ο κος Παναγιωτακόπουλος διαφωνεί και με μερικές από τις δικές μας επιλογές αλλά εμείς πάντα θεωρούμε την δική του κριτική καλοπροαίρετη γιατί σίγουρα είναι από αυτούς που γκρεμίζουν ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ και δεν επιθυμούν να γίνουν μέρος τους! 

Ας προσέχουν λοιπόν και ας μην λιθοβολούν τις αλήθειες του γιατί εμείς εδώ που είμαστε ειδικοί σε "ξεβρακώματα" με στοιχεία παρακολουθούμε με ενδιαφέρον πως κάποιοι που έτσι και αλλιώς είναι γνωστή η διαδρομή τους στην πόλη μας προσπαθούν να τον απαξιώσουν. 

Δεν έχει ανάγκη υπεράσπισης ο Γιώργος επειδή είναι μαχητής της γαλάζιας παράταξης από αυτούς που βάζουν πλάτη και στο τέλος αδικούνται ακόμα και από τους συναγωνιστές τους. 

Τον είδαμε και σήμερα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας μαζί με το μέλος του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο να δίνουν το παρών στο εκλογικό αυτό κέντρο για να πάει η χώρα μας ΣΤΑΘΕΡΑ - ΤΟΛΜΗΡΑ και ΜΠΡΟΣΤΑ! 

 Δεν προλάβαμε να τους βγάλουμε και την σχετική φωτογραφία αφού όλοι μας έναν "σταυρό" τον κουβαλάμε και εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να τον κρύψουμε. 

Ευχόμαστε και την επομένη των εκλογών ΟΛΟΙ μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ να βρούμε μια κοινά αποδεκτή υποψηφιότητα κεντροδεξιού δημάρχου έχουμε τρεις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές και τα περιθώρια στενεύουν. 

ΥΓ: Η φωτογραφία εξωφύλλου ανάρτησης είναι από την προεκλογική συγκέντρωση του βουλευτή της ΝΔ Νοτίου Τομέα κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη μαζί με τον δραστήριο Οννεδίτη κ. Γιώργο  Παναγιωτακόπουλο. 

Να πετάξουμε και κάνα δύο φωτογραφίες ακόμα και να ευχηθούμε πως δεν θα "πλακωνόμαστε"
ως συναγωνιστές μεταξύ μας για να εκλέγει δήμαρχο Ηλιούπολης το 8,5% του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ.  




Δεν υπάρχουν σχόλια: