ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Τα ποντίκια έφυγαν άλλωστε όταν τους  σταματάς το "ροκάνισμα",  αντιδρούν σπασμωδικά.  Ο "γάτος" παραμένει γιατί δεν επιζητεί πλούτη και μεγαλεία! Όσοι έχουν δει τον "Σπίθα" γνωρίζουν πως πρόβλημα με την σίτιση του  δεν έχει και τον προσέχουν γιατί δεν έχει "μεγαλοϊδεατισμούς" αφού είναι "γάτος" στην κυριολεξία. Δηλαδή τι θέλουν οι "ενεργοί" να ακολουθήσει τους "αλληλέγγυους" που δεν είχαν αράδα να γράψουν για την ανείπωτη τραγωδία; Άρα μην διαβάζουμε ακροδεξιά φληναφήματα σε διαδικτυακά τοπικά ΜΜΕ  από όσους αντί να φοβούνται την ετυμηγορία των δημοτών μας  γιατί δεν έχουν κάτι διαφορετικό να προτείνουν,  περιμένουν να "βουλιάξει" το "πλοίο" για να το παίξουν καπετάνιοι! Αντί να ασχολούνται λοιπόν με όσους φεύγουν για να πάνε εκεί που θεωρούν πως θα βολευτούν,  ας ενδιαφερθούν για την γαλάζια πολυκατοικία πείθοντας τον "δικό" τους πως είναι αδιέξοδος ο δρόμος που τραβά. Αντί να δουλεύουν για το πως θα βγει κεντροδεξιός δήμαρχος κάνουν όπως και το 2019 , "στρώνουν" κόκκινο χαλί σε  τυχοδιώκτες! 


  • Όλο και περισσότεροι συνδημότες μας δηλώνουν σταδιακά την ένταξή τους σε δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας . Έστω στο και πέντε ίσα - ίσα θα προλάβουμε να γνωρίσουμε κάποιους από αυτούς,  αφού έτσι και η παράταξή τους δεν αναλάβει θέσεις ευθύνης θα εξαφανιστούν. Λίγοι παραμένουν πιστοί στον εκάστοτε επικεφαλής και αυτό θα έπρεπε να το εκτιμήσουν όσοι αύριο βρεθούν σε θέσεις ευθύνης. Να θυμηθούν ποιοι ήταν αυτοί που τους ακολουθούν χρόνια και όχι τέσσερις ή πέντε μήνες πριν τις κάλπες. Αυτό αφορά και τα τοπικά ΜΜΕ και δεν έχουμε θέμα να το γράψουμε γιατί ως τοπικό ΜΜΕ έχουμε την δική μας ατζέντα η οποία δεν ταυτίζεται με καμία από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις. Για να ακριβολογούμε δεν υιοθετούν τίποτα από τις πάγιες θέσεις μας για ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΚΥΤ Υμηττού και Νεκροταφείο στον Υμηττό ενώ δεν βλέπουν θέματα στην πόλη μας με τον κόκκινο ή μαύρο φασισμό. Άλλωστε πως να το βλέπουν ; Αφού τον φιλοξενούν στα ψηφοδέλτιά τους θεωρώντας το ποσοστό του σημαντικό! 


  • Ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών" κ. Βασίλης Στίγκας είναι δημότης της πόλης μας όπως σας αποκαλύψαμε εδώ και καιρό. Ο λόγος που παίξαμε την συνέντευξή του που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας δεν είναι φυσικά για να πάτε να τον ψηφίσετε άλλωστε στην πόλη υπήρχε πριν τον δικό του ερχομό έντονη παρουσία εθνικιστικών ομάδων που ανδρώθηκαν την δεκαετία του 1980 τότε που ο κομμουνιστής δήμαρχος είχε με την ανοχή όλων εφαρμόσει έντονη κομμουνιστική προπαγάνδα στα "πολιτιστικά" δρώμενα της πόλης μας. Από εδώ παρέλασαν όλοι όσοι θα σας έβγαζαν από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ και 30 χρόνια μετά σας ομιλούν για τους "αγώνες" τους που οδήγησε τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ στα χέρια ιδιωτών που την ενοικιάζουν έναντι ευτελών τιμημάτων. Σε καμία περίπτωση εάν την περιουσία αυτή την είχαν ιδιώτες δεν θα την έδιναν σε τόσο εξευτελιστικές τιμές για να θησαυρίζουν Βέλγοι επιχειρηματίες που κατέχουν κορυφαία θέση στο λιανεμπόριο. Ο κος Στίγκας εάν είχε μυαλό θα αρνιόταν την στήριξη Κασιδιάρη αφού είναι εμφανές σε όσους ασχολούνται έστω και επιδερμικά με τον χώρο αυτόν πως το μέλλον του είναι στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της Ιστορίας και όχι απέναντι. Χαρίζουμε στους "πατριώτες" και τις παρακάτω φωτογραφίες αφού ακόμα και στο ζήτημα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία δεν είχαν την πολιτική ευφυία να αντιληφθούν τον ΝΙΚΗΤΗ! 




  • Πλησιάζουν οι εθνικές κάλπες και κάθε εθνικιστής γνωρίζει πως κανένα από τα κόμματα που κατεβαίνουν στα "δεξιά" της ΝΔ δεν μπορεί να υπερασπιστεί καλύτερα τα εθνικά μας συμφέροντα. Άρα επιλογή δεν έχει παρά να ψηφίσει ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη παρά τις όποιες διαφωνίες σε επιμέρους θέματα. Βελόπουλος , Νατσιός, Στίγκας και λοιποί έχουν στρεβλή εικόνα των διεθνών συσχετισμών και επικίνδυνες θέσεις για τα εθνικά μας θέματα. Η διαφορά τους με τον Ζήκο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ είναι πως αυτοί πετάνε συνθήματα τύπου "Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια" θεωρώντας μάλλον αφελείς τους ψηφοφόρους που γνωρίζουν καλά ποιοι χουντικοί τα ανέδειξαν υπηρετώντας την βάρβαρη Ανατολή. Το παπαδαριό να μην μπλέκει με την πολιτική και να ασχολείται με την ΣΩΤΗΡΙΑ των ψυχών μας αρκετά εκατομμύρια μας στοιχίζουν τον χρόνο έχουν καταντήσει το Άγιο Όρος ορμητήριο κάθε "ψεκασμένου" ρωσόφιλου. Ας προσέξουν καλά όσοι από τις Μονές σπονσονάρουν τον Πούτιν μην τυχόν και βρεθούν μπλεγμένοι σε εγκλήματα πολέμου αφού τα ρούβλια που διαχειρίζονται έχουν συγκεκριμένη προέλευση μην προκαλούν την τύχη τους. και οι τοίχοι των μονών "έχουν αυτιά". 

    • Όχι δεν είναι Ηλιουπολίτες οι γυμνασμένοι εκβιαστές που συνελήφθησαν πριν μερικές μέρες για εκβίαση καταστημάτων. Η μόνη "εκκρεμότητα" που υπάρχει στη δικογραφία που δεν περιλαμβάνει γνωστά ονόματα σε όσους κατοικούν την "Ιερουσαλήμ" είναι ο ιδιοκτήτης  του παρακάτω  τζιπ. Έχει αλλάξει πολλά χέρια το συγκεκριμένο και ο τελευταίος ιδιοκτήτης του που βρίσκεται μέσα στη βαριά δικογραφία που θα επιφέρει ποινές άνω των 10 ετών φυλάκισης σε όλα τα συλληφθέντα μέλη δεν θεωρούμε πως θα βοηθήσει τις αρχές να ξεδιαλύνουν πότε και με τι χρήματα και κυρίως από ποιον αγοράστηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Πολλοί επιχειρηματίες που εκβιάστηκαν από το κύκλωμα το αρνούνται στις καταθέσεις τους και έτσι με τα νόμιμα ηχητικά της ΕΥΠ συν τις καταγγελίες απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ που εδώ και ένα χρόνο παρακολουθούσε στενά την συμμορία δεν ξέρουμε εάν τελικά καταδικαστούν και περιφερειακά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Τα χρήματα που αποκόμιζαν δεν έχουν βρεθεί και αυτό περιπλέκει την κατάσταση περισσότερο ενώ όλα θα εξαρτηθούν από τους δικαστές στους οποίους θα πάει ο ογκώδης φάκελος της δικογραφίας. Τα ονόματα των συλληφθέντων θα δοθούν στη δημοσιότητα από τις αρχές για να βρεθούν και άλλοι επιχειρηματίες που είχαν πέσει θύματα των εκβιασμών τους.

Σας βάζουμε και μερικές φωτογραφίες εξωφύλλου μελλοντικών μας αναρτήσεων κυρίως για να τις θυμηθούμε και εμείς αφού όσον αφορά εμάς θα έχουμε ένα πολύ παραγωγικό καλοκαίρι με 10-15 καθημερινές αναρτήσεις έτσι ώστε το Σεπτέμβριο να ασχοληθούμε κυρίως με προβολή υποψηφίων δημοτικών συμβούλων!










Δεν υπάρχουν σχόλια: