ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ενωμένοι για την Ηλιούπολη η νέα ονομασία της παράταξης του δημάρχου σύμφωνα με το ilioupolinews.gr του κ. Καραμαγκάλη - Νέος Κωνσταντάτος μας προέκυψε!

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Ενωμένοι για την Ηλιούπολη η νέα ονομασία της παράταξης του δημάρχου σύμφωνα με το ilioupolinews.gr του κ. Καραμαγκάλη - Νέος Κωνσταντάτος μας προέκυψε!

 


Στα χνάρια του ομοϊδεάτη του και φίλου του κ. Γιάννη Κωνσταντάτου που παντού μιλάει θετικά για αυτόν ο δήμαρχος Ηλιούπολης και τα μέλη της παράταξης πάνε για την νέα ονομασία. 

Αντί για Ενωμένη Πόλη ( με π κεφαλαίο για να έχει και τις ακροδεξιές ψήφους ο κος Κωνσταντάτος) ο δικός μας δήμαρχος που σίγουρα είναι περισσότερο φερέγγυος σε αυτά που λέει και σε αυτά που πράττει με από τον δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης ετοιμάζει την δική του "ένωση" με όσους προσπαθούν να μας πείσουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ έχει διαφορές από το "πατριωτικό" ΠΑ.ΣΟ.Κ που αντί να κάνει αγώνα για να φύγει η Δεξιά έγινε την περίοδο 2012-2015 σύμμαχός της για να "σωθεί" η χώρα. 

Η χώρα "σώθηκε" ο Κωνσταντάτος πάει για τρίτη θητεία χωρίς να έχουμε δει ακόμα ρουλέτες και slot machine στην "μεγάλη" επένδυση του Ελληνικού και φανταζόμαστε πως και οι εδώ οπαδοί του δεν θα έχουν θέμα με την συνέχιση της διοίκησης Χατζηδάκη. 

Πάνω από κόμματα και χρώματα λοιπόν και εμείς δεν έχουμε την αυταπάτη πως ξαφνικά θα βρεθούν απέναντι στον νυν δήμαρχο Ηλιούπολης όσοι συνασπίστηκαν το 2019 μαζί του για να διώξουν τον "αυταρχικό". 

Ακόμα και μέσα στην προεκλογική περίοδο διαβάζουμε θετικές αναφορές βουλευτών της ΝΔ για την διοίκηση ή μέλη της διοίκησης Χατζηδάκη και κάποιοι αναμένουν ακόμα το χρίσμα του κόμματος για να τεθούν επικεφαλής της προσπάθειας ανατροπής του νυν δημάρχου! 

Θα τους απογοητεύσουμε αλλά κάτι μας λέει πως έχουν αργήσει . Το επόμενο διάστημα βλέπουμε να το περνάμε με "διαδικτυακά πλακώματα" ανάμεσα σε εμάς και τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που θα προσπαθούν να μας πείσουν ( εμείς θα βγάλουμε και στοιχεία που να το αποδεικνύουν) πως ο κος Κωνσταντάτος δεν έχει ουδεμία σχέση με τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη και ξαφνικά μας έγινε ο Γιάννης πατριώτης και καπιταλιστής οπαδός της "ανάπτυξης" με κινεζικά led  και κάδους σκουπιδιών γεμάτους και εκεί για να μην τρώτε παπά για τα χάλια της καθαριότητας στον πρώην Ελληνικό και νυν δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης. 

Εάν η ονομασία είναι ( δεν έχει λόγους ο κος Καραμαγκάλης να διαδίδει fake news άλλωστε δικός τους υποψήφιος την "αποκάλυψε" ) αυτή τότε μια κοινή φωτογράφηση με τον κ. Κωνσταντάτο ανάμεσα στα δύο φιλαράκια από την ΠΑΣΠ θα έπειθαν φανταζόμαστε και τους εδώ ΠΑΣΟΚΟΥΣ του 8.5% να κατανοήσουν πως η "επανάστασή" τους για τις καρέκλες θα πάει χαμένη! 




Διαβάστε και το ρεπορτάζ του ilioupolinews.gr εδώ  μην μας λένε πως του φάγαμε την είδηση και δεν κατανοήσουν πως το κατεβατό μας είναι σχολιασμός και δεν εμπεριέχει καμία είδηση. 

Τις δυσάρεστες ειδήσεις θα τις πάρουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ στις 25 Ιουνίου και όλοι εμείς στις 8 Οκτωβρίου αφού οι διψήφιες διαφορές πρώτου με δεύτερο δύσκολα καλύπτονται στον δεύτερο γύρο ιδίως όταν θα υπάρχουν σε εκλόγιμες θέσεις και στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" αρκετοί κεντροδεξιοί. 



Εμείς θα τους παροτρύνουμε να ψηφίσουν τον πολιτικά συγγενικά πιο κοντινό τους αλλά σιγά μην μας ακούσουν! 

Υπάρχει και μία ακόμα πιο δυσάρεστη εξέλιξη για εμάς τους κεντροδεξιούς της πόλης αλλά την αφήνουμε να την διαβάσετε από αλλού . Εμείς απλώς θα την σχολιάσουμε όταν την δείτε αναρτημένη σε όλα σχεδόν τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και σε αυτά που φιλοξενούν ειδήσεις από τα Νότια Προάστια της Αθήνας! 

ΥΓ: Μας λύθηκε και η απορία γιατί ο κος Γιάννης Κωνσταντάτος προτίμησε να πάρει υπάλληλο στον ΣΠΑΥ κάποιον αριστερό από τον δήμο μας . Για πολύ αριστερό μιλάμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πιο αριστερά! Προεκλογικά και εάν οι πληροφορίες μας επιβεβαιωθούν θα του παίξουμε και έναν από τους νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του. Μας τον έστειλαν "πακέτο" κάτι αναρχικές συλλογικότητες της πόλης του και φρίξαμε και εμείς με όσα έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook . Ας μην μπλέξει λοιπόν ακόμα και οι "Σπαρτιάτες" του κ. Στίγκα τέτοιους τους "μαζεύουν" και κάποιους τους έχουν φάει ήδη από τις λίστες του κόμματος που κατεβαίνουν υποψήφιοι ανά την Ελλάδα! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: