ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Κέντρο ταλαιπωρίας και όχι αποκατάστασης σύμφωνα με τις καταγγελίες αναγνώστη μας

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Κέντρο ταλαιπωρίας και όχι αποκατάστασης σύμφωνα με τις καταγγελίες αναγνώστη μας

 


Σοβαρή καταγγελία έχει στη διάθεσή της το ιστολόγιο μας από τον Ν.Σ για ιατρικό θέμα και την αντιμετώπιση που είχε συνάνθρωπος μας από ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης.  

Με κατεστραμμένο το ισχίο  και έπειτα από χειρουργείο ο Ν.Σ πήγε στο ΜΕΣΚΑ  (Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης) Λουτρακίου,  όπου δεν αντιμετωπίστηκε όπως αρμόζει , όπως μας καταγγέλλει σε μια εκ βαθέως εξομολόγηση. 

Ο πρώην αθλητής και μετέπειτα ασχολούμενος με χειρωνακτικές εργασίες το 2018 μέσω μαγνητικής τομογραφίας και ένα σωρό εξετάσεων,  ανακάλυψε πως είχε κατεστραμμένο το ΙΣΧΙΟ. Για να συμβεί αυτό υπήρχε ένα παλιό κακό ιστορικό , και ο αγώνας για επιβίωση που δεν άφηνε περιθώρια στον συνάνθρωπό μας να ασχοληθεί με θέματα υγείας . Γιατί δυστυχώς είναι πολυτέλεια για πολλούς από εμάς να φροντίζουμε ακόμα και την υγεία μας αφού όλες και όλοι γνωρίζουν πως αυτό απαιτεί χρόνο και χρήμα. Και εάν δεν έχεις το δεύτερο χρόνος δεν υπάρχει όσο πασχίζεις για να επιβιώσεις. 

Έκανε εγχείρηση,  επιτυχημένη στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός,  και λόγο του γεγονότος που δεν είχε κανέναν συγγενή του να τον βοηθήσει αναγκάστηκε να πάει στο ΜΕΣΚΑ  για την αποκατάστασή του. 

Με άκομψες ενέργειες το Κέντρο Αποκατάστασης ,  ελάχιστα θετικά  προσέφερε στον συνάνθρωπό μας , και όσα μας περιγράφει είναι διατεθειμένος να καταθέσει ενώπιων οιασδήποτε αρμόδιας αρχής. 

 Μας παρουσιάζει μια οικτρή κατάσταση και εικόνες  τριτοκοσμικού κράτους  που θα πρέπει να απασχολήσουν  το Υπουργείο Υγείας,  αφού ο έλεγχος τέτοιων  δομών  είναι δική του ευθύνη. 

"Δυστυχώς  έχει καταντήσει το Κέντρο Αποκατάστασης  ΑΠΟΘΗΚΗ ψυχών από συγγενείς που "ξεφορτώνονται" εκεί συγγενικά τους πρόσωπα αδιαφορώντας πλήρως για τις συνθήκες διαβίωσής τους σε αυτά" μας είπε κλείνοντας την συνομιλία μαζί μας ο Ν.Σ. 

Εμείς δεν "πέσαμε από τα σύννεφα" για όσα πειστικά μας περιέγραψε ο συνάνθρωπός μας , και του ευχόμαστε να έχει πάντα το κουράγιο και κυρίως την δύναμη να καταγγέλλει όσα μας προσβάλλουν όλους ως ανθρώπους , που παλεύουμε να γίνει κάποτε και η πατρίδα μας σοβαρό δυτικό κράτος παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ σε ανθρώπους που εργάστηκαν σκληρά για την πατρίδα μας. 

Δούλεψε , φορολογήθηκε και φορολογείται , και πρόσφερε αναμένοντας όταν και αυτός θα χρειάζονταν την φροντίδα του κράτους να την έχει. 

Κρίμα που φτάσαμε ακόμα και σε ιδιωτικά κέντρα να μην μπορούμε να εξυπηρετηθούμε ως πολίτες δυτικού κράτους. 

Ακούγεται παράδοξο αλλά είναι αληθινό τα δημόσια νοσοκομεία να λειτουργούν καλύτερα από κέντρα που έχουν υπερκέρδη χρεώνοντας 3 ευρώ ακόμα και ένα χανζαπλάστ.

Ελπίζουμε το δημοσίευμα να ταρακουνήσει τους υπευθύνους και η εικόνα να αλλάξει ... 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: