ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έτρεξε για τη ΝΙΚΗ της ΝΔ ο νεοδημοκράτης κος Νίκος Τηλεβερίδης τώρα θα ασχοληθεί με την δική του υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος έχοντας αυξήσει την "δεξαμενή" των ψηφοφόρων του

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Έτρεξε για τη ΝΙΚΗ της ΝΔ ο νεοδημοκράτης κος Νίκος Τηλεβερίδης τώρα θα ασχοληθεί με την δική του υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος έχοντας αυξήσει την "δεξαμενή" των ψηφοφόρων του

 


Αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στον φίλο του και νέο υφυπουργό ψηφιακής πολιτικής κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη ο συνδημότης μας κ. Νίκος Τηλεβερίδης έχει ήδη ξεκινήσει μαζί με τους συναγωνιστές του την μάχη για την μεγάλη ανατροπή και στον δήμο μας. 

Γιατί με 37% των συνδημοτών μας να ψηφίζουν ΝΔ θα είναι τελείως παράλογο να μην υπάρξει και αυτή την φορά κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου ενώ ζητούμενο πάντα είναι να εκλεγεί και πάλι κεντροδεξιός δήμαρχος. 

Ο κος Νίκος Τηλεβερίδης ήταν υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και τον κ. Τάσο Ευσταθίου .


Εμείς όπως όλες και όλοι γνωρίζουν είχαμε στηρίξει τότε το "νέο" που ατυχώς για εμάς μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αποδείχτηκε παλιό! Μάλιστα είχαμε στηρίξει και είχαν εκλεγεί δύο δημοτικούς συμβούλους από την τριάδα που σας είχαμε προτείνει με τον τρίτο τον κ. Ηρακλή Τσιμέκα να μην καταφέρνει τελικά να εισέλθει στο δημοτικό συμβούλιο. 

Αυτά βέβαια είναι παρελθόν πέρασαν ήδη τέσσερα χρόνια και οι δημότες που το 2019 δεν μας άκουσαν ψηφίζοντας στον δεύτερο γύρο τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη θεωρούμε πως κατάλαβαν για την "ακραία" δική μας αντίδραση στις κάλπες του 2019 όταν φωνάζαμε την ώρα που αφελείς πανηγύριζαν θεωρώντας πως με την ίδια αποτυχημένη συνταγή η "νέα" διοίκηση που αποτελούνταν από τα "παιδιά" του Βασίλη θα έδινε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. 

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές και με τον κ. Τηλεβερίδη και με άλλους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και από τις δημόσιες τοποθετήσεις μας γνωρίζουμε πάνω - κάτω τι πρεσβεύουν. 

Άλλωστε μην περιμένει κανείς πως το στελεχιακό δυναμικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα προσεγγίσει αυτό της κεντρικής πολιτικής σκηνής όσο τα στελέχη της δεύτερης δηλαδή οι δημοτικοί σύμβουλοι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ή παίρνουν επιδόματα παρουσίας σε δημοτικά συμβούλια πενιχρά ενώ ακόμα και από αυτούς που ασκούν διοίκηση υπάρχουν όπως όλες και όλοι γνωρίζετε δύο ΑΜΙΣΘΟΙ Αντιδήμαρχοι. 

Η λογική να ασχολούνται ερασιτέχνες με τα προβλήματά μας είναι κάτι που θα φανεί πως απαξιώνει περαιτέρω την Τοπική Αυτοδιοίκηση και βλέπουμε και το γράφουμε από τώρα ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποχή στις αυτοδιοικητικές κάλπες του Οκτωβρίου παρόλο που σε αυτές εκλέγονται και οι Περιφερειάρχες με σημαντικές αρμοδιότητες και "γεμάτα" πορτοφόλια!

Σας βάζουμε μερικές φωτογραφίες του κ. Τηλεβερίδη και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τις απόψεις του σε 3-4 βασικά θέματα για την πόλη μας έτσι για να τον γνωρίσετε καλύτερα . Όλες και όλοι έχουμε μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα και στον Νίκο εντοπίζουμε πως γράφει από το κινητό του ποσταρίσματα αδιαφορώντας για την ορθογραφία τους. Το νόημα των αναρτήσεών του είναι καλό για αυτό θα τον βρούμε να μας πει κάποιες από τις Ιδέες του και να μας δώσει το όραμα του για την πόλη για να σας το παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν πιο ορθογραφημένο! Γιατί "μαργαριτάρια" γράφουμε και εμείς ιδίως μέρες με πάνω από 10 κείμενα δικά μας γιατί τα copy paste δεν τα υπολογίζουμε καν ως αναρτήσεις άλλωστε η πηγή των δημοσιεύσεων αυτών βρίσκεται πάντα κάτω αριστερά με το σχετικό link που σας παραπέμπει στο ΜΜΕ που ανέβασε το πρωτογενές κείμενο. 






Δεν υπάρχουν σχόλια: