ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμείς φωνάζαμε να κοπούν αλλά οι "οικολόγοι" έσκουζαν! (Φωτογραφίες σοκ Πλατεία 25ης Μαρτίου- Ηλιούπολη )

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Εμείς φωνάζαμε να κοπούν αλλά οι "οικολόγοι" έσκουζαν! (Φωτογραφίες σοκ Πλατεία 25ης Μαρτίου- Ηλιούπολη )

 


Εμείς τα γράφαμε πως πρέπει να κοπούν τα δένδρα σύριζα από τις νησίδες, αλλά κάποιοι δεν μας άκουγαν! 

Σας λέμε προκαταβολικά πως ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι καλά.  Αποφύγαμε τα χειρότερα αλλά δεν θα στεκόμαστε πάντα "τυχεροί" 

Κανένα δένδρο δεν πρέπει να είναι  πάνω σε νησίδες!  Το συμβάν συνέβη στην πλατεία 25ης Μαρτίου . Ο οδηγός έρχονταν από Κοτζιά και λίγο πριν το μαγαζί "Ο Πρόεδρος" του ήρθε κομμάτι Λεύκας πάνω στο παμπρίζ του αυτοκινήτου του! 

Να κάνει μήνυση στο δήμο για να αποζημιωθεί, αρκετά πλέον με όσους έχουν καταντήσει "ζούγκλα" όλη την πόλη. 

Άλλωστε τις δικές τους ιδεοληψίες πληρώσαμε και μάλιστα ακριβά ως αποζημιώσεις σε δημότες που είχαν πάθει ζημιές τα αυτοκίνητά τους από τις θεομηνίες. Αλλά εδώ θεομηνία δεν υπήρχε και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. 

Δεν είχαν δει οι "ειδικοί" του δήμου μας πως η Λεύκα θέλει κόψιμο; Μάλλον κάποιοι "οικολόγοι" θέλουν πρώτα νεκρό έως ότου αντιληφθούν πως δεν νοείται να υπάρχουν δένδρα σε νησίδες ή μέσα στον αστικό ιστό που να ξεπερνούν σε ύψος πολυκατοικίες! 

Με συμβούλους "ψεκασμένους" που βλέπουν χούντα Μητσοτάκη μάλλον στην φυλακή θα σε οδηγήσουν δήμαρχε να το θυμάσαι πως πριν να ολοκληρωθεί η θητεία σου θα σε μπλέξουν σε δυσάρεστες καταστάσεις. 

Δεν είναι δυνατόν ο δήμος να παραμένει όμηρος ιδεοληπτικών και σίγουρα εάν σήμερα είχαμε νεκρό όλοι αυτοί οι "οικολόγοι" με τον δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο θα τα έβαζαν που δεν έκοψε τα δένδρα που έως χθες δεν τους άφηναν να κόψουν ούτε κλαρί! 

Τι λένε τώρα όσοι παλεύουν για αυτές τις "ζούγκλες" μέσα στον οικιστικό ιστό; Προτείνουν να απλωθούν δίχτυα  για να μην τρώμε κλαδιά από σαπιόδενδρα στα κεφάλια μας ; 

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας για τις φωτογραφίες και το βίντεο  από το σημείο. 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο 



Δείτε βίντεο από το σημείο κάνοντας κλικ εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια: