ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προεκλογικά τρέχουν όλοι μαζί για να μαζέψουν ψήφους για τη ΝΔ μετά τις εκλογές και ενώ έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά της ΝΔ στην πόλη μας χωρίζονται!

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Προεκλογικά τρέχουν όλοι μαζί για να μαζέψουν ψήφους για τη ΝΔ μετά τις εκλογές και ενώ έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά της ΝΔ στην πόλη μας χωρίζονται!

 


Μια ωραία φωτογραφία "αλιεύσαμε" από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης μας και αφορά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Τάσου Γαϊτάνη στην πόλη μας εν όψει των δεύτερων βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου. 

Μαζί με τον βουλευτή της ΝΔ κ. Τάσο Γαϊτάνη, ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κος Στάθης Ευσταθόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιάννης Αναγνώστου ( όταν υπήρχε ΜΟΝΟ ΜΙΑ κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου για την πόλη μας) ο Τομεάρχης Μεταφορών της ΝΔ κος Αθανάσιος Βαμβίνης , ο επικεφαλής της κεντροδεξιάς δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου και οι δημοτικοί σύμβουλοι της ίδιας παράταξης κ. Μιχάλης Κουρής και Δημήτρης Ταμβάκος καθώς και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κα Αγγελική Ευσταθιάδου. 

Μετά τις 25 Ιουνίου και ενόψει των δημοτικών εκλογών που είναι προγραμματισμένες για τον Οκτώβριο οι ίδιοι πάλι άνθρωποι θα τρέχουν αλλά όχι ΕΝΩΜΕΝΟΙ κάτι που θεωρούμε πως αυτή την φορά δεν θα στερήσει την είσοδο κεντροδεξιάς παράταξης στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Ίσως στερήσει την δημαρχία όμως και αυτό πρέπει να προβληματίσει ένα κόμμα που έχει 37% σε έναν δήμο της Αττικής και έχει να βγάλει δήμαρχο από το 2006! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: