ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διαλυμένη η αντιπολίτευση του δήμου μας σε "φατρίες" τρεις μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές - Αβάντα Πατούλη στον νυν δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη η χθεσινή επίσκεψή του στον δήμο μας και το βίντεο που διένειμε η Περιφέρεια !

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Διαλυμένη η αντιπολίτευση του δήμου μας σε "φατρίες" τρεις μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές - Αβάντα Πατούλη στον νυν δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη η χθεσινή επίσκεψή του στον δήμο μας και το βίντεο που διένειμε η Περιφέρεια !

Μετά την διάλυση της δημοτικής παράταξης του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου "Πρώτα η Ηλιούπολη" που της έφυγαν πάνω από τους μισούς δημοτικούς της συμβούλους ανάλογη και χειρότερη τύχη είχε η δημοτική παράταξη "ΗλιουΠόλις - Ανθρώπινη πόλη" με τον τελευταίο επικεφαλής της κ. Ασβεστά να κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την νέα παράταξη του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" . 

Στις κεντροδεξιές παρατάξεις "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είχαμε νωρίς την απώλεια του δημοτικού συμβούλου κ. Παναγιώτη Κόκλα που έγινε άμισθος Αντιδήμαρχος της διοίκησης Χατζηδάκη ενώ ο δεύτερος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Η πόλη που θέλω" δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Μιλάμε βέβαια για τον κ. Θανάση Αθανασίου που δεν δραστηριοποιείται ενώ εάν κατέβαινε σίγουρα θα ήταν ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της εν λόγω παράταξης. 

Το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης παλεύουν για ένα 10% και όπως έχει διαμορφωθεί το κλίμα περισσότερες πιθανότητες για δεύτερο γύρο έχουν η παράταξη του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη και η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου,  εκτός και κατέλθει τελευταία στιγμή  για να κόψει την είσοδο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά",  ως υποψήφιος δήμαρχος ο κος Θανάσης Βαμβίνης. 

Η προσθήκη  αυτή ίσως οδηγήσει τελικά να δούμε στον δεύτερο γύρο κάποιον εκ των Ευαγγέλου - Ψυρρόπουλο ,  παρόλο που η ΝΔ έχει πρόσφατα καταγράψει ένα 37% στον δήμο μας. Εάν το ποσοστό της μοιραστεί στα τρία και κυρίως εάν εκατοντάδες κεντροδεξιοί συνδημότες μας υπερψηφίσουν κεντροαριστερά ψηφοδέλτια τότε θα συμβεί ότι και το 2019 όπου με 35% η ΝΔ στον δήμο μας δεν είχε κεντροδεξιό υποψήφιο στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Εμείς δεν θεωρούμε πιθανό πως τελικά θα υπάρχει και τρίτος κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος και όλα θα κριθούν την πρώτη Κυριακή . 

Εάν η νυν διοίκηση καταφέρει και τερματίσει πρώτη με μια διαφορά της τάξεως του 8%-10% θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για ακόμη μια πενταετία σε θέση ευθύνης και αυτό θα οφείλεται στο γεγονός πως αρκετοί κεντροδεξιοί χρόνια τώρα ( π.χ ο κος Αμουργιανός, ο κος Ταβουλάρης κ.ο.κ ) κατεβαίνουν με κεντροαριστερές παρατάξεις αναζητώντας θέσεις ευθύνης τρώγοντας το παραμύθι περί δήθεν ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ πόλης!.

   Το βίντεο Πατούλη που ανέβασε η Περιφέρεια Αττικής στον λογαριασμό της στο youtube είναι τουλάχιστον ΕΜΕΤΙΚΟ,  και το αφιερώνουμε σε όσους το 2019 είχαν αυτή την επιλογή για την Περιφέρεια Αττικής,  αλλά τους φαίνεται λίγος ο κος Γιώργος Χατζηδάκης για τον δήμο Ηλιούπολης! 

Την περίοδο 2012 -2015 ο κος Πατούλης με μια πλειάδα σημερινών του περιφερειακών συμβούλων χόρευαν στις πλατείες της αγανάκτησης εφόσον η ΝΔ έχει αυτή την επιλογή για την Περιφέρεια ας ετοιμαστεί για να την απωλέσει τρεις μήνες μετά το 40% που απέσπασε στις εθνικές εκλογές. Μόνο βολεμένοι Νεοδημοκράτες στην Περιφέρεια Αττικής θα ψήφιζαν πάλι Πατούλη,  και να το πράξουν για να συνεχίσουν αυτοί το ραχάτι τους. 

Κάποιοι κεντροδεξιοί εδώ ας πληροφορηθούν πως η Περιφέρεια Αττικής πλήρωσε για κάθε ΚΙΝΕΖΙΚΟ led 1608 ευρώ αλλά αυτοί φώναζαν για 300 ευρώ φθηνότερα led το ένα που θα τοποθετούσε η διοίκηση Χατζηδάκη!  Τελικά τα Led θα βάλει η επόμενη διοίκηση σε μια τιμή που θα ξεπερνάει κατά πολύ τα 7.000.000 ευρώ και θα δίνει την διαχείριση σε ιδιώτη για τα επόμενα 12 χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: