ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στη διοίκηση του δήμου για την ενέργειά της - Δεν θα θυσιαστεί καμία ανθρώπινη ζωή για να χτίσουν κάποιοι πολιτικές καριέρες!

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Μπράβο στη διοίκηση του δήμου για την ενέργειά της - Δεν θα θυσιαστεί καμία ανθρώπινη ζωή για να χτίσουν κάποιοι πολιτικές καριέρες!

 


Πριν μια εβδομάδα περίπου στο σημείο ένας συνάνθρωπός μας θα έχανε την ζωή του εάν δεν αντιδρούσε εγκαίρως. Διαβάστε σχετικά εδώ  τι είχε συμβεί .

Το ρεπορτάζ μας τότε ήταν ημιτελή και όχι επειδή είχαμε ελλιπή πληροφόρηση. Απλώς ήμασταν αγανακτισμένοι με την εμμονή της διοίκησης του δήμου μας να ακούει μια χούφτα "ψεκασμένους". 

Αυτοί θεωρούν λογικό πως δένδρα που το ύψος τους ξεπερνά πολυκατοικίες μπορούν να βρίσκονται σε νησίδες και πεζοδρόμια και απαιτούν από τον δήμο να ελέγχει μην συμβεί το κακό! 

Αυτό δεν γίνεται και ο μόνος τρόπος να προστατευθούν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες είναι αυτός που βλέπετε στη φωτογραφία. 

Ελπίζουμε να συνεχίσει η υπηρεσία Πρασίνου και η διοίκηση του δήμου μας το κόψιμο δένδρων που είναι επικίνδυνα να προκαλέσουν τροχαία ατυχήματα ή να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές , δεν θεωρούμε πως πρέπει μέσα στον αστικό ιστό να υπάρχουν τόσο ψηλά δένδρα και σίγουρα για εμάς στις νησίδες δεν πρέπει να υπάρχουν καθόλου δένδρα. 

Ελπίζουμε να πάρουν θέση ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και λοιποί φασίστες που θεωρούν πως αποτελούν την πλειοψηφία και θέλουν να επιβάλλουν τον παραλογισμό τους ( το είχαν πετύχει για χρόνια σε αυτό τον δήμο) και ξεκάθαρα σας γράφουμε χωρίς αστερίσκους πως η ενέργεια της διοίκησης είναι προς την σωστή κατεύθυνση και σκοπό έχει να προστατέψει ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. 

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει εκτός και οι οικολόγοι έχουν να σας προτείνουν κάποιον άλλον υλοποιήσιμο ή γνωρίζουν  πότε θα έρθουν στα κεφάλια μας όλα αυτά τα "υπέροχα κλαδιά". 

Λεύκες , ευκάλυπτοι και πεύκα για εμάς πρέπει να απομακρυνθούν από τον αστικό ιστό της πόλης υπάρχουν ένα σωρό άλλα δένδρα που δεν φτάνουν στο "Θεό" και δεν είναι επικίνδυνα να δημιουργήσουν δυσάρεστες καταστάσεις. 

Αυτό που σας κρύψαμε στο πρώτο ρεπορτάζ  μας με πρόθεση , επειδή ήμασταν αγανακτισμένοι ήταν πως στο σημείο όταν έπεσε το κλαδί πάνω στο αυτοκίνητο  βρέθηκαν άμεσα ο δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης και ο Αντιδήμαρχος κος Γιάννης Αντζινάς! 

Τέλος σύμφωνα με το δυναμικό της η υπηρεσία Πρασίνου του δήμου μας κάνει υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Κόκλα ό, τι είναι εφικτό , υπερβάλλοντας εαυτούς,  Άρα εάν θέλουν κάποιοι καλύτερα και πιο ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα στην περιποίηση του Πρασίνου πρέπει να φωνάξουν για περισσότερες συνέργειες με ΙΔΙΩΤΕΣ , αφού δεν έχουν το θάρρος να μιλήσουν απευθείας για ιδιωτικοποίηση της δομής. 

Το πράγμα για εκεί πάει , αφού η κεντρική κυβέρνηση προσλήψεις δεν κάνει και έτσι από 19 υπαλλήλους που έχει σήμερα η υπηρεσία σε μία πενταετία ίσως έχει και τους μισούς εν ενεργεία,  κάποιοι θα πάρουν συντάξεις και κάποιοι θα αποσπαστούν σε άλλες υπηρεσίες,  όπως συμβαίνει επί δεκαετίες σε όλους τους ΟΤΑ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: