ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όσο οι "κουφοί" και "τυφλοί" κάνουν πως δεν τους βλέπουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ κυκλοφορούν ανάμεσά μας !

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Όσο οι "κουφοί" και "τυφλοί" κάνουν πως δεν τους βλέπουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ κυκλοφορούν ανάμεσά μας !

 


Πάνω από 7.000 συνδημότες μας ψήφισαν ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ και ΜΑΥΡΟΥΣ φασίστες ΦΑΝΕΡΑ στις εκλογές που ολοκληρώθηκαν σήμερα , και η εικόνα για την πόλη μας είναι  αυτή που μπορείτε και εσείς να δείτε πατώντας εδώ. Και λέμε φανερά γιατί πολλοί υπάρχουν και στα κόμματα του τάχα δημοκρατικού τόξου τα οποία ψηφίζουν από συνήθεια αφού οι απόψεις που διατυπώνουν κατά καιρούς δεν διαφέρουν σε ΤΙΠΟΤΑ από αυτές που θα έχουμε την "χαρά" να ακούσουμε και πάλι από το βήμα της Βουλής! 

Τρίτο κόμμα στην Ηλιούπολη το ΚΚΕ ενώ στην έβδομη , όγδοη και ένατη θέση έχουμε "¨Κασιδιάρηδες" "Βελόπουλους" και "Νατσιούς". 

Η ΝΔ με 158 έδρες και με την μείζονα αντιπολίτευση να έχει λιγότερες από 50! είναι μια εικόνα προβληματική για την Αστική μας Δημοκρατία. Όποιος δεν την αντιλαμβάνετε θα την νιώσει στην επόμενη χρεοκοπία της χώρας γιατί ΜΟΝΟ πεινασμένοι πραγματικά θα αναζητήσουν τα οφέλη της Δημοκρατίας. Οι βολεμένη της Ελληνικής Σοβιετίας θα συνεχίζουν να αποζητούν σοσιαλιστικούς ή ναζιστικούς παραδείσους κάνοντας προσοδοφόρο επάγγελμα τον ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ. 

Το πως φτάσαμε έως εδώ το οφείλουμε αποκλειστικά στην ΑΝΟΧΗ που επιδείξαμε ως κοινωνία στον ΦΑΣΙΣΜΟ,  γιατί φυσικά και ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ αυτοί δεν είναι. Δεν διώκονται για τις Ιδέες τους αλλά για τα εγκλήματά τους. Είναι μπολσεβίκοι με ΜΑΥΡΕΣ μπλούζες και ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΑΛΙΜΠΑΝ και κακώς τα ΜΜΕ τους αποκαλούν ακροδεξιούς. 

Πρόκειται για την χειρότερη μορφή πατριδοκάπηλων και "ψεκασμένων"  που σε τέτοιο βαθμό βρίσκεις μόνο σε βαλκανικές χώρες. 

Καμία σχέση με Λεπέν στη Γαλλία , Μελόνι στην Ιταλία ή Τραμπ στην Αμερική,  εδώ μιλάμε για πραγματικά  ΚΤΗΝΗ που έτσι και η Αστική μας Δημοκρατία δεν λάβει μέτρα για περιορίσει την δράση τους , θα καταστήσουν την χώρα μας ένα κράτος παρία στην ευρύτερη περιοχή. 

Ένα τμήμα της ελληνικής κοινωνίας "φτιάχνεται" με τους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κατά κατατρεγμένων και θεωρεί πως τα προβλήματά του θα λυθούν όταν τα "πιθήκια" σταματήσουν να "εισβάλλουν" στο έδαφος μας!

Η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να αποσύρει από θέσεις ευθύνης στελέχη της με ακροδεξιά ρητορική αλλιώς σε τέσσερα χρόνια από σήμερα δεν θα μιλάμε για μια στροφή της κοινωνίας μας προς τα ΔΕΞΙΑ που και για εμάς θα ήταν θετική αλλά για επιστροφή στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: