ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Πάνω από κόμματα και χρώματα" και έτοιμη η παράταξη να δώσει την μάχη της για το "καλό" της πόλης!

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

"Πάνω από κόμματα και χρώματα" και έτοιμη η παράταξη να δώσει την μάχη της για το "καλό" της πόλης!

 


Σε όσους σας αρέσουν οι συνεργασίες για το "καλό" της πόλης με από δημότες που ανήκουν στο ( ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΝΔ, και τα υπόλοιπα μικρότερα σε δύναμη κόμματα) η αυτοδιοικητική συμμαχία έχει στηθεί στο πρότυπο αυτής του Γιάννη Κωνσταντάτου ή του Δημήτρη Κάρναβου στην Καλλιθέα για να μην αναφέρουμε την Περιφέρεια Αττικής όπου οι αντιμνημονιακοί του 2012-2015 κάνουν "πάρτι" και είναι μέσα στις επιλογές του "δεξιού" Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη!

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως ο χώρος θα είναι κατάμεστος και θα παραβρεθούμε για να καταγράψουμε βουλευτές των Νοτίων Προαστίων που θα παραβρεθούν. 

Με τη  λογική της "ακομμάτιστης" τοπικής αυτοδιοίκησης έχτισαν και θα χτίσουν πολιτικές καριέρες πολλοί. Πρόσφατα σας "παίξαμε" σε ανάρτησή μας πως υποψήφιος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" είχε κατεβάσει το 2014 το τότε στέλεχος του ΛΑ.ΟΣ και σημερινό επικεφαλής των "Σπαρτιατών" κ. Βασίλη Στίγκα! 

Οι απόψεις που διαβάζουμε σε πολλά  μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης μας είναι εδώ και ΚΑΙΡΟ ο ορισμός του φασισμού! 

Απόψεις για "καθαρότητα" της Φυλής, αηδίες και θεωρίες συνωμοσίας διακινούνται ακόμα και από άμβωνες από ανάξιους ιερείς της πόλης μας. Η ανοχή του συνόλου σχεδόν των δημοτικών παρατάξεων στον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο άμεσο μέλλον να "θαυμάσουμε" πλάι στους κόκκινους φασίστες της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" και κάποιους μαύρους αφού εμείς δεν είμαστε αφελείς να θεωρούμε πως αυτό δεν θα συμβεί. 

Όσο τιμάς τους "ανύπαρκτους αγώνες" του ενός άκρου τόσο πιο κοντά φέρνεις την ημέρα που θα "αναγκαστείς" να τιμάς και τους ψευτοπατριώτες. 

Αυτά και πηγαίνετε να ψηφίσετε στις εθνικές εκλογές ακραίοι πολιτικοί σχηματισμοί είναι με το ένα πόδι στη Βουλή και ΜΟΝΟ η δική σας ψήφο μπορεί να αποτρέψει εικόνες που δεν θα θέλαμε να δούμε στη Βουλή ενός δυτικού κράτους. 

Γιατί είναι άλλο να μην καταδικάζουν την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία 2 κόμματα και άλλο πέντε! 

Είναι διαφορετικό να αποκαλούν προδότες όσους προσπαθούν να λύσουν εθνικά θέματα από έναν πολιτικό σχηματισμό και άλλο από τέσσερις! 

Αυτά καλή επιτυχία στο εγχείρημα ( ανάλογο του 2019 αλλά με περισσότερη ποιότητα) του νυν δημάρχου ελπίζουμε να εκλεγούν και κάποιοι κεντροδεξιοί ( και αυτό θα συμβεί ιδίως εάν καταφέρει και κερδίσει άλλη μια πενταετία η νυν διοίκηση) σίγουρα εμείς δεν θα τους ψηφίσουμε όπως πράξαμε και το 2019 όταν ανακοινώσουν και τα πρώτα 80 άτομα του ψηφοδελτίου τους; ( αυτοί θα εξαντλήσουν και θα φτάσουν στο μαγικό αριθμό 87) θα σας "παρουσιάσουμε" αυτούς που εμείς θεωρούμε πως δεν πρέπει να μπουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και πάντα με στοιχεία! 

Μην δώσετε ψήφο σε λαϊκιστικές δημοτικές παρατάξεις αυτή είναι η δική μας προτροπή και κάποιες όπως η "Μαχόμενη Ηλιούπολη" θα αντιληφθούν πως η άποψή τους πως είναι  σχιζοφρενείς ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ όσοι προσπαθούν να προστατέψουν πολίτες και ιδιωτικές περιουσίες είναι απλώς "περιθωριακές" . Το 0,4% της ελληνικής κοινωνίας που εκπροσωπούν δεν θα επιβάλλει τον φασισμό του στους υπόλοιπους. Εδώ το ΚΚΕ με 7% και δεν μπορεί να κάνει την "επανάσταση" θεωρούν πως θα μας τρομάξουν όσοι έτσι και αλλιώς ουδεμία σχέση δεν έχουμε με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ των αγώνων αυτών που καταδίκασαν την πατρίδα μας στα σημερινά της χάλια επειδή βρέθηκαν και στην από εδώ πλευρά κάποιοι που θέλοντας να εξασφαλίσουν "κοινωνική ειρήνη" αναγνώρισαν ως αντιστασιακούς εγκληματίες! 

Και η καθαριότητα , και το Πράσινο αλλά και η εύρυθμη λειτουργία των δομών ενός δήμου έχει να κάνει με τις πολιτικές απόψεις αυτού που διοικεί γιατί σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε εμείς πως εάν κάποιος δεν πιστεύει σε ένα πρόγραμμα φιλελεύθερο θα μπορέσει να το εφαρμόσει. 

Οι δημοτικές εκλογές αυτές θα κριθούν και σε λιγότερες ψήφους από ό,τι οι προηγούμενες με την ΑΠΟΧΗ στον δεύτερο γύρο να είναι τεράστια! 442 ήταν η διαφορά Χατζηδάκη - Βαλασόπουλου με πολλούς από όσους ωφέλησε η διοίκηση του να μην πηγαίνουν καν να ψηφίσουν και λίγους μήνες μετά να συνδιοργανώνουν εκδηλώσεις με την διοίκηση Χατζηδάκη για την ΕΠΟΝ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: