ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Τρεις μήνες έμειναν πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και όπως διαβάζετε και εσείς αποχωρούν από τη διοίκηση Χατζηδάκη στελέχη του ΕΝΑΚ που την συνέδραμαν επί 3,5 χρόνια. Έτσι μετά την αποχώρηση του έμμισθου Αντιδημάρχου κ. Γιάννη Πούλου είχαμε χθες την παραίτηση από την άμισθη θέση εντεταλμένου συμβούλου Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας του κ. Μπενά. 


  • Η διχόνοια στην κεντροδεξιά "πολυκατοικία" της Ηλιούπολης συνεχίζεται και οι "ιδιοκτήτες" της αρνούνται να δουν τα κοινά τους συμφέροντα. Προβληματική η στάση των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ τρεις μήνες πριν τις εκλογές βγήκαν να μας γράψουν πως η πρώτη σε ψήφους κεντροδεξιά παράταξη της πόλης μας δεν έχει υποψήφιους για δημοτικούς συμβούλους! Τους πιστεύει κανείς; Αλλά ακόμα και εάν τους πιστεύει τι θα λένε στις 8 Οκτωβρίου όταν θα δουν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας; Τα ίδια που έλεγαν και το 2019 όταν έκαναν τα πάντα για να μην περάσει ο κος Τάσος Ευσταθίου στον δεύτερο γύρο. Γιατί εμείς τα συνηθισμένα μας "χτυπήματα" κάναμε  και τότε , όπως θα κάνουμε και τώρα με τις ίδιες σταθερές απόψεις μας. Αυτοί δεν βλέπουν τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό στην πόλη μας , επικροτούν όσα κρατούν την κεντροδεξιά μακριά από θέσεις ευθύνης για πάνω από 10ετία,  και είμαστε σίγουροι πως θα πανηγυρίζουν ακόμα και εάν ο επόμενος δήμαρχος της πόλης είναι ο κος Αλέξανδρος Μπουγάς . Άλλωστε δεν αφήνουν δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που να μην προβάλλουν! Το κάνουν επειδή όπως όλες και ΟΛΟΙ έχουν αντιληφθεί , ο αγαπημένος τους κος  Αραμπατζής στις κάλπες του Οκτωβρίου θα είναι ΜΟΝΟΨΗΦΙΟΣ. 


  • Δεν έχει δοθεί σε κανέναν χρίσμα από τη ΝΔ στους υποψηφίους κεντροδεξιούς δημάρχους της πόλης μας. Μην ακούτε φήμες άλλωστε ΧΡΙΣΜΑ επιζητούν ΟΛΟΙ ακόμα και ο κος Αραμπατζής που πήγε στην εκδήλωση της ΝΔ στο αναψυκτήριο και αγκαλιάστηκε με τον κ. Δένδια! Όσοι ισχυρίζονται πως δεν θέλουν το χρίσμα της ΝΔ που έχει 37% στην πόλη μας απλώς λένε ψέματα. Εδώ κάποιοι διεκδικούν χρίσματα ή στηρίξεις  μικρότερων κομμάτων! 


  • Και όλα τα μικρά κόμματα να μπουν στη Βουλή ( Πλεύση Ελευθερίας, Νίκη, Σπαρτιάτες, Μέρα25) η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία αρκεί να σηκωθεί από τους καναπέδες του το 80% των ψηφοφόρων της ΝΔ. Εάν πάνε περισσότεροι η ΝΔ θα υπερβεί το 42% στις κάλπες της 25ης Ιουνίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: