ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Συμπόρευση με την παράταξη του δημάρχου για την πρώην γραμματέα της ΖΕΗ κ. Δέσποινα Σιγάλα

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Συμπόρευση με την παράταξη του δημάρχου για την πρώην γραμματέα της ΖΕΗ κ. Δέσποινα Σιγάλα


Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη» άλλη μια κυρία, τη Δέσποινα Σιγάλα. Είναι γέννημα-θρέμμα Ηλιουπολίτισσα. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. Είναι πολύ εργατική και φιλότιμη, και πάντοτε βοηθάει τους συμπολίτες της με όποιον τρόπο μπορεί. Αγαπάει πολύ τα ζώα και έχει αναπτύξει εδώ και πολλά χρόνια έντονη φιλοζωική δράση. Είμαι βέβαιος πως με την αγάπη της και το φιλότιμό της θα συμβάλλει ώστε να φτιάξουμε μια ακόμη καλύτερη πόλη.

Από την πλευρά της η κα Δέσποινα δήλωσε: «Θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου κ. Χατζηδάκη “Ενωμένοι για την Ηλιούπολη”. Παρότι μέχρι και τις προηγούμενες εκλογές σε όποιες προτάσεις μου είχαν γίνει από κάποιες δημοτικές παρατάξεις εντός κι εκτός Ηλιούπολης αρνήθηκα, αυτή τη φορά αποφάσισα να δεχτώ για να στηρίξω τους ανθρώπους που συνεργάστηκα άψογα και πετύχαμε τόσα πολλά και που επιτέλους για πρώτη φορά καταφέραμε μαζί να μην είμαστε ούτε αόρατοι, ούτε αμελητέοι.

Λόγω του θεσμικού μου ρόλου μέχρι το 2020 έζησα και συνεργάστηκα με τουλάχιστον τρεις διαφορετικές δημοτικές αρχές. Ήταν η πρώτη φορά από το 2019 που –παρά το γεγονός ότι η γραφειοκρατία δεν έχει βελτιωθεί- η Δημοτική Αρχή κατάφερε να μην αφήνει κενά στο Πρόγραμμα περίθαλψης των αδέσποτων ζώων, με αποτέλεσμα όχι μόνο πάντα να βρίσκουν βοήθεια τα άρρωστα και τραυματισμένα ζώα, αλλά και να πραγματοποιηθούν χιλιάδες στειρώσεις με τη συνεργασία όλων μας. Για πρώτη φορά έγιναν διανομές τροφών σε όλους όσους είχαν καταγραφεί. Και κυρίως... για πρώτη φορά ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΜΕ. Μια πρακτική που σιγά-σιγά αρχίζει να εξαπλώνεται και σε άλλους Δήμους, αλλά μην έχετε αμφιβολία πως εδώ στην Ηλιούπολη έγινε η αρχή με τη συνεργασία των εθελοντών φροντιστών, του Δήμου και της ΖΕΗ.

Αυτά τα επιτεύγματα θέλω να στηρίξω προσωπικά και ελπίζω να σας έχω μαζί μου σε αυτήν την προσπάθεια για να καταφέρουμε από Οκτώβριο να κάνουμε ακόμα καλύτερα ότι τόσο ελπιδοφόρα έχουμε ξεκινήσει».

Δέσποινα καλώς ήρθες, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Βιογραφικό

-Είναι απόφοιτη της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών (Ευρωπαϊκός Πολιτισμός) του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
-Είναι ιδιωτική υπάλληλος.
-Έχει εργαστεί στο λογιστήριο της Ολυμπιακής Αεροπορίας και πολλές ακόμα υπεύθυνες θέσεις.
-Εντάχθηκε στη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης (ΖΕΗ) το 2008.
-Ήταν γενική γραμματέας της ΖΕΗ από το 2015-2020. Ήταν μέλος της 5μελούς διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
-Το 2019 όταν ανέλαβε ο κ Χατζηδάκης δημιουργήσαμε ένα μητρώο καταγραφής των φιλόζωων εθελοντών φροντιστών και των αποικιών των γατιών της Ηλιούπολης. Έχουν καταγραφεί πάνω από 200 φροντιστές.

Γιώργος Χατζηδάκης 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δεν υπάρχει πολιτιστικό σωματείο ή συλλογικότητα της πόλης μας που να μην έχει υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" κάτι που φυσικά και επηρεάζει τα μέλη αυτών των σωματείων. Αρκάδες, Κρήτες, Λευκαδίτες , Αρμεναίοι , Θεσσαλοί , ενώσεις γονέων , "Οι Ηλιουπολίτισσες" στάζουν μέλι για τον νυν δήμαρχο ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης στο τελευταίο δελτίο τύπου μας αναφέρει πως η νυν διοίκηση τους παραχώρησε ΤΖΑΜΠΑ γραφεία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: