ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Δυνατή υποψηφιότητα για την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" θα ανακοινωθεί το προσεχές χρονικό διάστημα

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Δυνατή υποψηφιότητα για την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" θα ανακοινωθεί το προσεχές χρονικό διάστημα


 Ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους κατασκευαστές της πόλης μας θα ανακοινώσει το προσεχές χρονικό διάστημα τη συμπόρευσή του με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά". 

Εκτός από επιτυχημένος στον επαγγελματικό του κλάδο θεωρείτε ιδιαίτερα δραστήριος αφού δεν έχει μείνει αμέτοχος με τα κοινά συμμετέχοντας σε διάφορα ψηφοδέλτια. 

Για περίπου 10 χρόνια διετέλεσε παράγοντας αθλητικού σωματείου της πόλης μας (στο ανώτερο επίπεδο) παλεύοντας από αυτό το μετερίζι για την ανάδειξη και αξιοποίηση αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας,  ενώ πρότεινε σε διαφορετικούς δημάρχους λύσεις που εάν είχαν υλοποιηθεί θα ήμασταν σίγουρα σε καλύτερο επίπεδο. 

Περισσότερα δεν θα πούμε έως ότου ανακοινωθεί και επίσημα η εν λόγω υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου. 

Όταν ανακοινωθεί θα επιδιώξουμε συνέντευξη μαζί του για να μας ξεδιαλύνει απορίες που σίγουρα έχουν και οι αναγνώστες μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: