ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο facebook μπήκε η σωστή φωτογραφία και στο instagram η λάθος!

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Στο facebook μπήκε η σωστή φωτογραφία και στο instagram η λάθος!

 



Κάνεις την "υπέρβαση" και δεν κόβεις από την φωτογραφία τον  κ. Αραμπατζή που βρέθηκε ανάμεσα στους δημοτικούς σου συμβούλους σε εκδήλωση του δήμου μας και τον ανεβάζεις και αυτόν στο facebook. 

Μπράβο λέμε πολιτικός πολιτισμός και ας έχει κουβαλήσει ο κος Αραμπατζής στην παράταξη του ακόμα και υβριστές της ΝΔ θέλοντας να κάνει την υπέρβαση και τρώγοντας το παραμύθι πως τάχα η Ηλιούπολη είναι αριστερή πόλη. 

Και εκεί που "πλακώνεσαι" στα δικά σου μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης με όσους έχουν "Κασιδιάρηδες" στα ψηφοδέλτιά τους και το παίζουν πάνω από κόμματα και χρώματα γιατί προφανέστατα και θα νιώσουν άβολα προεκλογικά με όσα κατά καιρούς έχουν αναρτήσει υποψήφιοί τους στα προσωπικά τους προφίλ σου στέλνουν την παρακάτω φωτογραφία από το instagram! 


Παρατηρείς πως από την φωτογραφία δεν λείπει μόνο ο κος Αραμπατζής αλλά και ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός  σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ,  ο κος Παναγιώτης Καρανδρέας! 

Τελικά υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε ; Υπάρχει λόγος να σας πρήζουμε να ψηφίσετε κεντροδεξιά παράταξη όταν ο κος  Παρασκευάς Γιαννόπουλος πίνει καφέδες με τον Γιάννη Πούλο , ο Γιάννης Αναγνώστου στήνει αδριάντα στον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή και μέσα στα δημοτικά συμβούλια ακούμε πως οι δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου μας είναι λίγοι με αποτέλεσμα επικεφαλής παράταξης να ισχυρίζεται χθες διαδικτυακά πως στις υπηρεσίες καθαριότητας και ανακύκλωσης δουλεύουν μόνο 54 άτομα! 

Δέκα χρόνια σας γράφουμε πως η Σοβιετία σας αδειάζει τις τσέπες και έχουμε άπαντες να τρέχουν να υποστηρίξουν το ΣΕΔΗ. 

Αλλά αυτό και ορθώς πράττοντας για εμάς συνεργάζεται με την εκάστοτε διοίκηση. Δεν μας είπε ο λαλίστατος κατά τα άλλα κος Ψυρρόπουλος την αντιμετώπιση που είχε η παράταξή του χθες από το ΣΕΔΗ , και μιλάμε για την μείζονα αντιπολίτευση! 

Για την άλλη παράταξη που και αυτή σιώπησε αλλά θα είναι λαλίστατη προεκλογικά εναντίον αυτού του ιστολογίου έχουμε ελπίδα πως έτσι αδαείς που είναι με τα κοινά,  μπορεί να καυτηριάσουν με δελτίο τύπου τους το ΣΕΔΗ και την στάση του να διώξει τους άλλους για να συνομιλήσει ΜΟΝΟ με τη διοίκηση! 

Για τον κ. Ψυρρόπουλο με δύο συγγενικά του πρόσωπα εργαζόμενα στο δήμο μας τέτοια αυταπάτη εμείς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. Σιγά μην τα βάλει με την Σοβιετία. Σιγά μην είναι αυτός το "νέο" που θα διώξει το παλιό! Σιγά μην κατάλαβαν στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" γιατί έχασαν το 2019. Σιγά μην σας πουν που είναι το ημερολόγιο με τα ραντεβού του πρώην δημάρχου της πόλης μας! 

Για τον αναγνώστη μας που θεώρησε πως είχαμε δει την ανάρτηση στο instagram και απλώς την "θάψαμε" να του πούμε πως μας έχει μετρήσει λάθος , και του αφιερώνουμε αυτή μας την ανάρτηση! 

ΥΓ: Αλλάξτε την φωτογραφία δεν φταίει ο κος Καρανδρέας που βρέθηκε δίπλα στο λάθος πρόσωπο για την φωτογραφία εννοούμε μην το "τερματίσετε" και εσείς ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: