ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με επιτυχία στέφθηκε η σημερινή προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στην πόλη μας - Στις 25 πάμε ΟΛΟΙ μαζί και από τις 26 θα χωριστούμε και πάλι σε ομαδούλες!

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Με επιτυχία στέφθηκε η σημερινή προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στην πόλη μας - Στις 25 πάμε ΟΛΟΙ μαζί και από τις 26 θα χωριστούμε και πάλι σε ομαδούλες!


Δεν ξέρουμε καν εάν έχει νόημα να σας γράψουμε πως είχε κόσμο η σημερινή προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο αναψυκτήριο της πόλης μας. Νίκος Δένδιας, Τάσος Γαϊτάνης , Παταπία Καπράλου, Σταύρος Νικολαίδης, Τάσος Κορίλης, Δήμητρα Καντεράκη αλλά και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ δεν θα ενδιαφερθεί για την δική μας "διχοτόμηση" ή "τριχοτόμηση" από όσα ακούσαμε με έκπληξη χθες σε πηγαδάκια μελών του ίδιου κόμματος που νιώθουν πως τους χωρίζουν περισσότερα από όσα τους ενώνουν! 

Δεν είναι υπεύθυνοι ΜΟΝΟ οι επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ η ΝΔ να έχει 37% στον δήμο μας , και να συζητάμε ακόμα εάν θα υπάρχει κεντροδεξιός υποψήφιος στον δεύτερο γύρο.  Αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο. 


Πάντως άπαντες παρόντες από τους κεντροδεξιούς , επικεφαλής παρατάξεων , μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και παλιά και νέα στελέχη.  Μόνο τον  κ. Ευαγγέλου δεν είδαμε αφού δεν αποζητάει κομματικά χρίσματα αλλά και όσοι τα αποζητούν έτσι όπως έχουν διαμορφώσει την κατάσταση δεν θα είναι ικανά να τους δώσουν τις πολυπόθητες  για όλους τους Νεοδημοκράτες  αλλά και για τους ίδιους ΝΙΚΕΣ. 

Μάλλον σε μια σειρά δήμων του Νότιου Τομέα το να ήσουν νεοδημοκράτης πάντα σε κρατάει μακριά από θέσεις ευθύνης. Κοιτάξτε τι γίνεται δίπλα μας σε Άλιμο, Ελληνικό - Αργυρούπολη, Βύρωνα, Άγιο Δημήτριο. Κανένας από τους δημάρχους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ. Μόνο σε Γλυφάδα , Παλαιό Φάληρο και Δάφνη - Υμηττό συναντάς με τη ΝΔ να καταγράφει ΠΡΩΤΙΕΣ σε όλους τους παραπάνω δήμους. 

Δέκα χρόνια λέμε τα ίδια και τα ίδια από εδώ μέσα αλλά προφανώς κάποιοι θέλουν να παραμείνει ο νυν δήμαρχος στη θέση του ή να αντικατασταθεί με όσους ενώ θα έπρεπε να έχουν πάρει εδώ και ΚΑΙΡΟ τον ΠΟΥΛΟ,  με την προσθήκη αυτού του επωνύμου στα ψηφοδέλτιά τους, ονειρεύονται θέσεις ευθύνης. 


Και δεν μπορούμε να σας γράψουμε με βεβαιότητα πως είναι όνειρα θερινής νυκτός αφού και το 2019 ένας ΠΑΣΟΚΟΣ βγήκε για δήμαρχος φίλος του Γιάννη Κωνσταντάτου που έχει αγκαλιάσει η ΝΔ προφανώς θεωρώντας πως δεν υπήρχε ουδείς ΔΕΞΙΟΣ στο Ελληνικό ή την Αργυρούπολη να ηγηθεί της προσπάθειας.  Μπορεί να είναι και έτσι και ελπίζουμε η απογοήτευση να μην οδηγήσει αρκετούς που τα βλέπουν όλα αυτά να πάνε για μπάνιο στις 25 Ιουνίου ξεχνώντας να πάνε πρώτα στις κάλπες! 

Το καινούργιο αφήγημα για την πόλη που διακινείται σχεδόν από το σύνολο των τοπικών ΜΜΕ  είναι πως το ΝΕΟ είναι όσοι διοίκησαν τον δήμο την περίοδο 2011 έως και το 2020 ( τότε παρέλαβε  η διοίκηση 1/1/2020  Χατζηδάκη) και θέλουν να επιστρέψουν δριμύτεροι αφήνοντας πίσω τους  όσους δεν λοξοκοίταξαν ποτέ σε πράσινα ή ροζ στρατόπεδα και κυρίως δεν το έπαιξαν ποτέ αντιμνημονιακοί όταν ΟΛΟΙ είχαν καβαλήσει το κύμα! 

Θα τους το επιτρέψετε; 


Η πιο δυνατή κεντροδεξιά ομάδα και σε αυτή την εκδήλωση   ήταν αυτή της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου,   κάτι που θα επιβεβαιωθεί και στις κάλπες του Οκτωβρίου αλλά δεν ξέρουμε εάν αυτό φτάνει. 



Σε κάθε περίπτωση σας βάζουμε το βιντεάκι του κ. Δένδια,  και εάν θέλετε κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο στον δεύτερο γύρο τον Οκτώβριο έχετε ΜΟΝΟ μία ΕΠΙΛΟΓΗ.


Όλες οι άλλες είναι αφήνουμε τις εκλογές του Οκτωβρίου και πορευόμαστε με ορίζοντα το 2028 όταν σίγουρα αυτό το ιστολόγιο δεν θα υπάρχει τουλάχιστον με την μορφή που είναι σήμερα και όταν πολλοί από τους συναγωνιστές που έδωσαν το παρών σήμερα δεν θα είναι πλέον ανάμεσά μας. 




Την ξέρετε θα την μάθουν και όσοι μάλλον δεν θυμούνται το αποτέλεσμα του 2019 , ενώ όσοι έχουν ισχυρή μνήμη και θυμούνται το αποτέλεσμα του 2014 να τους τονίσουμε πως η στήριξη της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά ήταν για την εποχή "βαρίδι" αφού εάν θυμάστε οι μισοί σήμερα που πήγαν να ακούσουν τον κ. Δένδια χόρευαν στις πλατείες της "αγανάκτησης". Ανάλογες εικόνες δεν θα αποφύγουμε και στο μέλλον άρα αδικαιολόγητα αισιόδοξος ήταν ο υπουργός στην ομιλία του κανένας λαϊκισμός δεν νικήθηκε αφού ακόμα και στα γαλάζια ψηφοδέλτια έχουμε πολλούς τέτοιους που κατάφεραν να εκλεγούν βουλευτές. Θα το κατανοήσουν όλες και όλοι το προσεχές διάστημα . Άλλωστε πως είναι δυνατόν να έχει νικηθεί ο λαϊκισμός με Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νατσιούς και ίσως και "Σπαρτιάτες" να διεκδικούν είσοδο στην επόμενη Βουλή;













Δεν υπάρχουν σχόλια: