ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε τεχνικούς λόγους οφείλεται το "κόψιμο" Αραμπατζή & Καρανδρέα από την φωτογραφία του instagram του κ. Τάσου Ευσταθίου

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Σε τεχνικούς λόγους οφείλεται το "κόψιμο" Αραμπατζή & Καρανδρέα από την φωτογραφία του instagram του κ. Τάσου Ευσταθίου


Για τεχνικούς λόγους τράβηξε την φωτογραφία ο κος Τάσος Ευσταθίου στο instagram και επειδή δεν διαθέτει χωρίς πρόθεση να αποκρύψει τον κ. Αραμπατζή. 

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram όπου υπάρχουν βίντεο που εξαιτίας του γεγονότος πως ανεβάζει ό,τι ακριβώς τραβάει χωρίς επεξεργασία σε ένα από τα δεκάδες προγράμματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πολλές φορές βλέπετε όσοι τον ακολουθείτε βίντεο χωρίς κεφάλια !

Μπήκαμε μέσα στο instagram του και επιβεβαιώσαμε πως δεν είχε πρόθεση γιατί εάν είχε το ίδιο θα έκανε και στο facebook όπου έχει 5000 φίλους. 




Μπορείτε να μπείτε και εσείς στο instagram του κ. Τάσου Ευσταθίου κάνοντας κλικ εδώ  και να το διαπιστώσετε. 

Είναι όλα ανεβασμένα από το κινητό του χωρίς να έχουν επεξεργαστεί σε κάποιο πρόγραμμα. Επί την ευκαιρία για όσους σαν και εμάς ανεβάζουν τα πάντα από λάπτοπ ή υπολογιστή σας παραθέτουμε και το παρακάτω βίντεο , αφού αρκετοί είναι αυτοί που αγνοούν πως μπορούν να ανεβάσουν πράγματα και από το λάπτοπ τους στο instagram , εκεί που συνήθως αποθηκεύουμε περισσότερες φωτογραφίες και που κυρίως μπορούμε να τις επεξεργαστούμε εάν το επιθυμούμε.

 
 Του κ. Αραμπατζή δεν ιδρώνει το αυτί του ούτε χαμπαριάζει από καλέσματα συστράτευσης, και επειδή διαβάζει μόνο ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ συνεχίζει να έχει στο προφίλ του στο facebook την φωτογραφία με τους δύο δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με "κομμένο" τον κ. Ευσταθίου. Τρεις μήνες έμειναν πριν τις δημοτικές κάλπες και τα περιθώρια στενεύουν ελπίζουμε να το έχουν αντιληφθεί αυτό άπαντες!



Την επόμενη φορά θα βοηθήσει το ανέβασμα φωτογραφιών από το λάπτοπ ή τον σταθερό υπολογιστή , χύμα από το κινητό οι διαστάσεις που δέχεται το instagram μπορούν να "φάνε" ακόμα και όσους θα θέλαμε να δείξουμε. 

"Κερδισμένοι" αφού παίζουν και στα δύο προφίλ στο facebook ( Ευσταθίου - Αραμπατζή) οι Καρανδρέας - Τσουκαλάς ενώ ο κος Ταμβάκος παίζει μόνο στο ένα! 

Κερδισμένες και οι δύο παρατάξεις αφού αφιερώσαμε τρεις αναρτήσεις για αυτό το θέμα. Και καλύτερα γιατί άμα ασχοληθούμε με το θέμα της καθαριότητας που παίζει αυτές τις μέρες σε όλα τα τοπικά site θα στεναχωρούσαμε πολλούς και κυρίως όσους θεωρούν πως μπορείς με την ίδια συνταγή να έχει καλύτερο αποτέλεσμα. 
Όλες οι ομάδες αλλάζουν παίχτες εάν θέλουν κάποτε να σηκώσουν το πρωτάθλημα με αλλαγές προπονητών δεν καταφέρνεις και πολλά όταν παίζουν οι ίδιοι παίχτες! 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: