ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εξακολουθεί να μην βλέπει τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό και ξεχνάει πως ήταν υποψήφιος της δημοτικής παράταξης που το 2014 πήρε 8,44% στις κάλπες

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Εξακολουθεί να μην βλέπει τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό και ξεχνάει πως ήταν υποψήφιος της δημοτικής παράταξης που το 2014 πήρε 8,44% στις κάλπες

 


Είναι εύκολο να πετάς την μπάλα στην εξέδρα να μην βλέπεις μια σειρά δημοσιευμάτων που αποδεικνύουν την έντονη παρουσία φασιστών στην πόλη κάτι άλλωστε που έχει καταγράψει και η ΕΥΠ και υπάρχει στη ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ που καταδίκασε τελικά την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και να κάνεις πως αγνοείς πως ακόμα και ένας εκ των προστατευόμενων μαρτύρων που "έδωσαν" την οργάνωση "εκ των έσω" ζούμε για χρόνια στην πόλη μας. 

Σήμερα ζει σε Ευρωπαϊκό κράτος ασφαλής και κυρίως δικαιωμένος από την εξέλιξη της δίκης για την Χρυσή Αυγή  που μας απάλλαξε για μερικά χρόνια από κάθε λογής "Κασιδιάρηδες", και  ενημερώνεται για τα καινούργια "επιτεύγματα" της πόλης μας! 

Σε κάθε περίπτωση για όσους μη έχοντας επιχειρήματα μιλούν για κατά φαντασίαν κυνηγούς του μαύρου και κόκκινου φασισμού,  ας γνωρίζουν πως οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ μπήκαν στη φυλακή ενώ είχαν την ΑΝΟΧΗ και ΣΥΝΕΝΟΧΗ σε πολλές περιπτώσεις των διωκτικών αρχών επειδή κάποιοι που δεν πουλάνε πατριδοκαπηλία τους έστειλαν στον "φυσικό" τους χώρο. 

Οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" των ετών 2014 και 2019 είναι κάτι που μπορεί εύκολα να αναζητήσει κανείς στο διαδίκτυο εκεί δεν θέλει ούτε ιδιαίτερη πληροφόρηση ούτε κάποιο "ψάξιμο". Ο καθένας μπορεί να κατανοήσει πως  δεν έχει λόγους ο κος Κάνδηλας να τα βάζει με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που τον έβαλε δύο φορές στα ψηφοδέλτιά της,  κ. Τάσο Ευσταθίου. 

Ενδεικτικά και επειδή δεν θα παίξουμε φυσικά από τώρα τα νέα ακροδεξιά φυντάνια που ακούγονται για τα ψηφοδέλτια δημοτικών παρατάξεων του βάζουμε του κ. Κάνδηλα κάνα δύο αναρτήσεις μας που αποδεικνύουν πως εμείς βλέπουμε κάτι που υπάρχει,  ξεκινώντας από τις πλέον πρόσφατες μπας και δει πως τελικά τους επικεφαλής τους "καίνε" οι υποψήφιοι που τους ξεγελούν και τους βάζουν στα ψηφοδέλτιά τους . Γιατί σίγουρα ρατσιστικές δημόσιες αναφορές και ακροδεξιά παραληρήματα δεν είχε και δεν θα έχει και στο μέλλον ούτε ο πρώην δήμαρχος κος Βασίλης Βαλασόπουλος αλλά ούτε και ο μετριοπαθής πολιτικός κος Τάσος Ευσταθίου. 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ο πρόεδρος του κόμματος "Σπαρτιάτες" κ. Βασίλης Στίγκας ! (Βίντεο)


Τιμητική πλακέτα δέχθηκε ο δήμαρχος από πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής και νυν του κόμματος Κασιδιάρη!


"Μπράβο" σε όσους εξέθεσαν τον δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη βάζοντας τον να φωτογραφηθεί με υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής!

Αγκαλιά με πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής και νυν του κόμματος Κασιδιάρη η βουλεύτρια Νοτίου Τομέα της ΝΔ κα Άννα Καραμανλή!

Και άλλος φιλοχουντικός υποψήφιος στην παράταξη του Τάσου Ευσταθίου - Κατά τα άλλα ο δημοσιογράφος φταίει που τα δημοσιοποιεί

Έχουμε καμία δεκαριά ακόμα αναρτήσεις και μόνο από την ΜΙΑ πλευρά του ΜΑΥΡΟΥ φασισμού, για τον ΚΟΚΚΙΝΟ που χάνει συνεχώς ψηφοφόρους ευτυχώς και στην πόλη μας έχουμε πολλές περισσότερες! Όποιος θέλει να αγνοεί αυτά είτε είναι ηλίθιος , είτε φασίστας άλλη εκδοχή πειστική , εμείς δεν βρίσκουμε! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: