ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μία ιστορία από τα παλιά που αφορά έναν συνδημότη μας που μένει πλέον χιλιόμετρα μακριά μας!

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Μία ιστορία από τα παλιά που αφορά έναν συνδημότη μας που μένει πλέον χιλιόμετρα μακριά μας!

 


Όταν η ΝΔ ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση και με το που άνοιξαν τα γνωστά στους περισσότερους σήμερα γραφεία της  στην Ηλιούπολη ( πόσες φορές δεν έχουν πέσει θύμα βανδάλων) ελάχιστοι ήταν αυτοί που έχαναν τον χρόνο τους για να ασχοληθούν με ένα κόμμα που μόλις είχε μπει σε μια καινούργια πορεία μετά την εκλογή του νέου του αρχηγού. 

Σήμερα ο νέος τότε αρχηγός του Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας έχει ολοκληρώσει ήδη την πρώτη του θητεία και σε μερικές μέρες με την βοήθεια όλων όσων πιστεύουν στις Αρχές και Αξίες που πρεσβεύει η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη θα του ανανεώσουν την εντολή για να προχωρήσει ΣΤΑΘΕΡΑ - ΤΟΛΜΗΡΑ και μόνο ΜΠΡΟΣΤΑ την πατρίδα μας . 

 
 Τότε λοιπόν που ετέθη το θέμα ποιος θα βάψει τα νέα γραφεία της τοπική μας ο συνδημότης μας κ. Λάμπρος Ξύνας ανέλαβε το κόστος και έβαλε την εργασία επειδή πίστευε και πιστεύει πως η χώρα μας δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει πειράματα κυνηγώντας την επιχειρηματικότητα κάτι που πλήρωσε ο ίδιος ακριβά αφού το δικό του ξεκίνημα στο χώρο της εστίασης συνέπεσε με την αλλοπρόσαλλή πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τα capital control. 

Το θυμηθήκαμε αυτό επειδή ένα "φρεσκάρισμα" τα γραφεία το θέλουν άλλωστε έχουν υποστεί ένα σωρό βανδαλισμούς από όσους δεν έχουν αντιδρούν σε κάθε μεταρρύθμιση για την χώρα και βρίσκουν για κάθε πρόβλημα όχι λύση αλλά δικαιολογίες για να μην αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ. 

Ο χρόνος κύλησε και κυλάει και όπως έχει συνηθίσει να συμβαίνει στη χώρα μας ουδείς θυμάται τίποτα ενώ ικανοί άνθρωποι αναγκάζονται να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό εκεί που η σκληρή δουλειά αναγνωρίζεται και που αμείβεται η προσπάθεια ενώ τα κόμματα αναγνωρίζουν τέτοιες πράξεις. 




Με λύπη πληροφορούμαστε πως άτομα κρατικοδίαιτα και μη γνωρίζοντας καν τις Αρχές του κόμματος στο οποίο είναι μέλη θεωρούν λογικό να προσπαθούν επί ματαίω να απαξιώσουν έναν Έλληνα που πέτυχε εκτός συνόρων εκεί που και χιλιάδες άλλοι ονειρεύονται να δουν κάποτε και την πατρίδα μας πραγματικά δυτικό κράτος. 

Ένα κράτος με θεσμούς που θα λειτουργούν με λιγότερο και πιο ευέλικτο δημόσιο τομέα ένα κράτος που δεν θα διώχνει τα παιδιά του στο εξωτερικό για να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον. 

Ένα κράτος που δεν θα στοχοποιεί την ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και δεν θα επιβάλλει όλο και περισσότερους φόρους για να θρέψει στρατιές κρατικοδίαιτων. 

Θεωρούμε λοιπόν χρέος μας να υπενθυμίζουμε όσους βοήθησαν αλλά δεν βοηθήθηκαν για να δημιουργηθεί μια Ελλάδα που θα μπορεί σε μερικά χρόνια να θεωρείτε κανονικό δυτικό κράτος αφήνοντας για πάντα πίσω της τις παθογένειες που μας χρεοκόπησαν πρώτα ΗΘΙΚΑ και μετά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. 

Γιατί για να έχουν σήμερα κάποιοι καρέκλες κάποιοι "Ξύνες" έβαλαν πλάτη και δεν τους είπαμε ως κόμμα ποτέ τουλάχιστον ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ανιδιοτελή τους προσφορά. 

Θα αργήσουμε ίσως μερικά χρόνια ακόμα έως ότου δεν διώχνουμε ικανούς συνέλληνες από τον Τόπο που γεννήθηκαν και λατρεύουν και ίσως δεν καταφέρουμε ΠΟΤΕ να πείσουμε όσες μόνο κάνουν ζημιά στο κόμμα της ΝΔ να μην εκφράζουν τις ρατσιστικές τους απόψεις τόσο ξεδιάντροπα αφού στη ζωή τους δεν έμαθαν παρά μόνο να αντιλαμβάνονται ως θέσφατες μόνο τις δικές τους απόψεις. 

Αυτά και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε, αλλά οφείλουμε να θυμίζουμε σε όσους σήμερα πάνω σε αυτές τις πλάτες πατάνε για να κρατηθούν σε θέσεις ευθύνης πως πρέπει να δοθεί σε ακόμα  περισσότερους Έλληνες του εξωτερικού η δυνατότητα να ψηφίζουν για την χώρα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. 

Γιατί μπορεί να αγαπάνε και την νέα τους πατρίδα ,αλλά πάντα η καρδιά τους χτυπάει περισσότερο ελληνικά από τις δικές μας που δεν μας λείπει η πανέμορφη πατρίδα  μας αλλά που ασφυκτιούμε με όσα μας κρατούν στο να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πραγματικά δυτικό κράτος. 

Δεν περιμέναμε βέβαια καλύτερη συμπεριφορά από Ελληνίδα που αποκαλεί τους "ξένους" πιθήκια αλλά εντάξει ας κατανοήσει πως η χώρα που δίνει τις περισσότερες ευκαιρίες στους ξένους είναι αυτή την στιγμή η μεγαλύτερη υπερδύναμη του πλανήτη. 

Γιατί ας το ψάξει αυτή με το φτωχό μυαλό της εμείς δεν μπορούμε μονίμως να ασχολούμαστε με ένα χθες που η ίδια η πραγματικότητα το έχει ξεπεράσει! 

Κλείνουμε με μια φωτογραφία από παλιό βανδαλισμό των γραφείων της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε ΝΔ για να προχωρήσει η πατρίδα μας ΣΤΑΘΕΡΑ - ΤΟΛΜΗΡΑ και ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ αφήνοντας πίσω τις συμπεριφορές και νοοτροπίες που έχουν ξεπεραστεί από μια πραγματικότητα που είναι αμείλικτη με όσες και όσους δεν την βλέπουν! 




ΥΓ: Το κόστος ενός βαψίματος περίπου 1500 ευρώ δεν ήταν ποτέ το θέμα για έναν Λάμπρο Ξύνα το παράπονο όμως ανθρώπων σαν και αυτόν ήταν πως δεν τους είπαν ούτε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: