ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Απόλυτη ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της ΔΕΞΙΑΣ και στον ΔΗΜΟ μας- Η τάχα αριστερή πόλη έδωσε πάνω από 3000 ψήφους σε ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ!

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Απόλυτη ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της ΔΕΞΙΑΣ και στον ΔΗΜΟ μας- Η τάχα αριστερή πόλη έδωσε πάνω από 3000 ψήφους σε ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ!

 


"Θολή" η εικόνα της κεντροδεξιάς στην πόλη μας,  σαν το παρακάτω βίντεο που αναρτούσε τον Νοέμβριο του 2010 στο youtube ο σημερινός συνεργάτης του ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥ δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη κ. Φώτης Βασιλάρας διαφημίζοντας τότε την υποψηφιότητα συγγενή του με την ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ τότε κ. Πίκουλα! Χθες με το καρτελάκι της ΝΔ έτρεχε στα εκλογικά κέντρα του δήμου μας δίνοντας το σύνθημα πως η ΝΔ βαριέται να διαγράψει όσους την πληγώνουν και φωνάζει για τους "Κασιδιάρηδες" έχοντας όμως διατηρήσει μέσα στο κόμμα όσους μια δεκαετία πριν διέδιδαν τις ίδιες θεωρίες συνωμοσίας και είχαν ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ απόψεις . 


 
 Κατά τα άλλα οι φασιστικές σακούλες των "Μουλάδων" που διαφημίζονται από τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και από τους "Πούλους" της τοπικής πολιτικής σκηνής έπιασαν ΤΟΠΟ και έτσι 1318 συνδημότες μας ψήφισαν "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ". 

Προς Θεού δεν είναι φασίστες αλλά "ενεργοί" πολίτες που αποκαλούν ανθρώπους "πιθήκια" και ενδιαφέρονται μην αλλοιωθεί το dna της Φυλής από τους Αντετοκούνμπο που μας ήρθαν από την Αφρική για να διαφημίσουν την χώρα μας στο εξωτερικό. 

Δεν τους θέλουν έχουμε τόσα λευκά παιδιά που με το ζόρι φτάνουν την μπάλα του μπάσκετ στην στεφάνη αλλά είναι καθαρή "ΑΙΛΗΝΕΣ" ( μην τους χαλάσουμε και την ορθογραφία τους αφού με την γραμματική δεν τα πάνε και καλά αλλά στις θεωρίες συνωμοσίας είναι ΠΡΩΤΟΙ) . 

Και μπορεί η Αργυρώ να μην έγινε δήμαρχος Ηλιούπολης όμως ο κος Βασίλης Στίγκας είναι ήδη βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και οι "Σπαρτιάτες" θα δώσουν "μάχες" για να μην αλλοιωθεί το dna της Φυλής από τους "λαθροεισβολείς" όπως αποκαλούν πρόσφυγες και μετανάστες! 

Τα τελικά αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών στον δήμο μας μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ 

Είναι εμφανές ακόμα και σε "ΤΥΦΛΟΥΣ" πως η κατάντια της πόλης είναι ΤΕΤΟΙΑ που σε μερικά χρόνια δεν θα είναι ανέκδοτο το να διεκδικεί τον δήμο μας κάποιος "Μεσσίας" αλλά ίσως δούμε ακόμα μερικές χιλιάδες συνδημότες μας να πανηγυρίζουν τη ΝΙΚΗ ενός ακροδεξιού υποψηφίου δημάρχου που θα περνάει στον δεύτερο γύρο έχοντας να αντιμετωπίσει έναν κομμουνιστή! 

Το ίδιο έργο άλλωστε έχει ξαναπαιχτεί στην πόλη μας για δεκαετίες όταν στον ΔΕΥΤΕΡΟ γύρο οι συνδημότες μας είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε έναν ΧΟΥΝΤΙΚΟ και έναν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ! 

Η "δημοκρατική" Ηλιούπολη με τα "ιστορικά" αθλητικά σωματεία κατάντια για τον Ελληνικό Αθλητισμό στον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 έχει να "χαϊδέψει" και τα αυτιά ΦΑΣΙΣΤΩΝ και όπως είναι φυσικό στο παιχνίδι αυτό εμείς δεν πρόκειται να παίξουμε! 

Τραγική  η χθεσινή παρουσία του κ. Θανάση Πλεύρη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ , το μόνο παρήγορο πως όπως λένε δημοσιογραφικές  πληροφορίες  θα βρεθεί εκτός κυβερνητικού σχήματος με ακλόνητους και στη νέα σύνθεση τους Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη. 

Ο τελευταίος και δικαίως έχει γίνει κόκκινο πανί για τους πρώην συναγωνιστές τους γιατί έχει έμπρακτα αποδείξει πως δεν πιστεύει σε ανεδαφικά πράγματα. Για τον πρώτο που τον προορίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και για υπουργό Εργασίας στην κυριολεξία προσαρμόζει τις ομιλίες του ανάλογα με το κοινό που έχει απέναντί του με αυτόν επένδυση στο Ελληνικό δεν είδαμε ελπίζουμε ο επόμενος να προχωρήσει το θέμα μην φτάσουμε στο 2025 μη έχοντας καζίνο και Mall στο Ελληνικό. 

Εάν συνεχίσουν την πατριδοκαπηλία κάποια στελέχη της ΝΔ το σίγουρο είναι πως εμείς θα περνάμε χειρότερα από ότι οι πολίτες του Πακιστάν και όχι αυτοί  στην πατρίδα μας. Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη να αναθέσει την φύλαξη των συνόρων της χώρας μας στον κ. Πλεύρη και τους "Σπαρτιάτες" άλλωστε Στίγκας και Πλεύρης δεν έχουν και πολλά να χωρίσουν ιδίως τώρα που και ο πρώτος απέκτησε βουλευτική καρέκλα! Ελπίζουμε εμβολιασμένος πλέον ο πρώην υπουργός Υγείας να μην εμμένει στις σαχλαμάρες του παρακάτω βίντεο εάν και δεν το πιστεύουμε! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: