ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Πρεμιέρα έκανε ο θερινός κινηματογράφος "Μελίνα Μερκούρη" του δήμου Ηλιούπολης

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Πρεμιέρα έκανε ο θερινός κινηματογράφος "Μελίνα Μερκούρη" του δήμου Ηλιούπολης


Πρεμιέρα με μεγάλη επιτυχία έκανε ο θερινός κινηματογράφος του Δήμου Ηλιούπολης «Μελίνα Μερκούρη» την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 με την ταινία «Maria by Callas», ένα αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας για τα 100 χρόνια από τη γέννησή της, προσφέροντας μια επιπλέον διέξοδο ψυχαγωγίας στην πόλη μας για τις καλοκαιρινές βραδιές.
Ο σκηνοθέτης της ταινίας Tom Volf μάς έκανε την τιμή να στείλει το μήνυμά του. Πριν την προβολή της ταινίας η σοπράνο Μυρτώ Μποκολίνη, ερμήνευσε έργα στα οποία διακρίθηκε η Μαρία Κάλλας με τη συνοδεία του μαέστρου - πιανίστα Μιχάλη Παπαπέτρου.




Στην εναρκτήρια εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Κουρή, ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Γεωργάκης, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Αντζινάς, Κώστας Σεφτελής, Χριστίνα Σερέτη και Σταύρος Γεωργάκης, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, η Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Χριστιάνα Σκιαδά, μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΗΛ, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων – συλλόγων και πλήθος κόσμου.




Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 συνδυάζοντας την αισθητική απόλαυση με τη διασκέδαση, με επιλογές για όλη την οικογένεια και για όλες τις προτιμήσεις, προβάλλοντας τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, όπως ξεχώρισαν από κοινό και κριτικούς, καθώς και πολυαναμενόμενες «πρεμιέρες» του καλοκαιριού.

Δελτίο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης 








Δεν υπάρχουν σχόλια: