ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διαφορά ήθους!

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Διαφορά ήθους!



Δεν θέλουμε να γινόμαστε "κακοί" αλλά δεν μπορούμε και να κάνουμε τους τυφλούς σε ανεπίτρεπτες συμπεριφορές. "Παιδικές" και ανόητες  που δείχνουν όμως πολλά σε σκεπτόμενους πολίτες. Σε πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δήμο μας βρέθηκαν και έκατσαν  κοντά οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου και ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής "Η πόλη που θέλω". 

Επειδή παίξαμε ως είδηση , τι είχε ανεβάσει από την συγκεκριμένη εκδήλωση ο κος Τάσος Ευσταθίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook . Εκεί υπήρχε και "δανειστήκαμε"  φωτογραφία από την συγκεκριμένη εκδήλωση με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του (Καρανδρέα- Τσουκαλά - Ταμβάκο)  και τον κ. Αραμπατζή που κάθονταν μαζί  τους. 

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του κ. Ευσταθίου είναι η παρακάτω και την θυμόμαστε καλά επειδή έγινε και ανάρτησή μας. 


Εμείς που "Άγιοι" δεν το παίζουμε και δεν είμαστε , αναρωτηθήκαμε εάν θα έπρεπε να βάλουμε αυτή την φωτογραφία εξώφυλλο στην ανάρτησή μας ή να προτιμήσουμε κάποια άλλη  από την εκδήλωση που είχαν τραβήξει από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και αφορούσε φιλανθρωπική δράση συλλόγου της πόλης μας.


Τελικά αποφασίσαμε να παίξουμε εξώφυλλο της ανάρτησής μας και τον κ. Αραμπατζή αφού βρέθηκε στο σωστό για εμάς  μέρος , και δεν σας κρύβουμε πως ακόμα και σήμερα θέλουμε την συμπόρευση όλων των κεντροδεξιών της πόλης μας κάτι που  θα έπρεπε να θέλουν περισσότερο οι ίδιοι ,  και πρωτίστως ο κος Αραμπατζής που με το 10% που πήρε το 2019 αποτελεί την μικρότερη "κεντροδεξιά" παράταξη της πόλης. Τα εισαγωγικά τα έβαλε μόνος του με την στάση του όλο το τελευταίο διάστημα. 

Σήμερα λίγο πριν ανεβάσουμε  μια ανάρτηση του κ. Αραμπατζή για την εθελοντική αιμοδοσία, είδαμε  πως ανέβασε κομμένη την  φωτογραφία από την εκδήλωση αυτή,  ανάμεσα σε δύο υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  και κόβοντας τον επικεφαλής της δημοτικής  παράταξης κ. Τάσο Ευσταθίου! 


Η ενέργειά του αυτή εκτός από ηλίθια (όλοι έχουν δει από εμάς ολόκληρη την φωτογραφία αφού διαχειριζόμαστε και μας φιλοξενούν πάνω από 10 ομάδες του facebook με αναφορά την πόλη μας) δείχνει και την διαφορά ήθους ανάμεσα στους δύο επικεφαλής. 

Ο κος Ευσταθίου δεν σκέφτηκε στιγμή να κόψει την φωτογραφία , ενώ ο κος Αραμπατζής το έπραξε ως μη όφειλε αφού η φωτογραφία είχε ήδη παίξει παντού. 

Του βάζουμε και λοιπόν και την ανάρτηση που είχαμε δει και θα παίζαμε ως θετική προτροπή προς τους συνδημότες μας κυρίως για να πάρουμε την τελευταία του ατάκα και να την διαμορφώσουμε καλώντας τον να φερθεί λογικά. 


Παίρνοντας λοιπόν την τελευταία ατάκα από το κείμενο Αραμπατζή ,  σας προτείνουμε να ενωθείτε ως κεντροδεξιοί για να κάνετε την διαφορά στις ζωές των συνδημοτών μας! Αλλιώς πάμε πάλι να παλεύουμε για είσοδο στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών κεντροδεξιάς παράταξης , με τη ΝΔ να έχει 37% στο δήμο μας , και εμείς ακόμα να μην μπορούμε να μιλήσουμε ΚΟΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ! 

Βέβαια με τόσες φωτογραφίες αναρτημένες στο προφίλ του κ. Αραμπατζή με τα λάθος πρόσωπα , αυτοί ενωμένοι θα περάσουν σίγουρα στον δεύτερο γύρο (Ευσταθίου - Αραμπατζής)  αλλά εμείς που  σίγουρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να συμπορευτούμε με ΟΛΟΥΣ , πάλι απέναντι θα είμαστε! 

Τουλάχιστον θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την είσοδο στον δεύτερο γύρο,  και άσε μετά τον "τρελό" να φωνάζει! 

Θα το πράξουν; Με ενέργειες σαν την σημερινή αυτό δεν διαφαίνεται πως θα συμβεί,  και εμείς εδώ δεν πουλάμε "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" ,

Δεν ελπίζουμε αλλά πιέζουμε όσο μπορούμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: