ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τα πράγματα "αλλάζουν" αφού στις 25 Ιουνίου μερικές χιλιάδες (50.000 περίπου υπολογίζουμε εμείς) και θα ψηφίσουν "Σπαρτιάτες"

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Τα πράγματα "αλλάζουν" αφού στις 25 Ιουνίου μερικές χιλιάδες (50.000 περίπου υπολογίζουμε εμείς) και θα ψηφίσουν "Σπαρτιάτες"

 


Έχει γυρίσει δέκα κόμματα ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών" κος Βασίλης Στίγκας  αλλά εντάξει στον δεξιό χώρο ανήκει και δη αυτόν που αποκαλούν αρκετοί πατριωτικό. 

Από την Πολιτική Άνοιξη του κ. Αντώνη Σαμαρά ξεκίνησε την "εμπλοκή" του με την πολιτική και έχει την ευκαιρία στις κάλπες που έρχονται να "κλέψει" τις ψήφους όσων τον θεωρούν ομοϊδεάτη τους. 

Θα μπορούσε εύκολα να είναι επικεφαλής σε ένα κόμμα Βασιλοφρόνων ενώ δεν τον χωρίζουν και πολλά με αυτό που αποκαλείται "δεξιά" ή από τους αντιπάλους της "ακροδεξιά" πτέρυγα της ΝΔ. 




Άρα εφόσον εκλεγεί βουλευτής και μπουν οι "Σπαρτιάτες" στη Βουλή ας μην αναμένουν οι κάθε λογής "Κασιδιάρηδες" πως θα τους ακολουθήσει στον κατήφορό τους! 

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αυτός δεν ψήφισε όπως αρκετοί από το περιβάλλον του Ηλία Κασιδιάρη στις προηγούμενες κάλπες και σίγουρα αυτοί που βγήκαν να τον στηρίξουν πριν τις κάλπες της 25ης Ιουνίου ελάχιστα γνώριζαν για αυτόν μερικούς μήνες πριν. 

Σαν το ΕΑΝ θα την πατήσει αφού οι ψηφοφόροι του Κασιδιάρη έχουν από καιρό εγκαταλείψει έναν "αγώνα" που έχει οδηγήσει τον εθνικιστικό χώρο στην Ελλάδα σε απαξίωση. 

Άρα μην ελπίζετε σε ανατροπές των εταιριών δημοσκοπήσεων και σε αυτές τις κάλπες όπως δεν σώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις κάλπες του Μαίου έτσι θα πάρει στον λαιμό του τους "Σπαρτιάτες" ο Κασιδιάρης με μία ακόμα λάθος του επιλογή. 

Σύντομα οι "Έλληνες" θα βρίζουν και τους "Σπαρτιάτες" μην έχετε αυταπάτες πως θα πράξουν κάτι διαφορετικό, αφού τους ενδιαφέρει μόνο να μειωθούν οι ποινές τους, και τίποτα παραπάνω. 

Σε μερικά χρόνια που θα είναι εκτός φυλακής οι "λεβέντες"  και θα κατεβαίνουν οι ίδιοι ως επικεφαλής θα φανεί και η πραγματική τους απήχηση,  σε έναν χώρο όπου εμφανίστηκαν υπηρετώντας Ιδέες ξένες προς αυτόν!

Γιατί τι εθνικιστής μπορεί να είναι κάποιος που λέει στους συντρόφους του να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ; 

Με τρίπτυχο "Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια" γραφικός είσαι,  ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ σε καμία περίπτωση. Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία όσων πιστεύουν στο παραπάνω τρίπτυχο έχει εδώ και χρόνια την πτέρυγά του μέσα στη ΝΔ που δεν θα κάνει ποτέ ΡΗΞΗ με την Ελλαδική Εκκλησία για αυτόν ακριβώς τον λόγο. 

Με 157- 162 βουλευτές η ΝΔ στην επόμενη Βουλή , θα υπάρχουν αρκετοί να υπερασπίζονται το παραπάνω τρίπτυχο που δεν βοηθάει την Ελλάδα να γίνει ένα πραγματικά σοβαρό δυτικό κράτος. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: