ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ελάχιστες οι αναρτήσεις από δημοτικές παρατάξεις και συλλογικότητες της πόλης μας για την τραγωδία στην Πύλο!

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Ελάχιστες οι αναρτήσεις από δημοτικές παρατάξεις και συλλογικότητες της πόλης μας για την τραγωδία στην Πύλο!

 


Θα μπορούσαμε να το πάμε ανάποδα και να σχολιάσουμε αρνητικά , ποσταρίσματα συνδημοτών μας που τους "ενόχλησε" το τριήμερο Εθνικό Πένθος! 

Όμως εμείς διάλογο με φασίστες έχουμε πάψει να κάνουμε . Τι να συζητήσεις άλλωστε με όσους δεν κατανοούν πως δεν έχουν όλες και όλοι την τύχη να γεννηθούν σε κάποιο κράτος του δυτικού κόσμου. 



Βλέπετε το να πάρεις θέση και να εκτεθείς αναζητώντας το πρόβλημα στις χώρες καταγωγής των προσφύγων - μεταναστών προϋποθέτει πολιτική σκέψη. 

Και από την άνεση του δυτικού κόσμου ο καθένας μπορεί να επικαλεστεί πως όλοι αυτοί που αναζητούν τον παράδεισό τους στη Δύση είναι απλώς παραπλανημένοι! 

Δεν είναι έτσι και για τον λόγο αυτό η Δύση πρέπει να επεμβαίνει στρατιωτικά σε κράτη - παρίες με αυταρχικά καθεστώτα αφού οι άνθρωποι δεν θα σταματούν να φεύγουν από εκεί όσο βιώνουν ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΠΕΙΝΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. 

Όσο στρατιωτικά δεν επεμβαίνουμε στην πηγή του "κακού" θα μετράμε πτώματα όσων εγκαταλείπουν "παραδείσους" όπου βασιλεύει ο κόκκινος ή ο μαύρος φασισμός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: