ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη: Όχι στην παράδοση της καθαριότητας σε ιδιώτες!

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη: Όχι στην παράδοση της καθαριότητας σε ιδιώτες!

 



Η δημοτική παράταξη με σημείο αναφοράς το πολιτικό κόμμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην πόλη μας και επικεφαλής της τον κ. Πέτρο Μανιάτη σε δελτίο τύπου της αναπαράγει όσα επί χρόνια λέει και η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης .

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης πήρε στις προηγούμενες εκλογές 9,15% στο δήμο μας τώρα πάει για παραπάνω και ο κος Μανιάτης 2,05% για αυτόν τον χώρο δεν μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη άλλωστε το 1,61% του κ. Σόφη στις προηγούμενες εκλογές μας μπερδεύει αφού θεωρούσαμε δεδομένο πως ήταν πιο γνωστός στην τοπική κοινωνία από τον κ. Μανιάτη που στηρίχτηκε βέβαια σε έναν πολιτικό σχηματισμό. 


Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ πάτωσε με μόλις 31.759 ψήφους σε όλη την χώρα και ποσοστό 0,51% ! το 2019 βέβαια είχε πάρει λιγότερες ψήφους και ποσοστό 0,41% άρα ας πανηγυρίζουν και αυτοί που με την πολιτική τους στάση έφεραν κοντά στην ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη! Άλλωστε κόμματα σαν τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ , το ΟΑΚΚΕ , το ΚΚΕ Μ-Λ , το ΟΚΔ έχουν μια ατζέντα που κάθε άλλο παρά κομμουνιστική θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει,. Μας έχει εντυπωσιάσει η στάση π.χ του ΟΑΚΚΕ στο θέμα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και πόσο πολύ συμβάλλει στο να πληροφορήσει την κοινή γνώμη για τον δίκαιο αγώνα των Ουκρανών. 




Και ενώ η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ μέσα στα δημοτικά συμβούλια πως όλα τα κόμματα ΕΞΟΥΣΙΑΣ ( ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, ΠΑΣΟΚ ) οδηγούν την δομή της καθαριότητας στα χέρια ιδιωτών και έχουν αναδείξει και στη σελίδα τους τις διαφορές τους με τα άλλα "αριστερά" κόμματα του χώρου αλλά και με το αναρχικό κίνημα από τους με το ένα πόδι στο σύστημα και με το άλλο πόδι απέναντι στους κομμουνιστές δεν έχουμε ακούσει καμία ΞΕΚΑΘΑΡΗ κουβέντα. 

Και μετά την πτώση των κομμουνιστικών καθεστώτων ο κόσμος είναι χωρισμένος στην πολιτισμένη Δύση και την Βάρβαρη Ανατολή,. Έτσι στο μέλλον μόνο σοσιαλδημοκρατικά κόμματα υποταγμένα στη Δύση θα επιβιώσουν όλοι οι άλλοι που για δεκαετίες διαφήμιζαν ως "σοσιαλισμό" τις κόκκινες δικτατορίες τους απλώς θα κάνουν γραφικές συγκεντρώσεις εναντίον του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε μη βλέποντας την μεγάλη εικόνα πως ακόμη και οι πρώην σύντροφοί τους μάχονται για τους οργανισμούς αυτούς. 

Όποιος δεν θέλει ΝΑΤΟ και Ε.Ε μην πάει και ψηφίσει κόμματα σαν του κ. Νατσιού ή του κ. Στίγκα ή μην την πατήσει και ψηφίσει ΟΑΚΚΕ αυτοί είναι πιο ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και από εμάς που δεν σας έχουμε κρύψει ποτέ τις προτιμήσεις μας στο οτιδήποτε. 

Άμα θες την χώρα σου ΣΟΒΙΕΤΙΑ το "σωστό" λάβαρο είναι αυτό με το σφυροδρέπανο του ΚΚΕ όλα τα άλλα απλώς δημιουργήθηκαν από το σύστημα για να σου περάσουν τον ΔΥΤΙΚΟ τρόπο ζωής . 

Και τέλος άμα θες να καταρρεύσει ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ μην περιμένεις το συστημικό ΚΚΕ που περιμένει να φτάσει στο 30% για να κάνει την "επανάσταση" . 

Πως θα κάνουν "επανάσταση" με τις κρατικές επιχορηγήσεις; Δεν φτάνουν τα λεφτά οι επαναστάσεις ροζ, πορτοκαλί αλλά ακόμα και κόκκινες χρηματοδοτούνται από όσους ωφελούνται από αυτές. 

Είμαστε σίγουροι πως από τους πάνω από 900 εργαζομένους του δήμου μας ο κος Μανιάτης δεν θα πάρει ούτε 5 ψήφους όμως για χάρη αυτών χάνει τις εκατοντάδες άλλες που εδώ και καιρό λένε ας πάει η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ στον ιδιώτη να ησυχάσουμε και να ζήσουμε σε καθαρότερη πόλη. 

Δεν ήμασταν από αυτούς που θέλαμε να μείνουν ΑΝΕΡΓΟΙ δημοτικοί υπάλληλοι και είχαμε τονίσει πως όσοι ήδη είναι μόνιμοι ή συμβασιούχοι θα έπρεπε να κρατηθούν αλλά να μην γίνουν άλλες προσλήψεις. 

Πλέον είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πως έτσι όπως το χειρίζονται οι εργαζόμενοι και τις δουλειές τους θα χάσουν και ο ιδιώτης θα προτιμήσει άλλους εργαζόμενους από αυτούς. 

Η διοίκηση Χατζηδάκη ενώ έχει την δυνατότητα να ιδιωτικοποιήσει την δομή ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ θεωρώντας πως οι περισσότεροι συνδημότες μας δεν το επιθυμούν. 

Μα και τα μνημόνια δεν ήθελαν και δεν θέλουν αλλά δεν βλέπουμε καμία αντίδραση έμαθαν και ζουν με αυτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: