ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Καλά παιδιά έχετε πλάκα εσείς οι "Φωτεινοί".  Το 2019 η σύζυγος υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" του κ. Βασίλη Βαλασόπουλου και το 2023 ο υποψήφιός  σύζυγος σας ήρθε μέσω της "Φωτεινής πόλης"  να μας πει πόσο διαφορετικός είναι ο κος Ευαγγέλου! Η παράταξη που καταδικάζει τον παλαιοκομματισμό αλλά αποτελείται από υποψηφίους που τον υπηρέτησαν. Αντιδήμαρχος της διοίκησης Βαλασόπουλου δεν ήταν ο κος Μπασούρης ;  Άντε να δούμε μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα καταφέρετε να πιάσετε διψήφιο ; 


  • Θα σας τα εξηγήσει μια χαρά το ΕΝΑΚ για την στάση του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές  , τις επόμενες  μέρες. Άμα δεν θέλετε να καταλάβετε δεν φταίνε αυτοί,  άλλωστε δεν πήγαν και στο κόμμα Κασιδιάρη στην παράταξη του κ. Στάθη Ψυρρόπουλου πάνε οι άνθρωποι για να "βοηθήσουν" την πόλη μας  να βγει από το ΤΕΛΜΑ! 

  • Δώστε στο παρακάτω Φεστιβάλ Νέων Ηλιούπολης ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τόνο , τουλάχιστον για δύο μέρες να μπουν οι φασίστες στης τρύπες τους . Άλλωστε και στις 8 Οκτωβρίου θα βαρεθούν να πάνε στις κάλπες,  δεν έχουν "φτιάξει" ακόμα εδώ το ίνδαλμά τους και κάνουν μεταδημοτεύσεις για να ψηφίσουν στον δήμο Αθηναίων τον Ηλία Κασιδιάρη! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: