ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιάννης Αντζινάς: Τα προεκλογικά fake news του κ. Ψυρρόπουλου

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Γιάννης Αντζινάς: Τα προεκλογικά fake news του κ. Ψυρρόπουλου


-Ο κ. Ψυρρόπουλος μέρα μεσημέρι ανέβηκε στο βουνό, στην περιοχή του Αποστόλου Παύλου, λίγα μέτρα από το γήπεδο της ΔΙΑΝΑ, με σκοπό και μόνο να κατηγορήσει για απραξία τον Δήμο Ηλιούπολης και τις Υπηρεσίες του, δημιουργώντας για άλλη μια φορά εντυπώσεις!
-Οφείλει, αρχικά, να γνωρίζει ποιανού αρμοδιότητα είναι η αποκομιδή κλαδιών μέσα στον Υμηττό. Προτού προβεί σε καταγγελία, όφειλε να τηλεφωνήσει στον ΣΠΑΥ, όπου είναι και μέλος του, για να ενημερωθεί σχετικά… Καταλαβαίνουμε τις προεκλογικές σκοπιμότητές του και -μιας και ούτε με τον Δήμο επικοινώνησε- θα τον ενημερώσουμε εμείς.
 
-Κύριε Ψυρρόπουλε, καλή η ευαισθησία σας, αλλά ο Δήμος Ηλιούπολης είναι σε συνεχή επικοινωνία με το Δασαρχείο καθώς, πρέπει να γνωρίζετε, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το Πρόγραμμα «Antinero» του Υπουργείου Περιβάλλοντος, σε ολόκληρο τον Υμηττό, που περιλαμβάνει εργασίες κοπής ξερών κλαδιών και απομάκρυνσής τους από το Δασαρχείο σε συνεργασία με το ΥΠΕΝ.

-Σας καλούμε, λοιπόν, να ενημερωθείτε σχετικά, έστω και την ύστατη στιγμή, από τον αρμόδιο δασονόμο κ. Νταλή στο τηλ. της Υπηρεσίας 210-6135010.
 
-Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Ηλιούπολης, ο 7ος Πυροσβεστικός Σταθμός Δάφνης – Υμηττού, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Ηλιούπολης και όλοι οι εθελοντές μας, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία, συνεχίζουμε τις πεζές περιπολίες σε πάρκα και επικίνδυνα σημεία για πυρκαγιά, όπως επίσης και στον Υμηττό στα όρια της Ηλιούπολης.
 
Είναι υποχρέωση όλων μας να προστατεύσουμε το βουνό μας!

Γιάννης Αντζινάς
Αντιδήμαρχος Οικονομικών , Ποιότητας Ζωής & Αναπληρωτής Δήμαρχος δήμου Ηλιούπολης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: