ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο συνδημότης μας κος Παναγιώτης Πάσχος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Ο συνδημότης μας κος Παναγιώτης Πάσχος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"


Ένα ακόμα μέλος του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ο συνδημότης μας κος Παναγιώτης Πάσχος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη " Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου. 

Ο κος Παναγιώτης Πάσχος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κτηνιατρικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενό του, ενώ σήμερα απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα.

Κατοικεί στην Ηλιούπολη από το 1983.

Διαβάστε και την σχετική ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook 


Ο κος Πάσχος διατηρεί μαζί με συγγενικό του πρόσωπο ιδιαίτερα επιτυχημένη επιχείρηση στην πόλη μας ενώ οικογενειακώς δίνουν το ΠΑΡΩΝ εδώ και δεκαετίες στους αγώνες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. 













Δεν υπάρχουν σχόλια: